Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yapılamayacak seyler degıl canımm nerde yasıyorsun kı bu kdar ımkanlar kısıtlı
önerilerin için teşekkür ederim funda. tüm suç bende mi peki. neden hep biz çabalaması gereken taraf oluyoruz ki. ben azimliydim. her şeye vakit ayırabilirdim. yapamayacağım şey yoktu. şimdi ise hiç bir şeye gücüm yok sanki. işe git gel. yat uyu. ne akşam yemek yapar oldum ne kahvaltı hazırlar oldum. doğru düzgün temizlik yapmıyorum. her şeye üşeniyorum. beni pis biri sanmayın. aksine temizlik hastasıydım. şu ara onu da boşladım. bunların nedeni biraz da herşeyi benim yapmak zorunda olmam. sabah erken kalk kahvaltı hazırla giyin eşimi uyandır kahvaltı yapalım o hazırlanırken bulaşıkları yıka işe git gel yemek yap ortalığı temizleyip topluycam diye koştur masayı kur o gelsin yesin tv karsısına geçsin ben gene topla yıka kahvesini yap çayını demle ütü çamaşır ve gün bitti yat. bir yerden sonra yoruldum. eşime bunu anlatamadım. birlikte hareket edersek birbirimize zaman ayırabilirdik. o bunu tercih etmedi. ne zaman bişey istesem söylendi. şimdi ne oluyor biliyo musun. son bir haftadır pes etmek üzere olduğumu anladı sanırım. yemek yapmama yardım ediyor. daha doğrusu ben ona yardım ediyorum. bulaşıkları yıkıyor. bulaşık makinesini boşaltıyo şu ara hem de ben söylemeden. dün kahve yapmış gelmiş şaşırdım. yani aslında belki de çok yüklendiğini anladı. ya da geçici bir durum. ben normale dönersem o da yine eskisi gibi olacaktır. kim bilir
slm günlük. ağlaya ağlaya yazıyorum şu anda. öncelikle derslerime çalışmaya başladım. diyet de yapıyorum spor da. evde kondisyon bisikletim var onu kullanıyorum. evliliğim ciddi çatırdamaya başadı. eşimin en yakın arkadası geldi istanbuldan. bu yüzden dün akşam onunla buluştular. eve geldiğind yarımı geçiyodu. nsılsa bugun pazar diye bir şey demedim. pazar için tüm gün birlikte oluyoruz çünkü normalde. sabah y,ne arkadasımla gezcem dedi. gitme birlikte olalım bugun dedim. dinlemedi. sen de annenlere gidersin dedi. gözyaşlarıma adırıs etmeden çekti gitti. sabahtan bu saate doyamadılar arkadasıyla birbirlerine. bir de bana yazmıyor aramıyor bile. ama facesine giriyorum iş yerinden bi kızla yazışıp duruyolar. keyfi çok yerinde. bense burda hayatı kendime zehir ediyorum
evin bi odasına kapattım kendimi. tüm kıyafetlerimi makyaj malzemelrimi kitaplarımı bisikletimi bilgisayarımı aklınıa gelebilecek her şeyi aldım bu odaya. bi süre benim evim sadece bu oda. kendime bakımlarımı yapıyorum. ders çalışıyorum spor yapıyorum. zamanı böyle geçiriyorum. yarın da ben arkadaslarımla buluşurum eve gelmem. ondan öc almak onu üzmek hiç ama hiç zor değil. evlilik yıl dönümü çiçeği kapının önünde atılmayı bekliyo. her yer darmadağın o sinirle sabah nasıl dağıtttım hatırlamıyorum. yatak odasında ikimzin resminin oldugu çerceve vardı su an yerde paramparça. aglamamı durduramıyorum. ağlama salak diyorum o gezip keyfine bakıyo sen burda neyin kafasındasın diye ama kendime engel olamıyorum.
hafta içi görüşemiyoru zaten aynı evde. o işte ben işte akşam yemek bulaşık ıvır zıvır yat uyu. bi pazarları var bizim için o da yok oldu. pazarları dediğim de kayınvalidem uakta. bi hafta biz gidiyoz bi hafta onlar geliyo bask şeyler cıkıyo derken ayda bir basbasa olan bir pazarı zor buluyoruz.bu yüzden pazarları hiç plan yapmam kimseye de yaptırmam kendi aileme bile gitmem eşimle başbaşa kalayım diye. ne de salakmışım ben. bu arada eşimi de sıkmıyorum çok sıkma diycekler için. istediği zman arkadaşlarıyla dışarı çıkabiliyor. bu konuda anlayışlı davranıyoruz bibirimize. anlayış dediğim. o geceleri çıkabilir ama ben çıkamazmışım. bundan sonraa kim çıkamıyomuş onu da görücez.
