- Konu Sahibi amadeusdegilsalieri
-
Gerçekten bende bu yazıyı arıyorum bu ay hafif belirtiler var ama beklemiyorum diyorum çünkü onun öncesinde belirtileri yaşadım olmadi şimdi ise bel ve kaşık ağrım var ama aman diyorum canım acaba dedirttin çünkü belirtiler yaşamıyormuş yokmus gibime geliyor böyle hisseden belirti arardım olmadığı ay hamile kaldım diyen çok bende 3 gün kaldı ama içimde degisik duygular var bilemiyorumHerkes bir belirti yazar her ay belirtileri gözlerdim belirti olduğu aylar olmadı.
Hamile olduğum ay hiçbir ama hiçbir belirtim olmadı. Göğsüm belim ağrımadı şişmedi kasık batmadı akıntı olmadı kupkuruydum hiçbirşey olmadı. Akla gelecek hicbir belirti olmadı. Hatta bu ay da hamile değilim dedim ama ovulasyonun 10. Günü silik çizgiyi gördüm. Belirtileriniz olmayınca üzülmeyin belirtisiz de hamilelik oluyorbütün isteyenlere Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla bebek nasip etsin .
Merhaba Hanımlar,
Başlıkta da anlaşıldığı gibi, sadece gerçekten hamile olanlar hamilelik belirtilerini yazabilir mi? Konunun altına belirtiler dışında gebelik takibi yapmayın(örneğin: benim bata 5 gün var ya da aaa sende mi hamilesin vs.) çünkü konu sayfalarca uzuyor ve bambaşka bir yere gidiyor. Böylece asıl okunmak istenen konu okunamıyor.Hamile kaldığından şüphe edenler yorum yapmak yerine sadece konuları okursa sevinirim. Hamile kaldıklarından emin olduklarında eğer hala belirtileri hatırlıyorlarsa yazabilirler:)) Bu konuya lütfen dikkat edelim.
Ağız kuruluğu ilişkiden kaç gün sonrsAdet belirtilerim disinda agiz kurulugu ve memelerimde aci agri vardi. Ama ben adet olacagim diye bekliyordum hepadetkm gecikince test haptim aninda cift cizgi oldu. Ama o agiz kurulugunu anlatamam yani. Seker hastasi mi oluyorum diye bile dusundum.
MerhabalarAdet belirtilerim disinda agiz kurulugu ve memelerimde aci agri vardi. Ama ben adet olacagim diye bekliyordum hepadetkm gecikince test haptim aninda cift cizgi oldu. Ama o agiz kurulugunu anlatamam yani. Seker hastasi mi oluyorum diye bile dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?