Sadece icimi bosaltmak amacli...

Gzm Vrl16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
103
80
28
Icimde firtinalar koparken sessiz kalmak ne kadar zorr. Bir insan birine deger vermiyorsa bunu hersekilde gercekten gosteriyor artik esimden o kadar sogudum ki ayni yataga bile girmek istemiyorum... soyledigi sozler yaptigi hareketler beni kendinden her defasinda soguturyor.
Kendine bunlari soylememe ragmen hic beni takmiyor.. sanki ben kadin degilmisim gibi eski karisini arastirmalar felan.. ama ben yoruldum cok yoruldum hemde.. aileme yaptiklarini soyleyemiyirum cunku onlari bir kez yiktim bir kez daha yapamam onlari uzeme icime atmaya devam yada buraya yazmaya devam diyim patlama noktasi nerede nasil olcak bilmiyorum amma cokda bi sabrim kalmadi...

Nesini anlatıyor eski eşin ?

Belki normal bir konuşma içinde bahsediyor.

Biraz açar mısınız

Eşiniz ayrıldığı eski eşini mı takip ediyor ? Sizinde mı ikinci evliliğiniz? Kaç yıllık evlisiniz.

Aileme yapamam derken anlaşamadığınız bir insanla hangi çaresizliğe sığınarak ömür tüketeceksiniz. Genel problemleriniz nedir çok yüzeysel yazmışsınız.
Takip degil sadece merak etmis o kadarina cesaret edemez.. aslinda cok bi problem yok sadece ani hareketleri soylemleri beni daraltiyor bu kadar yani

Icimde firtinalar koparken sessiz kalmak ne kadar zorr. Bir insan birine deger vermiyorsa bunu hersekilde gercekten gosteriyor artik esimden o kadar sogudum ki ayni yataga bile girmek istemiyorum... soyledigi sozler yaptigi hareketler beni kendinden her defasinda soguturyor.
Kendine bunlari soylememe ragmen hic beni takmiyor.. sanki ben kadin degilmisim gibi eski karisini arastirmalar felan.. ama ben yoruldum cok yoruldum hemde.. aileme yaptiklarini soyleyemiyirum cunku onlari bir kez yiktim bir kez daha yapamam onlari uzeme icime atmaya devam yada buraya yazmaya devam diyim patlama noktasi nerede nasil olcak bilmiyorum amma cokda bi sabrim kalmadi...
Boşanmayı düşünüyor musun canım? Gerçi yazdıklarından düşünmediğin sonucuna vardım. Eğer boşanmayacaksan dayanacaksın, gittiği yere kadar. Yüz verme, konuşma, değer vermiyorsa sen de verme, yıpratma kendini. Yani boşanma yoksa başka verebileceğim bir tavsiye yok canım, Rabbim yar ve yardımcın olsun.

22 yaşında , Allah ömür verirse hayatın çok başındasınız. Eşinizle aynı yatağa girmek istemiyorsanız , evliliğiniz bitmiş demektir.

Ancak istemediğiniz evliliğinizden ve eşinizden yine de beklenti içindesiniz.

Inanilmaz derecede yorgunum artik hamile kalmak istiyorum🙄😔

Eşinizi istemiyorsanız , ondan dünyaya gelecek bebeği istemek yerine ; doğrusu yollarınızı ayırmak değil mi ?

Takip degil sadece merak etmis o kadarina cesaret edemez.. aslinda cok bi problem yok sadece ani hareketleri soylemleri beni daraltiyor bu kadar yani
Aynı yatağa girmek istemeyecek kadar soğuduysaniz probleminiz büyük bence.
Konuda çok bir problem var gibi anlatmışsınız.

Nesini anlatıyor eski eşin ?

Belki normal bir konuşma içinde bahsediyor.

Biraz açar mısınız
Gecenlerde hastaneye gittik donuste metro ile geldik ve metrodan indikden snra eski esini gordugunu soyledi olabilir buna birsey demiyorum gorebilir cunku oturdugumuz yer kucuk bi yer .. daha sonda eve geldigimizde bana uyumak istedigini soyledi yatti bende yatak odasina girdim telofonla oynuyordu elinden telefonunu almaya calistjm ama vermedi .. ben instgram kullanmyorum indircem dedim kavga ettm ve indirdim onun hesabina giris yaptigimda o kadina bakmis oldugunu gordum sordum ve sadece medak ettigini soyledi bende baya bi sinirlendim bugunde tartismalarimiz felan oldu

22 yaşında , Allah ömür verirse hayatın çok başındasınız. Eşinizle aynı yatağa girmek istemiyorsanız , evliliğiniz bitmiş demektir.

Eşinizi istemiyorsanız , ondan dünyaya gelecek bebeği istemek yerine ; doğrusu yollarınızı ayırmak değil mi ?
Konu sahibinin derdi bir bana garip gelmemiş demekki.

