Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu anlatsanız, biz de yardımcı olsak?
O zaman onunla konuşun. Bunu her fırsatta söylüyorum, "Hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa anlaşır."![]()
evet haklısın ..en yakın zamanda konusucam zaten .. umarım beni anlar .yoksa bundan sonra hersey cok kötü olcak
Zorluklar karşısında ilişkisini bitirirse zaten hiçbir zaman "karakteri sağlam biri" olmamıştır. Aşılamayacak gibi değil dediniz. Sizi gerçekten seviyorsa ve karakteri sağlamsa emin olun her şey çok güzel olur..
cok tesekkür ederim .. umarım bir yolu varır bizim için de...seviyorsa niye uğraşmasın? o benim her şeyim demişsiniz,siz de onun her şeyiyseniz sorunlarınızla uğraşmayı dert olarak görmez bile...onu kaybedeceğinizden bu kadar emin olmayın elbet bi yolu bulunur
mutluluklar:)
yapması için cok caba sarfetmesi gereken seyi bile yapar mı ?? ugrasırmı kii...:44::44:bilmiyorumm .. düşün düşün bişey olmuyor.en iyisi konusup saglam bir adım atmak
Uğraşıp uğraşmayacağını en iyi siz bilirsiniz...
ben yanlış anlamadıysam siz bu insanla şu an sadece arkadaşsınız
seni tam anlamıyla tamamlayacak, seni herkesten iyi anlayacak, canın olacak insanı bulmak çok zor ama kaybetmek oldukça kolay
otur konuş, çalış çabala ama o insanı kaybetme... vazgeçme
Umarım düzelirsiniz, çok çok değer verip bir anda kaybetmek, yaşananları hiç yaşamamış gibi ve en kötüsü onu hiç tanışmamış gibi yaşamak..
ne zordur inan bilirim. Umarım düzelir aranız , umarım bir gün anlar sevginin büyüklüğünü..