Sadece Duphaston 10mg Kullanarak Hamile Kalan Var mi? İlaç bittikten kac gün sonra hamile kaldığınızı ögrendiniz?

bebelercee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
574
240
53
Merhaba arkadaşlar. Polikistik over ve hasimatoluyum. Yaklaşık 5 aydır bir çocuğumuz olsun istiyoruz. Doktorum bana regl düzeni için duphaston verdi. Duphaston kullandığım 2. Ayım bugün. İlk ay kullandığımda ilaç bittikten sonra 3. Gün hemen regl oldum. Ama bu ay ilacım bitti, 5 gün geçti hala regl olmadim. Hamilelik testi yaptım. Negatif cikti. Acaba sizler duphaston kullandiktan kaç gün sonra hamile kaldifinizi öğrendiniz?

Cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim. :)

Bende de pcos var ve ben de duphaston kullanıyorum henüz ilk kutumu bitirdim. Yarın ikinci kutuya başlıyorum. Cevap verecek olan varsa ben de merak ediyorum ne kadar zamanda hamile kaldınız?

Merhaba arkadaşlar. Polikistik over ve hasimatoluyum. Yaklaşık 5 aydır bir çocuğumuz olsun istiyoruz. Doktorum bana regl düzeni için duphaston verdi. Duphaston kullandığım 2. Ayım bugün. İlk ay kullandığımda ilaç bittikten sonra 3. Gün hemen regl oldum. Ama bu ay ilacım bitti, 5 gün geçti hala regl olmadim. Hamilelik testi yaptım. Negatif cikti. Acaba sizler duphaston kullandiktan kaç gün sonra hamile kaldifinizi öğrendiniz?

Cevap vereceklere şimdiden teşekkür ederim. :)
Duphaston kullanırken beş on günlük gecikme normal adet oldunmu

Back
X