- 30 Haziran 2025
- 11
- -4
- 1
- 24
- Konu Sahibi beni yeniyim
Arkadaşlar herkese merhaba. İlk evlendiğim zaman 1.75 boyundayım ve 50 kiloydum eşim kilo almam konusunda diretiyordu gerçekten de fazla zayıflıktan hiç hoşlanmıyor kilo almam için resmen elinden gelen her şeyi yaptı. Neyse ilk hamilelikte falan ben bir 40 kilo aldım sonra 4 yıl sonra tekrar 2 gebeliğim falan derken yani evliliğinlmde sadece 1 yıl zayıf kalabildim. Kalan 5 yıldır kiloluyum maalesef her şeyi denedim ama bir türlü kilo veremedim boyum uzun ama şu an 90 kiloyum
. Şimdi sormak istediğim şu eşimle kavgalarımı sanki daha çok arttı gibi eskiden asla kilomdan falan bahsetmezdi ama şimdi böyle şakayla karışık kilomla dalga geçiyor. Ama ben diyet yaptım da diyetisyene falan gittiğimde de açlıktan bir yere düşüp bayılacaksın falan diyor bir de beni hiç kıskanmaz acaba benim zayıflamamdan falan fiziğim güzel olursa falan bundan mı korkuyor nedir anlamış değilim. Şimdi sormak istediğim şey şu tabii ki her şeyden önce kendim için zayıflamam lazım ama zayıfladıktan sonra eşinizin tavrı size karşı değişti mi acaba? Bunu çok merak ediyorum tecrübelerinizi yazar mısınız