Sadece içimi dökmek istedim

veronika_nika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
1.088
953
İki aydir annemlerin yanindayim burda oldugumdan beri hayata daha guzel bakiyordum ama haftaya esimin memeleketine yasadigimiz sehre geri donecegim. İcime öküz oturdu resmen orayi dusundukce. Yapayalniz hayatima geri donmek istemiyorum. Esimle cok iyiyiz bu ara. Ailesiyle kustum onlarla da baristik o da beni ayri dusunduruyor cunku ailesiyle ayri dunyalarin insanlariyiz ve kusken iyiydi ama barisinca simdi surekli gorusmek zorunda kalicam offf. Olaya birde şu acidan bakiyorum. Allah rizasi icin yap diyorum bu beni biraz rahatlatiyor. Bu arada tesetture de girdim Allah utandirmasin. Kpss ye girdim eger atanirsam hersey duzelecek. O sehirden kurtulacam calisma hayatim olacak yeniden bir arkadas cevrem olacak ama ya atanamazsam...

E ailesiyle daha mesafeli olabilirsiniz, olmaz mı? Görüşme sıklığınızı azaltırsınız, paylaşımlarınızı biraz ince elersiniz. Kendinize iş yaratın yoğunluğu bahane edin.

Aslında boş yere kendinizi üzüyorsunuz ; olaya çok sık görüşücez,of aman pof yine mi vs gibi yakınmalarla yaklaşmayın. keyif almaya bakın.. Toplasan ne kadar görüşeceksin ki zaten .. Ne kadar istemezsen, o kadar görüşmek zorunda kalacaksın belki de, mesafeli ve olaysız bir gün geçirmek için biraz alttan almayı , olumlu bakmayı bilmeliyiz .

Hayırlısıyla atanırsın inşallah..

Birşey lerin düzeldiğine sevindim , inş atanırsın , senin hislerini çok iyi Anlıyorum , eşinin memleketinde yapayalnız olmak .... Bence hersey daha da iyiye gidecek .. Nasıl barıştınız onlarla ? Asla görüşme durumum yok diyordun ya nasıl atıldı adımlar , ben de senin durumundayım , barışılsa bile içimden hiç atamayacağım yaşananları ve de öfkemi

yanlış hatırlamıyorsam daha önce boşanma niyetiniz vardı ailesi yüzünden
madem anlaşamıyorsunuz ailesinden uzak dursanız olmuyor mu? küs de olmayın can ciğer de olmayın bence

X