• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece eslerine 2. sansi veren bayanlara soruyorum

yuva dağıtmak çok zor
artılarını eksilerini yazın bi kenara
evliyken hayatınız nasıl, boşandıktan sonra nasıl bi hayat sizi bekliyo az çok kestirebilirsiniz biz bilemeyiz..
aileniz, ekonomik durumunuz bunlar önemli
kötü alışkanlıkları da yokmuş
dediğim gibi artıları fazlaysa bi şans daha verilebilir en azından değişiyo mu değişmiyo mu görürsünüz ama bu süreçte çocuk yapmamak kaydıyla :)

Güzel ahlak edinilen bir şey doğuştan var ya da yok değil. Ben insanların degisebilecegine ve her zaman ikinci şansı hak ettiklerine inanirim. Zaten yipranmissin yeterince , sans verme ihtimallerin arasında şans ver. Ya iyi olur mutlu olursun ya da aynı olur o zaman da keşke demeden boşanirsin.

Bu forumun yarısı şiddet , hakaret , ihanet görüp yeniden şans vermiştir eşine.
Nasıl yok anlamadım.

Eğer düzeleceğine inanıyorsa , bunun için kesin ve net adımlar atılıyorsa , verilecek şans için şartlar sunuluyorsa , terapi desteği istenecekse yeniden denenebilir en azından iki ay. Neden olmasın ki ? Şiddet, hakaret, ihanet , kumar , alkol yoksa evliliklere yeniden şans verilebilir.
Ben onu öylesine dedim soruyu ikinci sans veren bayanlara sormus ya ondan dedim

ben verdim. sorumsuzluk yok ama negatiflik var esimde. surekli elestirir. herkesi ve herseyi.
degismiyor sana soyleyeyim.
cocuklar olmasa biterdi simdiye.
belki de bosanmayi erteledik.
gerci eskisi kadar siddetli kavgalar etmiyoruz, belki gormezden geliyoruz bazi seyleri.
cocuk yoksa mutsuzsan donme derim.

Peki baska hangi kötü huylari var esinin? Ve sen yapi olarak nasil birisin nasil basediyorsun?

Peki baska hangi kötü huylari var esinin? Ve sen yapi olarak nasil birisin nasil basediyorsun?
tabii ikimizin de kotu huylari var. simdi uzun uzun siralamayayim.
kotu bir insan degil seninkinin aksine herkes sever onu. biz birbirimize uymuyoruz.
o ciddi biri ben rahat biriyim.
o surekli mutsuz olmak icin bahane arar bense mutlu olmak icin kucuk seylere bakarim.
boyle iste...
nasil basettigime gelince elestri yapmaya basladiginda bir susuyorum iki susuyorum 3. de bagirip aklini aliyorum. once kiziyor bagirdim diye ama sonraq sesi kesiliyor :)

Eşimi çok kötü gördüm iyice çökmüş demişsiniz ya demekki pişman bence 2. Bi şansı vermelisin sonuçta her insanın beğenmediği bi huyu vardır belki oda memnun değil bu huylarından. biz sadece insanların dış görünüşüne bakarız neden böyle oldu diye sorgulamayız belkide psikolojik bi destege ihtiyacı var insanların içlerinde ne yaşadıgını bilemeyiz son kez şans ver ama çocuk yapma sakın bi müddet evliliginiz düzelene kadar.İnşallah senin için en hayırlısı neyse o olur.

6 senelik evliyim ve cocugum yok. Esimle evlendik evleneli iletisim problemlerimiz var. Cok negatif ve huysuz bir insan kendiside kabul ediyor bunu, fakat bu 6 yil icerisinde konusmalarima ragmen hic bir degisiklik olmadi kendisinde. Birdaha olmayacak dedigi hatalari tekrarladi. Icki, kumar, zina, dayak gibi kötü aliskinliklari yok, fakat sert bir insan dili ile yaraliyor. Kendi yakin akrabasi disinda kimse öyle sevmez esimi huysuzlugundan.
Kötü huylari arasinda inatlik, sinirlilik, alinganlik ve sorumsuzluk var. Cok asiri takintili ve evde %90 cok ilgisiz davraniyordu bana, sadece cinsel ihtiyaci oldugunda iyi oluyordu.

Ben 4 aydir esimden ayri yasiyorum. 4 aydir dil döküyor barismak icin. Benimleyken cicek gibi olan adam ayrildiktan sonra cürümüs erimis akmis resmen. Bütün hatalarini kabul ettigini ve degisecegini söylüyor.
Ben ise cok yipranmis bir genc kadin olarak acikcasi güvenipte dönemiyorum.