yazdıklarını okudummm ve çok üzüldümama bu eşinin yaptığı bi kereye mahsus değil mi yani sadece arkadaşı geldi diye bu pazarı seninle geçiremedi.. eğer bi kerelik bişeyse lütfen kendini boş yere heder etme bak belki çok özlemişlerdir birbirlerini hemen sinirle gaza gelip yanlış bişey yapma bi sakinleş lütfen ve ağlama
![]()
slm günlük. ağlaya ağlaya yazıyorum şu anda. öncelikle derslerime çalışmaya başladım. diyet de yapıyorum spor da. evde kondisyon bisikletim var onu kullanıyorum. evliliğim ciddi çatırdamaya başadı. eşimin en yakın arkadası geldi istanbuldan. bu yüzden dün akşam onunla buluştular. eve geldiğind yarımı geçiyodu. nsılsa bugun pazar diye bir şey demedim. pazar için tüm gün birlikte oluyoruz çünkü normalde. sabah y,ne arkadasımla gezcem dedi. gitme birlikte olalım bugun dedim. dinlemedi. sen de annenlere gidersin dedi. gözyaşlarıma adırıs etmeden çekti gitti. sabahtan bu saate doyamadılar arkadasıyla birbirlerine. bir de bana yazmıyor aramıyor bile. ama facesine giriyorum iş yerinden bi kızla yazışıp duruyolar. keyfi çok yerinde. bense burda hayatı kendime zehir ediyorum
evin bi odasına kapattım kendimi. tüm kıyafetlerimi makyaj malzemelrimi kitaplarımı bisikletimi bilgisayarımı aklınıa gelebilecek her şeyi aldım bu odaya. bi süre benim evim sadece bu oda. kendime bakımlarımı yapıyorum. ders çalışıyorum spor yapıyorum. zamanı böyle geçiriyorum. yarın da ben arkadaslarımla buluşurum eve gelmem. ondan öc almak onu üzmek hiç ama hiç zor değil. evlilik yıl dönümü çiçeği kapının önünde atılmayı bekliyo. her yer darmadağın o sinirle sabah nasıl dağıtttım hatırlamıyorum. yatak odasında ikimzin resminin oldugu çerceve vardı su an yerde paramparça. aglamamı durduramıyorum. ağlama salak diyorum o gezip keyfine bakıyo sen burda neyin kafasındasın diye ama kendime engel olamıyorum.
hafta içi görüşemiyoru zaten aynı evde. o işte ben işte akşam yemek bulaşık ıvır zıvır yat uyu. bi pazarları var bizim için o da yok oldu. pazarları dediğim de kayınvalidem uakta. bi hafta biz gidiyoz bi hafta onlar geliyo bask şeyler cıkıyo derken ayda bir basbasa olan bir pazarı zor buluyoruz.bu yüzden pazarları hiç plan yapmam kimseye de yaptırmam kendi aileme bile gitmem eşimle başbaşa kalayım diye. ne de salakmışım ben. bu arada eşimi de sıkmıyorum çok sıkma diycekler için. istediği zman arkadaşlarıyla dışarı çıkabiliyor. bu konuda anlayışlı davranıyoruz bibirimize. anlayış dediğim. o geceleri çıkabilir ama ben çıkamazmışım. bundan sonraa kim çıkamıyomuş onu da görücez.
teşekkür ederim ilgin için öncelikle. bizimkisi sadece bu değil ki bu bi dolmuşluk. her sey birike birike patlıyo işte bi yerde. mesela ben bi oje sürerim renggi de çok çirkin der. bi ayakkabı giyerim beğenerek hiç güzel değil. beni bi gören için kararrır. 24 yasındayım babaannem gibi giyiniyom onun yüzünden. saçımı düzleştiririm kötü oldun dio. ama kendi şu an son erce bakımlı iş arkadaşıyla facede yazışmaktan bi hal oldu
1. Eşini dinleme ve bakımlı ol, güzel giyin. O istediği kadar dalga geçebilir.
2. Sen de gez. Çık dışarı eğlen, en azından ona eğleniyormuş gibi görün.
Sen bunları yapınca ne olacak? Karısını tekrar kıskanmaya başlayacak. Hiç evli değilmişsin gibi düşün. Erkeklerin ilgisini çekmek için önceden ne yapardın, şimdi de onları yap. Bir süre böyle geçsin, böylece o da elindeki kuşun uçabileceğini anlasın. Arada bir kendi telefonunu karıştır falan, onu şüpheye düşür. Bu tip hareketler benim tarzım değil aslında. Ama kocanın yaptıklarına ve senin olmasını istediklerine bakarak bunların iyi geleceğini düşünüyorum ama tabi yine karar senin.
Bir yandan da kilo verilecek tabi. Böylece bu karısına karşı oduna bağlamaya başlamış olan herif "Lan bu kadına ne oluyor da böyle kilo veriyor, oje sürüyor, değişik giyiniyor..." diyecek. Olur da seni sıkıştırırsa sen de kaçamak bir "Yok canım bir şey." cevabı vereceksin.
Kendini odaya kapatabilirsin, sonuçta bunu kendi gelişim planının bir parçası olarak yapıyorsun. Sana ait bir oda seni iyice kendine ve hedeflerine yönlendirirken, olur ya belki kocanın da aklını az da olsa başına getirir.
3. O konuştuğu kadının hesabını kesinlikle sor! O neymiş öyle canım. İş arkadaşı, çocukluk arkadaşı tanımayacaksın! Benimki böyle bir şey yapacak olsa gebertirim onu. Kimseyle de konuşamaz öyle zaten. Sen de ipleri eline al. Evlisiniz siz ya, başkasıyla konuşmak ne demek. Bahanesi yok bunun. İşler daha kötüye gitmeden el at bu duruma, söyleyeyim sana...
Hayatının merkezine kendini almışsın zaten. Dersler, rejim, spor, bakımlar kol kola gidiyormuş. Bu şekilde devam et. Hiçbir şeyin seni pes ettirmesine izin verme. Böyle yaparsan önünde iki ihtimal olacak.
- Kocanı tekrar kendine çekip hayatına daha güzel ve daha çok para kazanan bir kadın olarak devam edeceksin.
- Olur da ilişki kurtarılamaz duruma gelecek olsa bile sen ayakları üzerinde dimdik kalan taraf olacaksın ve emin ol seni mutlaka kıskanacaktır. Hangi kadın ya da erkek, bir zamanlar beraber olduğu kişiyi daha güçlü ve güzel gördüğünde kıskanıp özlemez ki?
Aynen devam et. Konuşman gerekenleri konuş, kafanı da olduğunca rahat tutmaya bak. Bu hayat senin.