Sadece içimi dökmek istedim

sevdamss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
157
57
98
35
Resmen ıcımde kendimle komusmaktan basıma agrılar girdi cok konuşuyor ama boş boş boş.... Alahım kayınvaldenın cok konusanı da zor cvbnı bıldıgi soruları sorar bısey saatlerce anlatır durur bide aynı evin ıcınde sabahtan akşama kadar ☹️3 yasında oglum var hem de borc harc basım zaten dolu arada bide laf sokması yokmu Rabbım bana yardımcı ol patlıcam ama nasıl boyle feryat edesim var sus artık diye bi ömür nasıl gececek boyle.. Boyle giderse eşimi ayrı eve tekrar zorlamaya baslıcam kadın guzel dilden de anlamıyor uyarsam benle laf yarısına girmeye calışıyor zıttıma gidiyor offf anlasamıyoruz artık eskiden sabır ediyordum simdi yas gıttıkce sanırım gucumde kalmadı...

2 tarafta dunya iyisi de olsa ayni evde olmuyor maalesef Allah yardimciniz olsun

Sagol canım bazen insan kaderıne boyun egermışya oyle olu sabretmek te zor kendim ettim kendım buldum ne dıyım akilsiz basım ☹
Hic bisey icin gec degil canim esinle otur konus insallah bi karar alir uygularsiniz eve cikmak nedirki Allah baska dert vermesin🤗

Rabbim yardımcınız olsun.insanin bazen kendini dinlemeye ihtiyacı var kafasındaki sesleri susturmaya ihtiyacı varken başka birine de tahammül edemiyor açıkçası

Hic bisey icin gec degil canim esinle otur konus insallah bi karar alir uygularsiniz eve cikmak nedirki Allah baska dert vermesin🤗
İnsalah canım tepkisini az cok biliyorum ama denıcem genede insan 25 yasında baska dusunuyor suan 32yasındayım beynim o kadar yorgunkı tahammül kalmıyor bu yastan sonra

Rabbim yardımcınız olsun.insanin bazen kendini dinlemeye ihtiyacı var kafasındaki sesleri susturmaya ihtiyacı varken başka birine de tahammül edemiyor açıkçası
Aynn insanın canı sıkkın olabilir o gun konusmak istemiyor oalbılrom ama kayınvaldem sureklı konusmak istiyor tek derdi aksama ne pişirsek olursa konuscak cok sey buluyor kendini capında ama biz gencler herseyı kafaya takıyoruz ister istemez yoruluyor beyın

Aynn insanın canı sıkkın olabilir o gun konusmak istemiyor oalbılrom ama kayınvaldem sureklı konusmak istiyor tek derdi aksama ne pişirsek olursa konuscak cok sey buluyor kendini capında ama biz gencler herseyı kafaya takıyoruz ister istemez yoruluyor beyın
Birde senin ilgin ve alakalı olduğun konu çok farklıdır, senin yaş grubunda olsa beraber
İgilendiğiniz konulat hakkında saatlerce konuşulur can da sıkılmaz ruha iyi gelir, bir o başka zamanın kuşağından sen farklı zamsnın kuşağındansın, bize bir gün eşimin çok sevdiğim akrabası gelmişti kadında benim yaşlarımda onun da aynı yaşlarda kızı, var inanırmısın kadınla konuşamadık kaynanası da yanında gelmişti bir çenesini kapatıpta arkadaş akraba ile konuşturtmadı kaynanası o kadar alakasız bizi ilgilendirmeyen şeylerle konuştu ki oysaki arkadaş ile ortak olduğu bir çok konu vardı konuşacak, sonra bunlar gittikten sonra eşimden sinirimi çıkardım yaşlıya bak yahu bizimle laf yarışına girdi bir sinirlendim bir sinirlendim, tesbihi al çek dua oku ama değilmi bırak gençler konuşsun dertlerini payllaşsın yok, ilaki egoistlik yspacaklar bütün ilgi alaka onların olacak, kaynanasını oldu bitti zaten hiç sevmedim, kadının kulağını giderken, bir daha kaynananla gelme şöyle güzel bir sohbet edelim seninle dedim, zaten bütün gün bunlar beraber ama kaynanası ilgi manyağı😡😡😡😡😡

Back
X