- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
- Konu Sahibi Hacettepeli06
Aynen elimden hiçbir şey gelmiyor yoluma bakmaktan başka da bir çarem yok galibaBazen elinden bir şey gelmez zamana bırakmak gerekir
Yapacak bir şey yok yoluna bak sende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen elimden hiçbir şey gelmiyor yoluma bakmaktan başka da bir çarem yok galibaBazen elinden bir şey gelmez zamana bırakmak gerekir
Yapacak bir şey yok yoluna bak sende
Umarım kısa zamanda çıkarım bu ruh halimdenBoşver gitsin
Keşke ben de yan gözle bakmasaydım ya acısını çekiyorum şimdi :)bakalım onun aşık olduğu kız onu isteyecek mi?
abinle arkadaşsa sana yan gözle bakacağını pek sanmıyorum.
yine de kısmet.
Zannetmiyorum ama yine de gönül bu işte belli olmuyor ki
Sormayın ya şuan tripten tribe girdiğim için öyle yazdım vallahi. Çok doğru konuştunuz abim de babam da büyük engel. Babası da babamın çok yakın arkadaşı çünküOlayı çok dramatik anlatmışsın canım yaannen uyurmuş olabilir arkaaşlara katılıyorum. hatta o bakışı baban değil annen de görmüş olabilir.
Ama adam abimin çok yakın arkadaşı diyorsun o yüzden sana o gözle bakmayabilir. bu seni beğenmediği anlamına gelmez. erkekler böyle şeylere önem verir.
Sormayın ya şuan tripten tribe girdiğim için öyle yazdım vallahi. Çok doğru konuştunuz abim de babam da büyük engel. Babası da babamın çok yakın arkadaşı çünkü
Keşke ufacık bi buluşma da bizim olsaydı belki içimde kalmazdı bu kadar. Çok sağolun bu arada :)İşte bunlar bize önemsiz geliyor ama erkek kısmı için çok önemli malesef. Seni bir emanet gibi görüyordur. Annen bile ne düşünmüş bak. Boşver takma kafana. Annen anlamasa çaktırmadan gidip gelmeler ayarla ailece diyecektim ama artık çok geç bu anneler çok tuhaf ya nasıl anlıyor çözemiyorum. :) Yaşın daha çok genç. Bak belki de konuşunca tanıyınca çok itici gelicekti sana banaa olmuştu öyle. o kadar uğraştım vs bir yerde bir kere buluştuk aman Allahım bu muydu dedim sende öyle düşün. :)
Kız hep evlenmeyeceğini söyler, hayalleri başkadır.ama çoğu zaman insanın hayaliyle gerçeği uyuşmuyor işteNeden zannetmiyorsun ?
Allahım hayırlısını verir inşAllahhh :)Senin hakkında hayırlı değilmiş demek... belki çok daha iyisi bekliyordur seni![]()
Ay annen çok tatlı bence ya. Önce bakışı yakalamış baban gördü diye korkutmak istemiş bakmış ki sen vazgeçmiyorsun bakmaya devam hemen o an oradaki münasip birine aşık ettirmiş çocuğu. Yani bence![]()