Sadece icimi bosaltmak amacli...

Belki bi huylarindan vazgecer umudu ile cunku benim tutabilecegim bir dalim yok

Gencecik , sağlıklı bir insansınız. Ailenizin yanına döner , bir işe girer çalışırsınız.

Anneniz sağ imiş. Çalışır birbirinize destek olursunuz.

Gzm Vrl16

Aynen benim annemin de rahatzisligi var bende cok uzagim keske yaninda olup ona destek olabilsem bende cok duygusalim bu ara

Dusunmedim degil ama bi bakiyorum dunyanin en iyi insani bi de bakiyorum asabilesiyor felan ama iste buraya yazmamin amacida kafamdan atmak icin yoksa kurgayip kurgulayp onume koyuyorum bunu bilmiyorum belki cocuk olursa duzelir diye umud ediyorum

Aynı yatağa girmek istemediğiniz eşinizle 2 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz.

Kizlar biontek asi sonrasi hamile olan var mi biz 2 senedir cocuk istiyoruz olabilir mi acaba boyle bi ihtimal?

Çocuk bu dünyaya elinde sihirli bir değnekle gelmeyecek. Eşinizle aranızda deli divane bir aşk yoksa , bir anda aşktan gözleriniz kamaşmayacak.

Yürümeyen evlilikten bir çocuğunuz olursa , çocuğunuza hak ettiği gibi bakabilecek misiniz ? Ya eşinizle ayrılırsanız , var mı bir B planınız?

Çalışıyor musunuz , ev hanımı mısınız ?

Cocugu bir emniyet freni olarak görmekten vaz mı gecseniz?Bu ne ya canı sıkılan evliliği kotu giden zort zort dogurma derdinde bir canın değeri bu mu gözünüzde anlam veremiyorum. Bu mutsuzluğa tüy dikmek için mi cocuk istiyorsunuz.

Yani?
Yahu tanımadığımız insanları bile merak duygusu ile aratıyoruz kaldı ki geçmişi olan bir insanı hayli hayli sorabiliriz, ne var bunda?
Ölmüş olanı anmıyor muyuz?
Sanki olmamış gibi mi yaşanacak artık hayat?

Arkadaslar artik yorum yapmaniza gerek yok cunku sizler yorum yapin diye degil icimi bosaltmak icin yazdim bunlari kimseye aciklama.yapmuycam evet esime asigim be kadar kotu de davransa eskisini de dusunse benjm yanimda ve ben bir cocuk dgurup onu en iyi sekilde buyutcem ins dogurmayi zortzort diyenler hayat size kplay olabilir ama benim hayatim oyle kolay olmadi bilmem gordunuz mu ama ben ailemi bir kere uzdum bir daha uzemem.. yorum yapmaniza gerek yokk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…