• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece iciimi dokmek istedim...

Smoother

zamanın en deli hanımefendisi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
467
197
23
Daha oncede baslik acip anlatmistim bu sefer aklima gelmeyen basima geldi ! O kendini bilmez sahisla konustuk ve bana gercek yuzunu gosterdi arkadaslar bu cocuk benim ilk sevgilim ve birliktelikyasadigim ilk insandi cok guvenmistim ama en buyuk hatayi yapmisim kendime cok kiziyorum! Beni hic sevmemis sadece birlikte olma amaci ile benleymis bakireligimi aldi diye birakamamis korumak icin falan bi ton laf... Yuzsuz birde en yakin arkadasima ve abla dedigim insana karsi sapikca seyler dusunuyormus!!!! Ondan cok nefret ediyorum bunu ona soyledigimde sen benden vazgecemessin diyor bide yuzsuz kimseyle beraber olma sana kimsenin dokunmasini istemiyorum diyor sosyal medyadanda engellemis!!! Tum vucudum nefretle kinle kapli suan cok canim aciyo ben onu gozumden bile sakinmistim oysa ki...:KK61::KK61:en kotusu her gunkarsima cikiyor hemen alt katimizda:KK50:

Ben anlamadım kaç yaşındasın ki? Kimle yaşadın?Yaşın daha küçük nasıl birlikte yaşadın?

komşu çocuğumu... ablanla arkadaşın hakkında da düşünüyor öyle mi, bu arkadaş kaç yaşında peki..

senden aldığı yada senin verdiğin bir şey yok birliktelik yaşamışsınız olmamış doğru biri değilmiş bu birliktelik yüzünden kişiliksiz birinin senin üzerinizde yaptırım uygulamasına izin verme
o hayatına dönsün sen hayatına
buda ders olsun sana

Hangimiz hataya düşmedik ki. Bunlar biraz ağır tecrübeler ama yine de tecrübe maalesef bu dünyada kadın olmak zor ünanmak güvenmek zor hoşgeldin yetişkinler dünyasına umarım yaptığın en büyük hata bu olur. Artık geleceğini şekillemdirmen gerek bunları düşünerek aslında daha da azimli olmalısın. Kemdi ayakların üzerinde durmalısın ki bir daha kimse sana bu şekilde davranamasın. Acından yaşadıklarından güç al ki kimse seni ezemesin.

Daha hayatı bilmiyor, tanımıyorken boyunuzdan büyük işlere kalkışıp saçma sapan hayatlar yaşayarak geleceğinizi mahvediyorsunuz.

Daha oncede baslik acip anlatmistim bu sefer aklima gelmeyen basima geldi ! O kendini bilmez sahisla konustuk ve bana gercek yuzunu gosterdi arkadaslar bu cocuk benim ilk sevgilim ve birliktelikyasadigim ilk insandi cok guvenmistim ama en buyuk hatayi yapmisim kendime cok kiziyorum! Beni hic sevmemis sadece birlikte olma amaci ile benleymis bakireligimi aldi diye birakamamis korumak icin falan bi ton laf... Yuzsuz birde en yakin arkadasima ve abla dedigim insana karsi sapikca seyler dusunuyormus!!!! Ondan cok nefret ediyorum bunu ona soyledigimde sen benden vazgecemessin diyor bide yuzsuz kimseyle beraber olma sana kimsenin dokunmasini istemiyorum diyor sosyal medyadanda engellemis!!! Tum vucudum nefretle kinle kapli suan cok canim aciyo ben onu gozumden bile sakinmistim oysa ki...:KK61::KK61:en kotusu her gunkarsima cikiyor hemen alt katimizda:KK50:
17 yaşındamısın???
şu yazdıkların ne korkunç ya.
gözünden sakınmak ne demek.
sendin gözden sakınılacak olan asıl.
niye kullandırdın kendini.??
aklınız ruhunuz çocukken ilişkiler yaşamaya kalkıp evcilik hayalleri kuruyorsunuz.
yazık cidden çok yazık,çok acı.
okul var mı oku sen onu söyle.
şu rezil herifi çıkar hayatından da normal bir çocuk gibi okuluna vs. odaklan.
ilişki sizin neyinize bu yaşta.

