K Kelebek1006 Üye Kayıtlı Üye Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 23 Emoji Skoru 32 Puanlar 8 Yaş 39 7 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebek1006 #21 Ellfsu .!.: Ne yasadiysaniz bile isteye yasamissiniz o yüzden dert ermiyorsunuz anladığım kadarıyla Genişletmek için tıkla... Yok dert etmiyorum ama arada böyle içini de dökmek iyi geliyor hiç tanimadigin insanlara. Ya da sadece yazmak böyle derin bi nefes aldiriyor.
Ellfsu .!.: Ne yasadiysaniz bile isteye yasamissiniz o yüzden dert ermiyorsunuz anladığım kadarıyla Genişletmek için tıkla... Yok dert etmiyorum ama arada böyle içini de dökmek iyi geliyor hiç tanimadigin insanlara. Ya da sadece yazmak böyle derin bi nefes aldiriyor.
E Ellfsu Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 931 Emoji Skoru 1.456 Puanlar 33 Yaş 35 10 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebek1006 #22 Kelebek1006 .!.: Yok dert etmiyorum ama arada böyle içini de dökmek iyi geliyor hiç tanimadigin insanlara. Ya da sadece yazmak böyle derin bi nefes aldiriyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Ki ne yaşandıysa yaşandı dert etmek bence bos. Dok içini rahatla
Kelebek1006 .!.: Yok dert etmiyorum ama arada böyle içini de dökmek iyi geliyor hiç tanimadigin insanlara. Ya da sadece yazmak böyle derin bi nefes aldiriyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Ki ne yaşandıysa yaşandı dert etmek bence bos. Dok içini rahatla
K kelbeksii Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 271 Emoji Skoru 285 Puanlar 103 13 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Kelebek1006 #23 istiyorsunuz onu