Sadece içimi dökmek istedim

Ağır depresyon tedavisi görüyorum o yüzden böyle kullanıcı adım elim hiç değiştirmeye gitmiyor sanırım hala iyilesemedigim için
Tahmin ettim ama yazmak istemedim.
Acil şifalar diliyorum.
Bir yerden başlamak lazım,bunu yapacak olan da sizsiniz.

Olmaz olur mu?
Bakış açınızı değiştirmeniz lazım.
Akla gelmez ama, düzgün yürümek, tane tane konuşmak da yetenektir.
Bir düşünün kendinizi, illa ki var.
Hızlı hazırlanmak, pratik olmak, mesleki beceriler, temizlik, anlayışlı kibar biri olmak vs.
Çoğu kişiden daha iyi yaptığınız birçok şey vardır eminim, sadece düşünerek bulmanız önemli.
Tekrar bir düşüneyim o zaman umarım benim şimdiye kadar farketmedigim bir yetenegim vardır

Aslında bu yüzden faydali olmak zorunda degilmiyiz sadece tüketmek için gelmedik ki boşluk hiç bir işe yaramamak tüketiyor insanı
Bu düşünce tarzı sizi sadece mutsuz eder, potansiyelinizi köreltir ve rumuzunuz gibi depresif biri haline getirir. Sürekli olumsuz düşünüyorsunuz ve fazlaca baskı altındasınız.

Derdini ifade edebilmissin bu da bir meziyet emin ol. Is konusuna takılma nice mezunlar is bulamıyor bu sizin yeteneksizliginiz değil. Diğer konular için de terapi almanızı tavsiye ederim. Bakis aciniz değiştikçe kendinizi seversiniz

Böyle düşünerek kendinizi yıpratmayın.

Yeteneksiz değilsiniz. Sadece yeteneğiniz keşfedilmemiş. Bu da sizin değil sistemin suçu. Neyi sevdiğinizi keşfedin.

Bir de sosyal fobi için yardım alın.

Derdini ifade edebilmissin bu da bir meziyet emin ol. Is konusuna takılma nice mezunlar is bulamıyor bu sizin yeteneksizliginiz değil. Diğer konular için de terapi almanızı tavsiye ederim. Bakis aciniz değiştikçe kendinizi seversiniz
Sağolun düşünüyorum almayı umarım iyi gelir

Böyle düşünerek kendinizi yıpratmayın.

Yeteneksiz değilsiniz. Sadece yeteneğiniz keşfedilmemiş. Bu da sizin değil sistemin suçu. Neyi sevdiğinizi keşfedin.

Bir de sosyal fobi için yardım alın.
Sagolun böyle düşününce biraz daha iyi hissediyorum sosyal fobi için de terapi düşünüyorum

Bence soru yanlış. Kendimde neyi seviyorum diye sormalısın.
Çocukları seviyor muyum, kitap okumayı seviyor muyum, insanları dinlemeyi ya da yaşadıklarımı anlatmayı seviyor muyum, kendimde değişiklik yapmayı seviyor muyum, boğazıma düşkünüm acaba el becerisi olan insanları seviyor muyum, hiçbir şey yapamadıgımı düşünüyorum ama yinede kendimi seviyor muyum, insanlar beni seviyor mu, beni neden seviyorlar.

Back
X