Açıkçası çok bilinçli değilim yemeyen çocuk konusunda bu konuda tavsiye veremem ama şunu söyleyebilirim. 1 buçuk yaşına kadar yemekten de uykudan da karakterden de 1 kere sorun yaşamadığım oğlum, bi anda konuşma geriliği, uykuya direnme, yemek seçme ve sırf sevse de canı istemiyor diye yememe, 2 yaş sendromuna birlikte garip davranışlar yüzünden birden neye uğradığımı şaşırdım. Şimdi sorunların başladığı günün üzerinden 1 buçuk yıl geçti. Artık konuşuyor, uykusu düzenli, yemesi düzenli, daha uyumlu söz dinleme vs konularında. Yani o günler hiç geçmeyecek sanırdım, 3 saat uyutmaya çalışıp 2 saatinde ağlardım. Uyuyunca bi posta da ağlardım. Hem öğlen hem akşam. Derdini anlatamadıkça hırçınlaştı o hırçınlaşınca bende gerildim. Gerginliğimi el kadar çocuğa aktaramayacağım için eşimle aram açıldı. Sorunlar ne zaman çözülmeye başladı biliyo musunuz? 1 yıl sonra eşim baktı olmuyor, işini ayarlamaya başladı artık o uyutuyordu ben yerine dükkana bakıyordum hem benim kafam dağılıyor hem benim stresinden uzak kalınca oğlum uyumayı tekrar hatırladı resmen. Çok darlıyorfu beni bazen artık tahammülüm kalmıyordu fırsatı varsa hemen yer değiştiriyorduk eşimle. Be