• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece huzur vermekmi olay ??????

hazel1811

35inde lolita
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
249
14
33
selammmm herkeseee....ya günlerdir annemin agzından düşmeyen cümle '' her erkek huzur buldugu kadının yanında kalır'' ..aldatılamalarında bu yüzden oldugunu savunuyor.
yani bir erkeğin bir kadına bağlanması icin sadece huzurmu vermek lazım sıkmamakmı lazımmm .triptemi atamayalım yanii.napalım bizz şimdi.adamın gözü dışardaysa napcazçnasıl baglıcaz kendimize ya .
adam ne yapsa he mi dicez yanii olurmu böyle şey.bu yüzden annemle catışıyoruz gercekten.ben adamın icinde varsa aldatır diyorum .huzur olsada doyumsuzsa o adam durmazki yerinde. sz ne düşünüyosunuz...

bence bu ısın kalıpları,denklemlerı yok..

erkegın ve kadının karakterine ve uyumuna gore hersey degısır..

Zaten huzurlu bir insanın gözü dışarıda olmazki annenin kast ettiği bu ama tam ifade edememiş

Zaten huzurlu bir insanın gözü dışarıda olmazki annenin kast ettiği bu ama tam ifade edememiş

peki bir erkeğin huzurlu olması icin napmamız lazım.adam sürekli mesaj atamıyor cok ilgi gösteremiyor cok calışıyor mesela.bu adamın huzurlu olmasını nasıl saglayabilirim
.kimse ilgisiz bi insanla olmak istemez ama huzur verirsen senden başkasını görmez gözü zaman ayırmaya calışır diyor annem.zaman ayırmıyosa huzur bulamadıgındandır diyor yani

yapmak isteyen her yerde yapar .. :51:
huzur,sadakat,sevgi,aşk şarttt .. :123:

kadın için de erkek içinde böyledir. herkes huzur bulduğunun yanında kalmak ister. Onun huzur bulması karşı tarafla ilgili olsa da tamamen kendiyle ve beklentileriyle alakalıdır aslında.

Bence de erkek huzur buldugu kadinin yaninda kalir. Bu aldatmamanin garantisi degil, ama genel olarak benim icin de durum boyle.
Niye trip atasiniz ki, anlamadim. Kadin demek trip atmak demek mi sizin orda?
Bunun her yaptigina he demekle de alakasi yok, o bambaska bir mevzu zaten.
Siz terimleri birbirine karistirmissiniz gibi geldi bana. Anneniz ne demis, siz ne anlamissiniz. Ayrica yasiniz kucuk sanirim.

Onca huzura rağmen , rahatın battığı tipler de var ama..
Huzurun eşi olduğunu söyleyip çok güzel taklit yapabilen ve anlık zevklerin kurbanı olan erkekler de var..
Huzurun , gerçekten var olup olmadığını anlamak bence çok zor ..

Bence de erkek huzur buldugu kadinin yaninda kalir. Bu aldatmamanin garantisi degil, ama genel olarak benim icin de durum boyle.
Niye trip atasiniz ki, anlamadim. Kadin demek trip atmak demek mi sizin orda?
Bunun her yaptigina he demekle de alakasi yok, o bambaska bir mevzu zaten.
Siz terimleri birbirine karistirmissiniz gibi geldi bana. Anneniz ne demis, siz ne anlamissiniz. Ayrica yasiniz kucuk sanirim.

yaşım 21 . küçük olabilirimde siz önce şu üslubunuzu düzeltin yada yorum yapmayın tamam?? bizim orda kadın demek trip atmak değil de hafiften bi nazdamı yapmayalım demek istedim.demekki siz anlama güclüğü cekmişsiniz .tşkkrler yinede.

Onca huzura rağmen , rahatın battığı tipler de var ama..
Huzurun eşi olduğunu söyleyip çok güzel taklit yapabilen ve anlık zevklerin kurbanı olan erkekler de var..
Huzurun , gerçekten var olup olmadığını anlamak bence çok zor ..

kesinliklee öyle bende ondan bahsediyorum rahat batabilir.fazla serbest bırakmak fazla rahat bırakmak erkege huzur verdiği gibi bizden uzaklaşıp dışarı açılmasınada sebep olurmu diye actım bu konuyu. huzurrr yeterli değil bence tek başına.cok teşekkür ederim yorumunz icin.:):)

Ben annenize katılmıyorum.Erkekler doyumsuz.Dört dörtlük karısı olsa da hep gözü dışarıda.Ya da ben turistik bölgede olduğumdan böyle bir sonuca ulaştım.Eşimin arkadaşıyla yazışmalarını görmüştüm.İnanın o sırada her şey mükemmeldi.Ama fırsatını bulsa aldatacağını gördüm.Ya da hayalini kurduğunu demeliyim. Etrafımdaki pek çok erkek de benzer durumda.Göz çapkınlığı belki ama insanın aklına fırsatını bulsa yapar mı sorusu geliyor maalesef.

peki bir erkeğin huzurlu olması icin napmamız lazım.adam sürekli mesaj atamıyor cok ilgi gösteremiyor cok calışıyor mesela.bu adamın huzurlu olmasını nasıl saglayabilirim
.kimse ilgisiz bi insanla olmak istemez ama huzur verirsen senden başkasını görmez gözü zaman ayırmaya calışır diyor annem.zaman ayırmıyosa huzur bulamadıgındandır diyor yani

Adamın mesaj atmaya bile vakti yoksa zaten aldatmaya hiç vakti yoktur annen yanılıyor işte :) Huzurdan kastı ne annenin o da önemli? Zaman ayırmıyorsa yukarda yazdıgın gibi işi vardır

yaşım 21 . küçük olabilirimde siz önce şu üslubunuzu düzeltin yada yorum yapmayın tamam?? bizim orda kadın demek trip atmak değil de hafiften bi nazdamı yapmayalım demek istedim.demekki siz anlama güclüğü cekmişsiniz .tşkkrler yinede.

Karsit fikir kabul edemeyecekseniz konu acmayacaksiniz.
Burda yorum yapmayin deme luksune sahip degilsiniz.
Benim uslubumda birsey yok. Baskalarina tavsiye vermeden once kendi uslubunuza bakin. :ssz:

Back
X