sadece içimdekiler ....yüregim acıyor..dökmek istedim satırlara

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
Alllahım ikimize bir küçük şans daha verseydiii ....

Son düzenleme:
O zaman onunla konuşun. Bunu her fırsatta söylüyorum, "Hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa anlaşır.":34:

O zaman onunla konuşun. Bunu her fırsatta söylüyorum, "Hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa anlaşır.":34:

evet haklısın ..en yakın zamanda konusucam zaten .. umarım beni anlar .yoksa bundan sonra hersey cok kötü olcak

evet haklısın ..en yakın zamanda konusucam zaten .. umarım beni anlar .yoksa bundan sonra hersey cok kötü olcak

Zorluklar karşısında ilişkisini bitirirse zaten hiçbir zaman "karakteri sağlam biri" olmamıştır. Aşılamayacak gibi değil dediniz. Sizi gerçekten seviyorsa ve karakteri sağlamsa emin olun her şey çok güzel olur..

Zorluklar karşısında ilişkisini bitirirse zaten hiçbir zaman "karakteri sağlam biri" olmamıştır. Aşılamayacak gibi değil dediniz. Sizi gerçekten seviyorsa ve karakteri sağlamsa emin olun her şey çok güzel olur..

yapması için cok caba sarfetmesi gereken seyi bile yapar mı ?? ugrasırmı kii...:44::44:bilmiyorumm .. düşün düşün bişey olmuyor.en iyisi konusup saglam bir adım atmak

seviyorsa niye uğraşmasın? o benim her şeyim demişsiniz,siz de onun her şeyiyseniz sorunlarınızla uğraşmayı dert olarak görmez bile...onu kaybedeceğinizden bu kadar emin olmayın elbet bi yolu bulunur
mutluluklar:)

seviyorsa niye uğraşmasın? o benim her şeyim demişsiniz,siz de onun her şeyiyseniz sorunlarınızla uğraşmayı dert olarak görmez bile...onu kaybedeceğinizden bu kadar emin olmayın elbet bi yolu bulunur
mutluluklar:)
cok tesekkür ederim .. umarım bir yolu varır bizim için de...:14:
bana göre bütün çıkıs yolları kapandı ama hayırlısı.:25:

Eğer Sevgili Konumuna Gelirseniz, Güzel Bir Dostluğun Katili Olacaksınız..
Çok İyi Arkadaştan, Herşeyini Bilen Kişiden Sevgili Olmaz..

seni tam anlamıyla tamamlayacak, seni herkesten iyi anlayacak, canın olacak insanı bulmak çok zor ama kaybetmek oldukça kolay:14::14:
otur konuş, çalış çabala ama o insanı kaybetme... vazgeçme

seni tam anlamıyla tamamlayacak, seni herkesten iyi anlayacak, canın olacak insanı bulmak çok zor ama kaybetmek oldukça kolay:14::14:
otur konuş, çalış çabala ama o insanı kaybetme... vazgeçme

tesekkür ederimm:71:
evet bence de :69:
aşk için her zaman mücadele etmeye deger bence . . .:38:

sihirli bir gücüm olsaydı . . .
ya herseyi siler hiç yasanmamıs sayardım ya da
seninLe mutlu olacagımız sadece ikimizin olacagı yarınlar yaratırdım. . .

Umarım düzelirsiniz, çok çok değer verip bir anda kaybetmek, yaşananları hiç yaşamamış gibi ve en kötüsü onu hiç tanışmamış gibi yaşamak..
ne zordur inan bilirim. Umarım düzelir aranız , umarım bir gün anlar sevginin büyüklüğünü..

Umarım düzelirsiniz, çok çok değer verip bir anda kaybetmek, yaşananları hiç yaşamamış gibi ve en kötüsü onu hiç tanışmamış gibi yaşamak..
ne zordur inan bilirim. Umarım düzelir aranız , umarım bir gün anlar sevginin büyüklüğünü..

cook sagol canım ..Allah sana da her zaman mutluluk versin ..

Back
X