Sagol canım bazen insan kaderıne boyun egermışya oyle olu sabretmek te zor kendim ettim kendım buldum ne dıyım akilsiz basım2 tarafta dunya iyisi de olsa ayni evde olmuyor maalesef Allah yardimciniz olsun
OlmuyorEv ev üstüne olmaz
Hic bisey icin gec degil canim esinle otur konus insallah bi karar alir uygularsiniz eve cikmak nedirki Allah baska dert vermesinSagol canım bazen insan kaderıne boyun egermışya oyle olu sabretmek te zor kendim ettim kendım buldum ne dıyım akilsiz basım ☹
İnsalah canım tepkisini az cok biliyorum ama denıcem genede insan 25 yasında baska dusunuyor suan 32yasındayım beynim o kadar yorgunkı tahammül kalmıyor bu yastan sonraHic bisey icin gec degil canim esinle otur konus insallah bi karar alir uygularsiniz eve cikmak nedirki Allah baska dert vermesin
Aynn insanın canı sıkkın olabilir o gun konusmak istemiyor oalbılrom ama kayınvaldem sureklı konusmak istiyor tek derdi aksama ne pişirsek olursa konuscak cok sey buluyor kendini capında ama biz gencler herseyı kafaya takıyoruz ister istemez yoruluyor beyınRabbim yardımcınız olsun.insanin bazen kendini dinlemeye ihtiyacı var kafasındaki sesleri susturmaya ihtiyacı varken başka birine de tahammül edemiyor açıkçası
Birde senin ilgin ve alakalı olduğun konu çok farklıdır, senin yaş grubunda olsa beraberAynn insanın canı sıkkın olabilir o gun konusmak istemiyor oalbılrom ama kayınvaldem sureklı konusmak istiyor tek derdi aksama ne pişirsek olursa konuscak cok sey buluyor kendini capında ama biz gencler herseyı kafaya takıyoruz ister istemez yoruluyor beyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?