Siddetli gecimsizlikten ayrilip eslerine 2. bir sans verdikten sonra evliligini düzene sokan oldu mu hic?

Ben insanin yedisinde neyse yetmişinde de aynı olacağı düşüncesindeyim. Yani can çıkarda huy çıkmaz.

Ama istisnalar olabilir. Bir tanıdığım ayrılma kararı alıp evleri ayırdılar. Yaklaşık 3 ay sonra eşine geri döndü, bu süre içinde adam çökmüş-hatalarını farketmiş-pişman olmuş-kadının değerini anlamış. Sonuc olarak bu olay üzerinden 5 yıl geçdi şuan evliliklerinde eski sorunları nüksetmiyor, enazindan bize yansiyan bu.

Eger inaniyorsan esinin degistigine denemelisin derim, en azindan ileride keşken olmaz.

Sorumsuzluk ve ilgisizlik konusunda düzelecegini söylüyor.
Aslinda degistirebilecegi seyler bunlar ama uzun vadeli olur mu bilemiyorum.
Asiri sorumsuz biri cünkü. Sadece kendi isleriyle ilgili sorumlu ortak sorumluluklari bana yükleyen biri.
Birde evdeki ufak seylerden sorun cikarir. Sarj aletimi nerde, terliklerim nerde, kalemim nerde hep sen aliyorsun bunlari gibisinden böyle ufak ufak ama hep beni suclarcasina hareketler. :mad:

Uzman destegi almayi hic düsünmedik. :KK58:

O zaman dönecekseniz ve karşı taraf pişmansa en azından kaldığınız yerden başlamamak adına bir uzman desteği alın.
Aile terapistine gidin. Çok işe yarıyor doğru adrese giderseniz eğer.

Bu forumun yarısı şiddet , hakaret , ihanet görüp yeniden şans vermiştir eşine.
Nasıl yok anlamadım.

Eğer düzeleceğine inanıyorsa , bunun için kesin ve net adımlar atılıyorsa , verilecek şans için şartlar sunuluyorsa , terapi desteği istenecekse yeniden denenebilir en azından iki ay. Neden olmasın ki ? Şiddet, hakaret, ihanet , kumar , alkol yoksa evliliklere yeniden şans verilebilir.
Ya canım hala anlamıyorsun samire bize küsmüş laf sokuyor istiyorki ne olursa olsun onankimse boşan demesin :KK14:
Konu sahibi arkadaşım bunun cevabı sende çocuğunda yok bidaha bu sıkıntıları çekmek istiyormusun yeni bir hayata devam mı etmek istiyorsun

Sorumluluktan kaçan insanlar genelde düzenlerinin bozulmasından çok etkilenir.
Eşini dediğiniz gibi çok perişansa ben size daha özenli davranacağını düşünüyorum.
6 yıl vermişsiniz bu ilişkiye ben bir kere daha deneyin derim.en fazla 1 yıl daha kaybedersiniz.

Ya canım hala anlamıyorsun samire bize küsmüş laf sokuyor istiyorki ne olursa olsun onankimse boşan demesin :KK14:
Konu sahibi arkadaşım bunun cevabı sende çocuğunda yok bidaha bu sıkıntıları çekmek istiyormusun yeni bir hayata devam mı etmek istiyorsun

Tam olarak bu noktada kilitlendim iste. Birdaha bu problemleri yasar miyim bilmiyorum. :KK17:
Deneyip görmek ya da birakmak lazim biliyorum iki yoldan baska yol yok. Tecrübe sahiplerini merak ettim. Degisiyor mu bu tür adamlar? Gercekten adam oluyorlar mi?
Bu arada cevremde kimse desteklemiyor evliligimi. Ailem ve akrabalarim dahil.

Tam olarak bu noktada kilitlendim iste. Birdaha bu problemleri yasar miyim bilmiyorum. :KK17:
Deneyip görmek ya da birakmak lazim biliyorum iki yoldan baska yol yok. Tecrübe sahiplerini merak ettim. Degisiyor mu bu tür adamlar? Gercekten adam oluyorlar mi?
Bu arada cevremde kimse desteklemiyor evliligimi. Ailem ve akrabalarim dahil.

Valla yaşında 30muş madem kimsede destaklemiyor dönme derim bu saatten sonra hayatına bak ;)

Back
X