- 14 Temmuz 2011
- 164
- 42
- 118
Herkese merhabalar bende kendimi bildim bileli zayıf olan kızlardanım . İlk adetimi Lise 2 de gördüğüm için bu zamana kadar hep boyum uzadı ben dal gibi kaldım tabii boyum 1.70 ideal diye düşünüyorum ama arkadaşlarımın arasında en uzun benim .Bu senenin başına doğru hep 45 kiloydum sonra gece yemelerine çok alıştım hunharca yiyip yatıyordum
sonra staja başladım staj sayesinde sabah kahvaltısı öğlen yemeğimi de düzene oturtturduğumdan sanırım 5 kilo aldım şuan hala 50 kiloyum .Ama boyuma oranla az kaldığını düşünüyorum.Bu sürede yüzüm toparladı ve kalçam genişledi aldığım 5 kilo oralara gitti diye düşünüyorum .Benim en üzüldüğüm kısım bacaklarımın ince olması uzun olduğu için oldukça zayıf görünüyorlar bacağımın alt tarafları zayıf etsiz olduğu içinde bacaklarım biraz aralık duruyor sizce 5 kilo daha almalı mıyım bacaklarımı nasıl kalınlaştırırım ve göğüslerim çok küçük bundan sonra büyüme olur mu lütfen yazarsanız çok sevinirim
Vücudumda beğenmediğim 2 kısım göğüslerim ve bacaklarım maalesef .... Bu arada yaşım 17 .
Eklemeyi unutmuşum bunların yanısıra bikini giyince ortaya çıkan kaburgalarda var tabiii
(

Eklemeyi unutmuşum bunların yanısıra bikini giyince ortaya çıkan kaburgalarda var tabiii

Eklentiler
Son düzenleme: