• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece içimi dökeyim dedim. . sebebini anlayamadım..

Kadına yazdıklarınız tamamen hırsınızdan.
Kendinizi komik duruma düşürmüşsünüz. Yok erik dalı mı çaldı yok o mu oldu, bu mu oldu diyerek. Kadın orada yerlere yatmıştır :KK70: sanki senin düğününde İngiliz orkestrası Beethoven'dan parçalar çalacak :KK70:
Onun dışında haklısınız zaten diyecek söz yok.

tabiki de benm kına gecemde ankara bagları erik dalı çalacak ben bunu istemıyorum demedım ki hiç bir zaman yada istemeyeceğim diye bir şeyde söylemedim..
kendisi söylediği için dedim o kadar havalı takıldı ki bana ben kına gecemde onu yapcam bunu çaldırcam yok fransız bi grup varmış vs vs dediği için ;)
böyle seylere bn karşı değilim ;) tam tersine Kastamonuluyum istiyorum da hatta nikahtan gideceğim için kına gecemde davul bile olsun istedim..
ama o tamamen karşı böyle seylere..

tabiki de benm kına gecemde ankara bagları erik dalı çalacak ben bunu istemıyorum demedım ki hiç bir zaman yada istemeyeceğim diye bir şeyde söylemedim..
kendisi söylediği için dedim o kadar havalı takıldı ki bana ben kına gecemde onu yapcam bunu çaldırcam yok fransız bi grup varmış vs vs dediği için :KK66:
böyle seylere bn karşı değilim :KK66: tam tersine Kastamonuluyum istiyorum da hatta nikahtan gideceğim için kına gecemde davul bile olsun istedim..
ama o tamamen karşı böyle seylere..
Onun yaptığı çok tuhaf zaten ama siz de bu mesajla ona umrumda değilsin mesajı vermemişsiniz, daha çok umrunuzda olduğu, hırslandığınız belli olmuş

Back
X