• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece düğünlerde görebildiğim adammm

Ahh ahh nasil platonik aşk bu filmlerdeki gibi hic olmuyor bu şeyler ya.
Düğünlerde görüyorsun abayi yakiyosun bu kez adam başka birine Asik cikiyor sonrada üzülen oluyoruz bende yasadim bunu.
Sora Unutuyorsun zaman geçtikçe.
Diyeceksin ki ben bu adama mi Asik oldum deyip gülüp gecceksin. Yarin bi gün seni seven cikiycak onu hic kacirmamaya calis. Boşver bunun için uzmeye değmez :)
İnşAllah hayırlısıyla şu günleri de bi geçirseydim çok sağolun :)

Ama bu şekilde yapması hiç iyi değil. .Bence iletişime geç onla.. konuş.. Annen ağladığını bile bile bunu yapıyor.taniyor mu cocugu da istemiyor?
Evet hatta sevdiğini de dile getiriyor ama huy olarak beğenmiyor sanırım. Sürekli olarak da o kıza aşık olmuş, kız da çok tatlı diye dile getiriyor. Çok kırgınım anneme gerçekten, olmasını istemiyorsa da böyle yaparak canımı acıtmak zorunda değil

Evet hatta sevdiğini de dile getiriyor ama huy olarak beğenmiyor sanırım. Sürekli olarak da o kıza aşık olmuş, kız da çok tatlı diye dile getiriyor. Çok kırgınım anneme gerçekten, olmasını istemiyorsa da böyle yaparak canımı acıtmak zorunda değil
Kesinlikle vazgeç diye yapıyor. Ben sanmıyorum açıkçası. Ama bir adım atmalisin artık.Çok geç kalmadan.ömür boyu ağlamamak için.. en azından düğünden düğüne görmek yerine neden yüzyüze gorusmeyesiniz..

Kesinlikle vazgeç diye yapıyor. Ben sanmıyorum açıkçası. Ama bir adım atmalisin artık.Çok geç kalmadan.ömür boyu ağlamamak için.. en azından düğünden düğüne görmek yerine neden yüzyüze gorusmeyesiniz..
Çok haklısınız bi an önce kendimi toparlayıp bir şey yapmam lazım,yoksa dediğiniz gibi hep pişman olucam. Yorumunuz için teşekkür ederim:KK200:

Sende çok saf misin tatlim annen bence doğru söylemiyor senin adama olan ilgini farketmiş caydırmak içinde babaanne farketti demis başta sonra abin dedi demisabin ararkadaşının düğün telelasisinde işi yok anne ne arkadaşının aşık olduğu kızı soylucek:))))))vede sende inandım ya çok komiksun biraz uyanık ol derim

Çok haklısınız bi an önce kendimi toparlayıp bir şey yapmam lazım,yoksa dediğiniz gibi hep pişman olucam. Yorumunuz için teşekkür ederim:KK200:
Kesinlikle.. Ozaman göründüğü gibi biri mi onu da anlarsınız.. tanıyın bir an önce. Gelişmeleri bekliyorum

Back
X