• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece dertleşmek istedim :(

O anne özlemi alışkanlığa döner de ben senin yerinde olsam renkli renkli peruklar takardım baya marjinal olurdun. Hatta her ayakkabıma uygun peruk takardım ya da çantama, kıyafetime
yok ya ben yapamam yani bu bile dikkat çekiyo diye cnm skılıyo

yok ya ben yapamam yani bu bile dikkat çekiyo diye cnm skılıyo
Canım niye öyle olsun bir filmde görmüştüm kız baya güzel peruklar takıyordu, bi sarışın bi kızıl bi yeşil bi mavi takılıyordu. Marjinallik iyidir üniversitede

Peruğa alışmadıysan ve sevmiyorsan o zaman kesinlikle bone tavsiye ederim. Bu aralar dergilerde tvde internette çok fazla görüyorum ve bayılıyorum. Kesinlikle bundan almalısın en azından peruk sahte mi duruyor insanlar gülüyor mu diye düşünmezsin
peruğu sevmedm ama bu sene perukla idare etmeye çalışcm okdr para verdi annem çnkü inşallah alışabilirm

Canım niye öyle olsun bir filmde görmüştüm kız baya güzel peruklar takıyordu, bi sarışın bi kızıl bi yeşil bi mavi takılıyordu. Marjinallik iyidir üniversitede
evet iyi ama pek bana göre değil ben kendi peruğuma alışaym bana yeter daha doğrusu insanların ne düşündüğünü önemsemesem bnm için en iyisi olacak

komik mi duryo diye düşünmekten kendimi alamıyorm inşallah alışırm

Çoğu kişi peruk kullanıyor zaten artık. Hatta asude nin dediği gibi renk renk kullanıyorlar.

Siz kendinizden emin yeter ki. Ne kadar guvenirseniz o kadar olumlu enerji yayarsınız. :)

Zamanla alışırsınız. Seneler gerçekten hızlı geçiyor. Bir bakmışsınız okulu bitirmişsiniz.

Çinkonuza ve tiroit değerlerinize baktırdını mı ?

Çoğu kişi peruk kullanıyor zaten artık. Hatta asude nin dediği gibi renk renk kullanıyorlar.

Siz kendinizden emin yeter ki. Ne kadar guvenirseniz o kadar olumlu enerji yayarsınız. :)

Zamanla alışırsınız. Seneler gerçekten hızlı geçiyor. Bir bakmışsınız okulu bitirmişsiniz.

Çinkonuza ve tiroit değerlerinize baktırdını mı ?
evet herşeye bakıldı görülen bi rahatsızlık yok

iyi ama pek bana göre değil ben kendi peruğuma alışaym bana yeter daha doğrusu insanların ne düşündüğünü önemsemesem bnm için en iyisi olacak[/QUOTE]
İnsanlar hep bir şey diyecek sana, saçın olmazsa vücuduna, sesine, yüzüne, dudağına, gözüne bilmem neye. İnsanlar böyle işte. Ben çok umursuyorum ama noldu? Onlar konuştu konuştu sustular ama ben kendimi yedim. Onlar sana bir söylüyorsa sen on söyle. Derslerinde başarılı olmaya bak, kendine güven. Kışın da bere kullan ben öyle yapacağım mesela, bir de bi fular gibi bir şey boynuna oh mis

Benim Kaşım yok canım.
Ektirme durumu da söz konusu değil.
Hayatım boyunca evden çıkarken kendime kas yapacagim..
Bazen kalın bazen asimetrik bazen koyu açık yok ince yamuk oluyor..
Herkes bana bakıyor diye düşünüyordum evet bir çoğunda da haklıydım bakıyorlardi. Kadınlar cin gibi hemen bazi gözler dikiliyordu kasima yüzüme..
Zor zamanlar geçirdim şimdi hepsine gülüyorum. Hergün canımın istediği kası çiziyorum allah dağına göre kar veriyor pek de yetenekliyim valla:)
Biri gözünü dikip bakarsa gözlerimi kacirmiyorum tam gözünün içine bakıyorum hatta bi da göz kirpiyorum pek keyifli isem:)
Hatta keşke çizmeden boyamadan neysem o şekilde de cikabilsem sokağa..
Hayalim bu..
Bi sonraki aşama o..
İşte o zaman çok daha guclenecegim biliyorum..
Daha o noktaya gelmedim ama:)

Benim Kaşım yok canım.
Ektirme durumu da söz konusu değil.
Hayatım boyunca evden çıkarken kendime kas yapacagim..
Bazen kalın bazen asimetrik bazen koyu açık yok ince yamuk oluyor..
Herkes bana bakıyor diye düşünüyordum evet bir çoğunda da haklıydım bakıyorlardi. Kadınlar cin gibi hemen bazi gözler dikiliyordu kasima yüzüme..
Zor zamanlar geçirdim şimdi hepsine gülüyorum. Hergün canımın istediği kası çiziyorum allah dağına göre kar veriyor pek de yetenekliyim valla:)
Biri gözünü dikip bakarsa gözlerimi kacirmiyorum tam gözünün içine bakıyorum hatta bi da göz kirpiyorum pek keyifli isem:)
Hatta keşke çizmeden boyamadan neysem o şekilde de cikabilsem sokağa..
Hayalim bu..
Bi sonraki aşama o..
İşte o zaman çok daha guclenecegim biliyorum..
Daha o noktaya gelmedim ama:)
Keske bende sizin kadar guclu olabilsem

Benim yeğenimde üniversiteye başladı
İlk zamanlar sıkılıyordu sonra 3 arkadaş edindi, resmen kısır günü bile yapıyorlar eğleniyorlar
Önce arkadaş edinmen lazım bence yalnızlık çekmezsin böylece
Doğal saç rengine yakın peruklardan tercih edip bandana takarsan daha hoş olabilir bence
İnan bu dertler deve de kulak diyaliz hastaları , kalp hastaları vb. dururken diğer hastalıkların adını bile yazmak istemiyorum hatta..

saç ile ilgili bazı özel klinikler var çok iyi sonuçlar veriyor araştırmanızı tavsiye ederim

meraba ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim.. şuan annemden çok uzaktaym üniversitte için başka bir şehre geldim tek başımaym annemi çok özlüyorm çok mutsuzum okuduğum bölümden memnun değilim tek başımayım kimsem yok arkadaşım yok:KK43:( ama bunlarn dışında canımı en çok acıtan peruk takmam sçlarım yıllardır dökülüyodu ve bende en snunda peruk aldım ama aldgm için çok mutsuzum cnm çok acıyo ne ypcam bilmiyorm içim hiç ferahlamıyor saçlarmn durumu okdr kötüki aynada bile bakamyorm off ilk defa konu açtm zaten çok aktif bi kullanıcıda değilm. vaktinizi aldığım için özür dilerimm..

merhaba. zamanla arkadaşların olacaktır. üniversitenin hastanesine yada devlet hastanesine hatta mümkünse araştırma hastanesine gidip saçların için testler yaptırabilirsin. belki bu stres ve sıkıntılar da arttırıyor olabilir. annenle skype veya başka kameralı yöntemlerle hergün konuşabilirsin. unutma zaman okadar çabuk geçiyorki. yeter ki sağlık olsun. bir bakacaksın okul bitmiş evine dönmüşsün. lütfen doktora gitmeyi ihmal etme. sevgiler

Back
X