Belki bi huylarindan vazgecer umudu ile cunku benim tutabilecegim bir dalim yok

Gecenlerde hastaneye gittik donuste metro ile geldik ve metrodan indikden snra eski esini gordugunu soyledi olabilir buna birsey demiyorum gorebilir cunku oturdugumuz yer kucuk bi yer .. daha sonda eve geldigimizde bana uyumak istedigini soyledi yatti bende yatak odasina girdim telofonla oynuyordu elinden telefonunu almaya calistjm ama vermedi .. ben instgram kullanmyorum indircem dedim kavga ettm ve indirdim onun hesabina giris yaptigimda o kadina bakmis oldugunu gordum sordum ve sadece medak ettigini soyledi bende baya bi sinirlendim bugunde tartismalarimiz felan oldu
Belki sadece merak ettiği için baktı
İnsanlar ister istemez merak ediyor eskileri inanın bir anlamı yok
Bende eskilere çok bakarım

Boşanmayı düşünüyor musun canım? Gerçi yazdıklarından düşünmediğin sonucuna vardım. Eğer boşanmayacaksan dayanacaksın, gittiği yere kadar. Yüz verme, konuşma, değer vermiyorsa sen de verme, yıpratma kendini. Yani boşanma yoksa başka verebileceğim bir tavsiye yok canım, Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Dusunmedim degil ama bi bakiyorum dunyanin en iyi insani bi de bakiyorum asabilesiyor felan ama iste buraya yazmamin amacida kafamdan atmak icin yoksa kurgayip kurgulayp onume koyuyorum bunu bilmiyorum belki cocuk olursa duzelir diye umud ediyorum

Belki sadece merak ettiği için baktı
İnsanlar ister istemez merak ediyor eskileri inanın bir anlamı yok
Bende eskilere çok bakarım
Olabilir bakabilir ama ben gordukden sonra silmesi ve hic birsey olmamis gibi davranmasj kiriyor beni ben soruncada baktim kac kisi ile evlenmis diyor

Merhabalar, başka sorunlarınız yoksa eski eşe bakmak normal bence. Merak yani bomboş bir merak. Ben de okul arkadaşlarımdan başlarım bazen eski flörtlerimden çıkarım saçma sapan bir merak ve bazen de can sıkıntısı. Ama ne içimde herhangi bir his var ne de umursuyormuş hayatında olan gelişmeleri. Öylesine bakıyorum. Eğer sizi şüphelendirecek bir şey yoksa bence bundan dolayı eşinizden soğumak yerine hislerinizi anlatın, konuşun açıkca. Eğer düzgün, sizi anlayan biriyse zaten bırakır sizi üzen hareketleri. Ama bilmiyorum aynı yatağa girmek bile istemiyorsanız içinize sinmeyen ama itiraf edemediğiniz başka sorunlar olmalı. Bir de bence soğudum dediğiniz birinden çocuk yapmak istemeniz de yanlış bana göre. Eşim bana bağlansın düşüncesiyle yapıyorsunuz gibi geliyor ama çocuk yarabandı değil. Sorunlu evliliği düzeltmez çocuk. Önce sorunlarınızı çözün

Merhabalar, başka sorunlarınız yoksa eski eşe bakmak normal bence. Merak yani bomboş bir merak. Ben de okul arkadaşlarımdan başlarım bazen eski flörtlerimden çıkarım saçma sapan bir merak ve bazen de can sıkıntısı. Ama ne içimde herhangi bir his var ne de umursuyormuş hayatında olan gelişmeleri. Öylesine bakıyorum. Eğer sizi şüphelendirecek bir şey yoksa bence bundan dolayı eşinizden soğumak yerine hislerinizi anlatın, konuşun açıkca. Eğer düzgün, sizi anlayan biriyse zaten bırakır sizi üzen hareketleri. Ama bilmiyorum aynı yatağa girmek bile istemiyorsanız içinize sinmeyen ama itiraf edemediğiniz başka sorunlar olmalı. Bir de bence soğudum dediğiniz birinden çocuk yapmak istemeniz de yanlış bana göre. Eşim bana bağlansın düşüncesiyle yapıyorsunuz gibi geliyor ama çocuk yarabandı değil. Sorunlu evliliği düzeltmez çocuk. Önce sorunlarınızı çözün
Baska sorunlarimda olabilir evet ama burda bu kadarjni anlatmak istedim sonucta insanlar hep bi onyargi ile yaklasiyor ama mesajlariniz icin saolun

Tabi burada aile önemli bir faktör oluyor maalesef. Ama kendim için söyliyim aile akraba umurumda olmaz sevmiyorsam, bana saygısı yoksa, soğumuşsam boşanırım. Zaten şu hareketlere karşı soğumayana şaşırıyordum ben aşıkta değil çoğu anlamıyorum. Ben bırak sevgiliyi normal arkadaşımla bile tartıştığımda öyle soğumuştum ki çünkü basit bir konuyu uzattı çirkinleşti ohoo ileride nasıl davranır Allah bilir bu dedim ve dediğim gibi beteri birine dönüşmüştü bunları düşünmezsen başın yanıyor gerçekten :) Eski karısını araştırıyorsa sende eski sevgiline bak olay çıkartır kesin gerizekalı. Valla şu sayfada erkeklerin kadınlara yaptıklarını okudukça hepsini gebertesim geliyor :D Nedir bu kadınların erkeklerden çektiği milyonda biri insan gbi davranıyor. Ben 25 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı tabi niye olmadı niye olmuyor bi dene diye bıktıranlar oluyor ama o kadar memnunum ki halimden çünkü karşıma bana saygı gösteren bir erkek çıkmadı ben böyle biriyle evlensem sonum ne olur? Çok net bi şekilde boşanmak... Çalışıyor musun bilmiyorum ama uzun süre muhatap olma bakalım kendisiyle yaşasın nasıl olacakmış görsün.

Back
X