Bak canım, bu erkek milletine sevginin büyüklüğünü çok göstermeyeceksin, karşısında ağlamayacaksın, çok belli etmeyeceksin içindeki şeyleri. Ben bunu tecrübe ettim.
Böyle bir "yaratığın" yanında çok bile durmuşsun.. Aileyle tanıştırmakta bir şey yok ki çok büyütmeyin şu lafı ya..
VE lütfen kullanmış beni, kullanıldım gibi kelimeler kullanma. İsteyerek yapmadın mı? İki kişi değil miydiniz? Lütfen bu iğrenç kelimeyi kendine kullanma..
Baksana sapığın tekiymiş arkadaşın, ablan hakkında neler düşünmüş pis herif. Bu adamı nasıl hala seveceksin? Sevgi saf ve masum bir duygudur. O adamı seviyorum diyerek o duyguyu kirletme içinde..
Kendine çok saygısızlık etmişsin bu yaratığın gerçek yüzünü gördüğün halde hala yanında durmuşsun. Yeter de kendine.. Sen çok değerlisin. Sen bir eşya değilsin kimse kullanamaz seni!
Bundan sonra onu gördüğün vakit suratına bakma görmeden geç. Ona kesin ve net dille onu artık hayatından çıkardığını ve sana hiç bir şekilde ulaşmasını istemediğini yaz. Daha kıymetli olursun gözünde bak. Hoş! bu önemli değil ama öyle görecek seni. Pişmanlık duyacak belki. Ama sakın belki döner bana diye bekleyip hayatını daha fazla zehir etme kendine. Yaşa hayatını.
Onsuz günlerin daha hayırlı daha güzel olacak emin ol.