• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece eşinle değil,ailesiyle de evleniyorsun,peki ailesinden boşanma olanağı yok mu?

konu sahibi bekarken 4-5 ay yalnız kalıyormuş ve 4-5 günde bir konuşurmuş ailesiyle.ama evlenince o da değişmiş 2-3 günde konuşmaya başlamış nedense:34:evlenince daha farklı oluyor demekki

ewlenmeden önce şahsi arabam vardı, ailem 2 saat uzaklıktaydı 2-3 haftadabir yanlarına giderdim.
şimdi 12 saat uzaktayım. üstelik arabam yok. üstelik her gidişim en az 300tl ye patlıyo bana. bu durmda da 3 ayda 1 ancak gidiyorum.

yani evlendikten sonra 2-3 günde bir konuşmam evlenmiş olmamla deil bu durumlarla alakalı ;)

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...-surekli-hayatimizin-icinde-biktim-artik.html
bende buraya böyle bir konu açtım isterseniz açıpta bakın benim neler yaşadıklarımı..sizi çok iyi anlıyorum,ben sanki eşim+ailesiyle evliyim sanki ne yapsak ne etsek sürekli haberleri oluyor..ne yediğimizden ne içtiğimizden..hele bir kaynım var 18 yaşında sanki bebek..
eşimle kayınvalidemin kaynıma karşı tavırları sanki hiç büyümemiş bebekmiş gibi davranıyorlar öyle sinir oluyorumki anlatamam size..
bende evin en küçüğü idim üstelik kız olmamam rağmen ailem bana böye davranmıyordu..bu resmen bebek..kaynımın zırt pırt bize gelmeleri,ikidie bir gelip gitmesi..k.valideyle aramızda 2 sokak var.evden geliyor bize yemek yemeye ki ben çalıştığım halde birşey de diyemiyorum..kayınvalidem sağolsun evde kaynımın sevmediği yemeği yaptıysa direk bana şutluyo ablana git diye..çok düşüncesizler..
off çok zor çook.farkettim hep erkek aileleri böyle..

Back