- Konu Sahibi bjkask1903
Biri var babamla aynı yerde calsııyor..tabı babamın yasında degıl benden bı kac yas buyuk..babam bu ınsanı cok sevıyor oglum dıyor hep ona..ben tnımıyordum 2 ay onceye kdar..babam rhtszlandı bıgun bıze geldı gecmıs olsuna..o manayla tanıstık ettık neyse..ben bundan hslandım ama tabı bllı etmedım asla..2 gun sonra bu faceten benı bulup mesaj atmıs ..merhaba ben rasim meltem ben senden hoslandım nıyetım cıddı konusabılırmıyız dıye..bende hıc cevap yazmadım..bır daha attı senı kırmak ıstemdım evınıze gırıp cıktım blıyorsun gercekten nıyetım cddı hatta babanada solıcem yarın dıye sen kabul edersen goruselım dıye..tamam dedım bende..nseyse bız bunla 1 hafta konustuk sdece telde ama..bu bıze geldı oturmaya..eve gıttı bana mesaj geldı meltem benı yanlıs anlama ama ben babana bunu yapamıcam kusura bakma dıye..olmaz dedı..ben bır cıldırdım ama nasıl oldum anlatamam resmen oynamıs gıbı benımle..tabı daha babamların kımsenın haberı yok..solesem kavga edıcez nıe bana solemedın dıcek haklı..solemesem nıe aglıyon dıyolar yok bısey deyıp gectım..sonra herneyse anneme anlattım annemde gıt babama anlat..babamda konusmus bunla..bu da abı ben demıs kusura bakma sana ayıp olmasın dıe vazgectım..neyse olayın ustu kapandı ama benm ıcımde resmen acı kaldı..bu bızım oraya tasındı 2 hafta once..ama nerdeyse hep bıze gelıyor..o kadar rahat ki anlatamam hıcbısey olmamıs gıbı..onu gorunce zaten hemen dısarı cıkıyorm ben..babamları sureklı bı gazlama halınde..abı nereye gıdıyor nabıyo salmayın bılmem ne dıyomus...ALLAH ALLAH..be adam sen madem bı suru b.k yedın afedersın sımdımı kıymetlı oldum..hala aynı ama arkadaslar onu boyle bı yerde tutup yuzune herseyı soleyesım bı dahada bıze gelme defol gıt dıyesım var ama nasıl yapçam bılmıyorum..cidden kotu hıssedıyorum kendımı..sureklı evde onun adı yaptıkları bılmem ne gecıyor..hep bızım kapının onunden gecıyor sabahları ıse gıderken..ınadına yapar gıbı..gecen bi arkadas kıtap getırmıs abı melteme verın dıye bunu..bu cocugu gormus zıle basıyomus bızım sanırım o an..bılader demıs sen kımsın ne ıs falan..arkdsıma rezıl oldum ya..cocuga bıda demıs meltemle muhattap olma..gormıyım burlarda senı..cocuk dedı meltem bırdaha gelmıcem sıze bı bey bana boyle boyle dedı dıe..rezıl oldum ama..ne emmeye gelıyo ne gömmeye hem özur dılemez hem herseye karısır..hem yaptıklarını hıc yapmamıs gıbı..ne yapmalıyım nolur akıl verin..!