Sadece dışarı çıkınca kusma istegi

Albatrosanda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.438
2.359
133
Arkadaşlar ben 2015te mezun oldum ve bir sene kpssye hazırlandım bir işe de girmedim. Yıllardır aktif olup da birden eve tıkılmak ve ders çalışmak biraz ağır geldi. Bu süreçte kilo da aldım. Dışarı çıkasım da gelmiyordu çoğu zaman. Maalesef istediğim puanı da alamadım ve yeniden hazırlanıyorum fakat su aralar yemek yediğimde ve dışarı çıktığımda aşırı bir kusma istegi oluşuyor. Gidip kustugumda rahatlıyorum ama aç kalıyorum evdeykense bu durum yok. Bu durumu yaşayanlar var mi aranızda psikoloğa mi basvursam nasıl cozulecek bu durum

Doktora gitmem ilaç kullanmam eeeee nasıl geçecek? Sihirle mi? Hep söylüyorum bu tarz şeyler hastalık adı altında olmada ilacı olmaz doktoru olmaz. Başın ağrıyınca gidiyorsan bunda da gidecek ilacını kullanacaksın. Ha Yok dersen de çekeceksin. Kendi kendine geçmiyor tecrübeyle sabit.

Fakat ilaçların uyku yaptığını, sersem gibi olduğunu, alışkanlık haline geldiğini, bıraktığında daha kötü olduğunu söyleyenler var. Bundan korkuyorum açıkçası. Yoksa psikoloğa gittim zaten daha evvel. Bir de psikiyatrların hic dinlemeden direk ilaç yazdığını söylüyorlar

Söylüyorlar! Sen deneyimledin mi? Hayır söylentiyle yola çıkıyorsun. Başkaları ne der diye yaşamak gibi. Tedavi olmak istiyorsan nasıl başka bir yerin ağrıdığında ilaç alıyorsan bunu da almak zorundasın. Ayrıca o ilaçlar için yapılan yorumlar her ilaç için geçerli değil. Kendin deneyimlemeden varsayımla yola çıkarsan iyileşemezsin. Sen bilirsin geçmiş olsun

bu kadar sert yorumlara gerek yok cok dogal bir soru sormus bayan ilacsizda bu durumlari yenebilenler var hemen ilaclara siginmak da hic saglikli bir durum degil. Oncelikle bu durumunuz gercekten psikolojik bir durumsa terapi almanizi oneririm bu durumu kendinizle konuşarak yenmeye calisin cok zor biliyorum ama insan beyni istese herseyi basarir yeterki iste ne zamanki bu durumla bas edemez hale geldin o zaman bir psikiyatriye git ve onunla bu dusuncelerini mutlaka paylas mesaj paylasimi cok once olmus insallah iyilesmissinizdir

Teşekkür ederim evet çok çok daha iyiyim. Bir buçuk ay kadar ilaç kullandım. Beni uyutmaktan beynimi uyusturmaktan başka bir ise yaramadılar. Sonra ananem ellerimde vefat etti. Bir şekilde tokat etkisi yaptı bende. Ölümden daha kötü ne olabilir diyor insan. Güçlü olduğunu görüyor. Sonrada ilaçları bıraktım kendimi tanıdım kabul ettim ve aştım bu durumu çok şükür.

Öncelikle basiniz sagolsun gercekten oyle ölümden baska herseyin caresi var en basta kabullebmek lazim zaten iyilesmenize cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…