• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece içimi dökmek istiyorum

GzDe35

Yanar yürek sessizce ağlar
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
362
15
48
Buraya belki de anlatacak kimsem olmadığı için yazıyorum. Günlerdir çok mutsuzum... Üniversitede de okuyorum bu yıl ıkıncı sınıfa başlayacağım sevgilimle 2010 dan beri beraberiz farklı sehırde oldugum ıcın ayrı kalmaya alıştım sayılır ıkı haftada bır bazen ayda bır görüşüyoruz telefonda konusuyoruz o burda yuksek lısans yapıyor ama geçen gün facebookta arkadaşıyla konusmasını okudum arkadası abd de doktora yapıyor. Sevgilimde orada doktora yapma şartlarını fılan sormus daha sonra da bana belli olmaz param olursa olabılır dedı. Sorun şu ki ben gitmesini istemiyorum yıllardır onu beklıyorum 15 yasımdan berı unı bıtsın bızde kavusuruz dıye umıt ederken o bana 1.5yıl sonra belkı gıderım dedi...

Sonucta orası amerika saat farkı cok fazla ve en az 4 yıl orda kalması gerekecek buna nasıl dayanacağım hiç konusmadan 3 ayda bır görüşmeyle olacak iş değil korkuyorum ki 1.5 yılın sonunda o giderse ayrılacağız... Evlenıp mutlu olan ınsanları gordukçe kıskanır hale geldim 4 yıl bekledim, 1.5 yıl yüksek lisansı, 4 yıl doktorası,1 yıl ya da 6 ay askerlık derken ömür bitti bunlara nasıl katlanacağım yoksa abd gıdınce benı bırakacak mı cevabını bılmedıgım bınlerce soru var hepsıyle yuzlesmekten korkuyorum.. Şu mubarek gunde tek elımden gelen dua etmek uzaklara gıtmekten vazgeçsin daha fazla ayrı kalmak degıl kavusmak ıstıyorum hep dua edıyorum sızlerden tek ıstedıgım dua etmeniz benim için.. Şimdiden çok canım yanıyor olacakları düşündükçe...​

Konunuzu okuyunca boyle dusunmekte uzulmekte haklisiniz cok uzak bi mesafe telde konusmayla nasil olur bilmiyorum cok zor bi durum ama sevgilinizin bide gelecegi var istedigi sey var uzulsenizde bence ona secenek sunmayin ki sizde kendinizi kotu hissetmeyin belki sizi burda birakip gidemez araya mesafe girince hersey cok zorlasiyo seviyosa bence birakmaz akli kalir huzuru kacar sonunda kariyeride olsa allah yardimciniz olsun gercekten cok zor senelerce beklemek insani tuketiyor gercekten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buraya belki de anlatacak kimsem olmadığı için yazıyorum. Günlerdir çok mutsuzum... Üniversitede de okuyorum bu yıl ıkıncı sınıfa başlayacağım sevgilimle 2010 dan beri beraberiz farklı sehırde oldugum ıcın ayrı kalmaya alıştım sayılır ıkı haftada bır bazen ayda bır görüşüyoruz telefonda konusuyoruz o burda yuksek lısans yapıyor ama geçen gün facebookta arkadaşıyla konusmasını okudum arkadası abd de doktora yapıyor. Sevgilimde orada doktora yapma şartlarını fılan sormus daha sonra da bana belli olmaz param olursa olabılır dedı. Sorun şu ki ben gitmesini istemiyorum yıllardır onu beklıyorum 15 yasımdan berı unı bıtsın bızde kavusuruz dıye umıt ederken o bana 1.5yıl sonra belkı gıderım dedi...

Sonucta orası amerika saat farkı cok fazla ve en az 4 yıl orda kalması gerekecek buna nasıl dayanacağım hiç konusmadan 3 ayda bır görüşmeyle olacak iş değil korkuyorum ki 1.5 yılın sonunda o giderse ayrılacağız... Evlenıp mutlu olan ınsanları gordukçe kıskanır hale geldim 4 yıl bekledim, 1.5 yıl yüksek lisansı, 4 yıl doktorası,1 yıl ya da 6 ay askerlık derken ömür bitti bunlara nasıl katlanacağım yoksa abd gıdınce benı bırakacak mı cevabını bılmedıgım bınlerce soru var hepsıyle yuzlesmekten korkuyorum.. Şu mubarek gunde tek elımden gelen dua etmek uzaklara gıtmekten vazgeçsin daha fazla ayrı kalmak degıl kavusmak ıstıyorum hep dua edıyorum sızlerden tek ıstedıgım dua etmeniz benim için.. Şimdiden çok canım yanıyor olacakları düşündükçe...​
Sakin ol. Daha ortada kesin bir şey yokken çok üzerine gitme. Bak bakalım zaman ne gösterecek? Kendi göze alabilecek mi? Bu konuyu da ona karşı sürekli açmamanı öneriyorum. O seni kaybetmeyi göze alıyorsa bu ilişkiden kork zaten.

