Sadece içimi dökmek istedim.

Bence taşınmalısınız.
Öyle hayvan düşmanı biri falan hiç değilim. Gittiğiniz yerde daha ihtiyacı olan Canlar da çıkar karşınıza. İnsanlarının olduğu yerleri değerlendirmelerinden yanayım.
Bu gibi keskin bağlılıkları çok anlayamıyorum, kusura bakmayın.
Verdiğiniz emeğin boşa gideceğini düşünmeyin.
Bugün orada ihtiyacı olana cevap verdiniz, yarın başka bir yerde.
Sadece evde baktığınız yavrular biraz büyüdüğünde onları bırakıp özel beslenmesi gereken kediyi de kendinizle getirmenizi önerebilirim.
Yer değişikliği açlıktan ölmekten iyidir.
Yavruları sahiplendirme yapacağım. Anneyi sahiplenen olmazsa kısırlaştırma yapıp evde bırakacağım .Kesin bağlılık değil. O kadar duygusal bir insan da değilim.Birinci ağzı sıkıntı olan kedi erkek . Eve almayı bırakın veterinere götürünce 5 kişi bozan çıkartıp zar zor anestezi veriyorlar. Sırf yakalamak için kedi kapanı satın aldım. Ev içinde kesinlikle olmaz . Çünkü geçen yıl aynı şekilde akut böbrek yetmezliği olan bir kedi aldım eve. Önce klinikte tedavi oldu. İyileşti . Ardından 10 gün misafir ettim. Tekrar hasta olmasın diye. Bulaşık makinesi boşaltıyorum ayağıma bir saldırdı. Hiçbir yoktu ortada. Eşim zor dışarı çıkarttı Ayağımdan zor ayırdık. Hala izi var. Bu ağız sıkıntılıyı alsak o da öyle olur. Psikolojik sıkıntı var çünkü. Veterinerimiz de dede. Durup durup çığlık atıyor. Anlamsızca koşup saklanıyor. Bir ara bir hafta bahçedeki küpün içinde yaşadı. Yani yanımda götürmem imkansız. Bıraksam açlıktan ölecek eminim

bak ben olsam dürüst davranıoyorum tahammül edemem yani sorumluluk alamam en fazla yaptığım sağa sola mama bırakmak kışın kutu falan yapmak.
gerçekten helal olsun size Allah size nasıl bir güç kuvvet sabır yani ne diyim gerçekten böyle harika insanlar var kendi hayatlarından ödün verip başka hayatlar kurtaran.
Normalde ben de sabırlı değilim ama işte Allah güç veriyor şükür

Yavruları sahiplendirme yapacağım. Anneyi sahiplenen olmazsa kısırlaştırma yapıp evde bırakacağım .Kesin bağlılık değil. O kadar duygusal bir insan da değilim.Birinci ağzı sıkıntı olan kedi erkek . Eve almayı bırakın veterinere götürünce 5 kişi bozan çıkartıp zar zor anestezi veriyorlar. Sırf yakalamak için kedi kapanı satın aldım. Ev içinde kesinlikle olmaz . Çünkü geçen yıl aynı şekilde akut böbrek yetmezliği olan bir kedi aldım eve. Önce klinikte tedavi oldu. İyileşti . Ardından 10 gün misafir ettim. Tekrar hasta olmasın diye. Bulaşık makinesi boşaltıyorum ayağıma bir saldırdı. Hiçbir yoktu ortada. Eşim zor dışarı çıkarttı Ayağımdan zor ayırdık. Hala izi var. Bu ağız sıkıntılıyı alsak o da öyle olur. Psikolojik sıkıntı var çünkü. Veterinerimiz de dede. Durup durup çığlık atıyor. Anlamsızca koşup saklanıyor. Bir ara bir hafta bahçedeki küpün içinde yaşadı. Yani yanımda götürmem imkansız. Bıraksam açlıktan ölecek eminim

O zaman kendinizi dünyadaki her ölen hayvandan sorumlu tutmadığınız gibi bundan da tutmayacaksınız.
Elimiz yettiği her yere haber verip, işin maddi kısmını üstleneceğinizi söyleyip, bakan birimi ayarlamaya çalışın. Olmuyorsa da yapacak bir şey yok.
Kızmayın bana, vicdansız biriymiş gibi görünebilirim gözünüzde ama bugün o kedi var, yarın bir başkası belli daha muhtacı eklenecek. Bunın sonu yok.
Siz güzel yüreğinizi de alıp başka yerde iyilik yapmaya zaten devam edecek birisiniz. Buradaki misyonunuzu tamamladığınızı düşünün..

Back
X