- Emoji Skoru
- 609
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi miniminimom
2-3 ay önce bebeğim ayrılık kaygısı mıydı diş miydi artık bilemiyorum uykuları bozulmuştu 1 ay önce ise öyle bir hastalıga yakalandım ki hayatım cehenneme döndü. yani nerden kimden bulaştı bilmiyorum ama nerdeyse ölüyorum sandım. bu durum 2 hafta sürdü maskeyle dolaştım evde ve 2 hafta sonunda maalesef bebeğime bulaştı. o günden sonra hayatım daha da kötüleşti. uyku adına bişey kalmadı bizde. kızım hem öksürüypr hem uyanıyor ben desen hastayım bpgazım yanıyo öksürüğümün sesi cıkmasın da uyanmasın diye gözlerim doluyodu.. gercekten berbat bi durum. şuan ise tam iyileştik dedim 2-3 gün iyiydik sonra tekrar hastalandık en başa döndük bebeğimin burnu dolu öksürük o biçim uyku yok. kac krre hastaneye gittik kac konu yazdım buraya yok. artık en son öldür beni Allahım diye dua ediyodum. hasta halimle hasta bi bebeğe bakmak uykusuz bi şekilde cok zormuş. ve gecmemesi de ayrı sinir bozucu durum. bilemiyprum ya bugünler gecsin gitsin bitsin cok sıkıldım bunaldım. bu yazıyo bile zar zor yazıyorum bebeğim öksürüypr aglıyor ben öksürüyorum bitik haldeyim