Senin gitme durumun olmaz mı? Çok uzun bir süre ve bu durumda sağlıklı bir ilişki olacagini düşünmüyorum.

Tatlım daha ortada fol yok yumurta yok,bence tasalanma :20:
Sen istemediğin halde zaten giderse,sana senin ona verdiğin değeri vermiyor demektir
Bence bu kadar üzülme..hele de bu kadar gençken :34:

Ablam 5 yıl yurtdışında kaldı ve üniversite okudu.
Bu onun geleceğine o kadar büyük katkı sağladı ki.
Sevgilisiyle de ayrılmadılar. Bu 5 sene boyunca biraz ablam geldi biraz sevgilisi gitti derken bitiverdi.
Sakın sevgilinin geleceğine mani olma.
Onu gerçekten seviyorsan destekle hatta.
Ben seni sevse gitmez laflarına falan hiiiçç ama hiçç katılmıyorum.
Herkes iyi bir geleceği olsun ister.
Belki sen de gidersin sonradan, ne güzel fırsat olur. :34:

Tatlım daha ortada fol yok yumurta yok,bence tasalanma :20:
Sen istemediğin halde zaten giderse,sana senin ona verdiğin değeri vermiyor demektir
Bence bu kadar üzülme..hele de bu kadar gençken :34:

Değer vermekle ne alakası var? Belki adam iyi bir geleceği olsun istiyor.
Asıl konu sahibi gitmesine engel olursa onu gerçekten sevmiyor demektir.
İnsan sevdiğinin iyi yerlere gelmesini ister.

Sizce bu karar bunca sene beklemişken tek başına vermesi gereken bir arar mı?
Amerika da master yapmadan da pekala işiyle bi yerlere gelebilir
Ve farkındaysanız konu sahibesi giderse ilişkimiz biter diyor
Yani biteceğini bile bile gitmesi abes olmaz mı?

Elbette daha iyi yerlere gelsin istiyorum ama üstte yazan kısının gıbı gıden kısı bayan degıl erkek abd çok uzak ve burda gece ıken orası gunduz olacak neredeyse cok az maıl yoluyla konusacagız kaç ayda gelır onu bılmıyorum ucak parası zaten bı dunya 6 ayda bır gelse sükredecek durumda olacağım bu ayrı kalışı kaldırabileceğimi sanmıyorum...

Bana göre abes olan bile bile gitmesi değil konu sahibinin gidersen ilişkimiz biter demesi. :34:
Elbette tek başına verebileceği bir karar değil ama zaten daha ortada bir şey yok, şimdiden
bu kadar ortalığı ayağa kaldırmaya gerek yok.
Haklarında hayırlısı diyelim..

Aynen benı çok ıyı anlamışsın üstelik benı sadece 1.5yıl beklese ünv bitmesini beraber bile evlenip gidebileceğimizi söylediğimde bana hiçbirşey demedi.. Onun fikrine göre o gidecekmiş ben erasmus ıle gıdecekmısım derslerı yabancı dıl ıle geçmem imkansız erasmusla gıtmem demek sene uzatmak demek neden okulum bıtınce beraber gıtmek ıstemıyor anlamıyorum..

Elbette daha iyi yerlere gelsin istiyorum ama üstte yazan kısının gıbı gıden kısı bayan degıl erkek abd çok uzak ve burda gece ıken orası gunduz olacak neredeyse cok az maıl yoluyla konusacagız kaç ayda gelır onu bılmıyorum ucak parası zaten bı dunya 6 ayda bır gelse sükredecek durumda olacağım bu ayrı kalışı kaldırabileceğimi sanmıyorum...

Hak vermiyor değilim uzak mesafe ilişkisi elbette zor. Peki erkek arkadaşına bunları söylediğinde ne cevap veriyor?
Konuştunuz mu oturup, kaygılarından bahsettin mi?
Bunları o da düşünüyordur eminim ki..

Aynen benı çok ıyı anlamışsın üstelik benı sadece 1.5yıl beklese ünv bitmesini beraber bile evlenip gidebileceğimizi söylediğimde bana hiçbirşey demedi.. Onun fikrine göre o gidecekmiş ben erasmus ıle gıdecekmısım derslerı yabancı dıl ıle geçmem imkansız erasmusla gıtmem demek sene uzatmak demek neden okulum bıtınce beraber gıtmek ıstemıyor anlamıyorum..

Hmm şimdi işler değişti..
Birlikte gideriz dediğinde istememesi işkillendiriyor insanı.
Ve seni pek düşünmüyor sanki, erasmusla gidersin falan deyip pek umursamaması falan bunu gösteriyor.