annem o yaşta beni doğurmuştu
annemin döneminde 17 yaş evlilik yaşı için idealdi babaannemin döneminde 14 yaş ondan öncesi 9 kadar iner
değişen zaman mı insanlar mı?
pek anlayamadım ne demek istediğini?
açıklarmısın.

pek anlayamadım ne demek istediğini?
açıklarmısın.
ilişki neyinize bu yaşta diye sormuşsunuz
bende bundan kırk yıl önce gayet normal bir yaş hatta daha küçük yaşlar bile sadece evlilik olduğu için meşru yada zamanın gerekliliğimiydi yada insan biyolojik olarak daha mı müsaitti belkide hepsinin toplamıydı
ve gene soruyorum neden biz 17 yaşında ilişkiyi anormal görürken
neden bundan bir asır önce 12 yaşında normaldi

ilişki neyinize bu yaşta diye sormuşsunuz
bende bundan kırk yıl önce gayet normal bir yaş hatta daha küçük yaşlar bile sadece evlilik olduğu için meşru yada zamanın gerekliliğimiydi yada insan biyolojik olarak daha mı müsaitti belkide hepsinin toplamıydı
ve gene soruyorum neden biz 17 yaşında ilişkiyi anormal görürken
neden bundan bir asır önce 12 yaşında normaldi
evet yine soruyorum 17 yaşında ilişki neyine?
bunu normal gördüğünü söylemiyorsun umarım.
okuduklarım kanımı donduruyor benim.
sen üzülmüyor musun?
sen acımıyor musun?
gencecik bir kız hayatını nasıl rezil etmiş,narin bedenini ve ruhunu nasıl hırpalatmış okumadın mı?
buna normaldir doğaldır denilebileceğini asla düşünmek istemem.
norladir de demiyorsun değil mi VEdeBU VEdeBU ?
ya da tekrar sorayım ne demek istedin ki acaba?
asırlar önceki yaşantıyla kızın yaşadığı şu rezilliğin ne alakası var.
annenden örnek vermişssin.
annen üzerinden yorum yapmak istemem ama be canım annen evlenmiş te doğurmuş seni.
sen şimdi bu konudaki kızla anneni nasıl bir mantıkla bağdaştırabildin ki?
şu kızın yaşadığı ilişki ve sonrasındaki rezaletle senin annenin ne gibi bir benzerliği olabilir Allah aşkına

neden alakası yok
cidden bu konudaki görüşün nedir?
bana soru sormadan yazarmısın lütfen.
ben çok net ifade ettiğimi düşünüyorum kendimi.
bu kızın şu yaşadığı rezilliğe bakışın nedir netlikle ifade edersen öyle devam edelim oldu mu?

Bunu yazan kardeşimize kızarak sorgulayarak hiçbir yere varamayız. Çok masumum diyenlerin de yaptığını, yaparım diyenlerin de yapamadığını gördük..
Canım kardeşim evet kötü bir şey yaşamışsın.
Şu an sana bu dünyanın en zor şeyi gibi geliyordur.
Ama hiçbir şey son değil, yeterki bu yaşadığın şeyin devamını getirme.
İnsanlara kendini kullandırma, çokk kullanmak isteyen olacaktır, yazık etme tekrar tekrar kendine..
okuluna istediğin mesleğe yoğunlaş, seni sen olduğun için sevecek bir adam çıkacaktir karsına en azından 5 sene kendin için çalış..

cidden bu konudaki görüşün nedir?
bana soru sormadan yazarmısın lütfen.
ben çok net ifade ettiğimi düşünüyorum kendimi.
bu kızın şu yaşadığı rezilliğe bakışın nedir netlikle ifade edersen öyle devam edelim oldu mu?
cinsellik 17 yaşında biyolojik olarak normaldir getirdiği sosyal kültürel dini hükümlülükler dolayısı ile anormal görülür
bu bilimsel açıklama bana göre
görüşüm bu toplumda yaşayan biri taşıyamayacağu sorumluluğu almamasıdır ki 17 yaşında biri bunu kaldıramaz ama hayatın sonuda değil
peki size göre neden bu kadar anormal

Back
X