Hak vermiyor değilim uzak mesafe ilişkisi elbette zor. Peki erkek arkadaşına bunları söylediğinde ne cevap veriyor?
Konuştunuz mu oturup, kaygılarından bahsettin mi?
Bunları o da düşünüyordur eminim ki..

bana şunu söyledi ben senı unı gonderdım sen kazanmısken sana gıtme deseydım gıtmez mıydın dıye sordu ama benım gıttıgım yer ızmıre 3-4 saat uzaklıkta amerıka gıbı bınlerce km yok saat farkı yok ben 2 haftada en fazla ayda bır gelıyorum yanına o yanıma 6 ayda bır belkı gelecek... Bana erasmusla sende gelırsın dıyor bunun da olması ımkansız evlenıp beraber gıtmeyı teklıf ettım sustu..

Hmm şimdi işler değişti..
Birlikte gideriz dediğinde istememesi işkillendiriyor insanı.
Ve seni pek düşünmüyor sanki, erasmusla gidersin falan deyip pek umursamaması falan bunu gösteriyor.

Neden bu sekılde davranıyor bılmıyorum galıba evlenmek ıstemıyor tek ıstedıgı karıyer aşk emek umrunda bıle degıl bence :(

Sevgilini desteklemelisin. Skype tan gorusursunuz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neden bu sekılde davranıyor bılmıyorum galıba evlenmek ıstemıyor tek ıstedıgı karıyer aşk emek umrunda bıle degıl bence :(

Hep mi böyleydi sevgilin, tavırları pek normal değil.
Oturup ciddi ciddi konuşmanın zamanı gelmiş canım..
Ama suçlayarak değil, sakince konuşun.
Zaten bu Amerika mevzusu kesin değil daha
Geleceğinizin ne olduğunu sizin hakkındaki düşüncelerinizi sor ve niyetini öğren bence.
Bu kadar bencilce konuşması normal değil pek.

bana şunu söyledi ben senı unı gonderdım sen kazanmısken sana gıtme deseydım gıtmez mıydın dıye sordu ama benım gıttıgım yer ızmıre 3-4 saat uzaklıkta amerıka gıbı bınlerce km yok saat farkı yok ben 2 haftada en fazla ayda bır gelıyorum yanına o yanıma 6 ayda bır belkı gelecek... Bana erasmusla sende gelırsın dıyor bunun da olması ımkansız evlenıp beraber gıtmeyı teklıf ettım sustu..

Evlilik oyle ani verilecek bi karar degil. Erasmus neden zor?? En kotu w&t ysparsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence bu tabi ki sevgilinin tek başına vereceği bir karar. İsterse 10 yıllık ilişkiniz olsun müdahale etmeye hakkın yok. Kendimi iki tarafın da yerine koyuyorum yine yok yine yok. Eşimin önüne bir fırsat çıksa, amerikada çalışması gerekse ve ben gidemiyorsam önünde durmam, gitme diyemem. Bak sevgilim değil eşim diyorum yine bu hakkı kendimde göremem. Benim önüme bir fırsat çıksa arkama bile bakmam. Gidilebiliyorsa birlikte gidilir, imkan yoksa bir kaç yıl duruma katlanılır. Hele ki gidersen ayrılırız diyen biri olacak hayatımda vay o adamın haline.

Eğitim, kariyer, gelecek her şeyden önemlidir. Burda aldığı eğitimle orda aldığı bir olmaz. Hem belki bir yolunu bulur orda yaşamayı dener. Belki sen de gidersin, belki burda beklersin. Mesafe Mesele değil. Önemli olan bu tarz şeylerde sevdiğin adamın arkasında durabilmek. Bu da güven duygusuyla başarılabilecek bişey. Arada saat değil 3 günlük fark olsa da temeli sağlam ilişkiler yürür.

Öncelikle cevap yazan herkese teşekkür ederim. Bazı arkadaslar skype aracılıgıyla konusun dıyor kımısı de erasmus dıyor ben bunların hepsını bılıyorum keşke hersey o kadar basıt olsa skype dıyen arkadasa yazıyorum. Burada gecenın yarısı ıken orada öğlen oldugunda nasıl konusacağız?
Erasmus dıyen arkadaşa; erasmusla 1.5 sene kalsam bıle dersleri ingilizce ile geçmem imkansiz o düzeyde bılmıyorum erasmus benım ıcın sadece okulu 1.5 yıl uzatmak demek olur orada gezerım eğlenırım ama sınavları veremem türkiyede uzatmalı olarak okula gıderim bu bir sorun..

Hepınız yardımcı olmak ıstıyorsunuz bılıyorum bende ıstıyorum hersey hayallerım gıbı olsn ama olmuyor şu mübarek günde sizden ıstedıgım tek sey benım ıcın dua etmenız cunku adım gıbı bılıyorum onun gıdısı 4 yıldır verdıgım emeklerın,aşkımın, herşeyimin ellerimden uçup gitmesi olacak ya benımle gıtsın ya da gıtmesın lütfen dua edin çok ıhtıyacım var buna :43:

Back
X