Sadece iyi dnd iin terkedilenler

kirikkalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
6
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar başlık biraz tuhaf oldu ama okuyunca anlayacaksınız.
ben yaklaşık 6 ay önce sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı evliliğime 3 ay kala terkedildim ve sadece bir maille.aslında anlatmak istediğim bu değil benim merak ettiğim ve ilişkilerinde başarılı olan arkadaşlara sormak istediğim şeyler şunlar;
1- Eşiniz akşama eve geç gelecek ve siz bundan haberdare değilsiniz?nasıl bir tepki verirsiniz?
2_ Eşiniz ailesinden başka hiç birşey düşünmüyorsa, giyindiğiniz şeyleri beğenmiyorsa ki herkes tarafından çok beğenilen bi giyim tarzı olan biriyseniz nasıl tepki verirdiniz.
3- Eşiniz durmadan annesinin babasının yanına gitmernizi istese ne yapardınız?

Ben normalde yumuşak başlı hataları affedebilen, töleranslı ve gerçekten yaptığı şeyi sadece içinden geldiği ve doğru olduğunu düşündüğü için yapan biriyim.eşimden olmasını gerektiğini düşündüğüm kadar ilgi bekledim onun istediklerini hadi istiyor bana zararı olmaz diye yapmaya çalıştım fakat resmi nikahım olduğu halde sebepsizce beni terk etti.
yumuşak başlı olursun bir dert insanlar kendi istedikleri gibi kullanır.sert olursun uyumsuz derler ya ben artık bir ilişkide neye nasıl tepki vermem gerektiğini bilmiyorum.tamam dediğimde başıma çıktılar yok kavga etsem beklentilerim için bıktırrısınoluyo tecrübeli kişilerden yardım bekliyorum beni aydınlatırmısınız?

Bence hiç artık kendinizi sorgulamayın..
Madem sizi sebepsiz terketti;giden gitsin sallayın.
Siz önünüze bakın.
Dilerim çok mutlu olursunuz..

erkekleri kim anlamışki şu zaman kadar..

Hayat öyle bir karmasa ki; Ya dogru zamanda yanlis insani cikariyor karsina, ya da yanlis zamanda dogru insanin kaybina neden oluyor. Artik güven, huzur ve sevgi bulmak cok zor, insanlari tanimak bir o kadar zor...
YA ZAMANA YENiLiYORSUN, YA KiSiYE!!!
:delphin:

evet haklısın canım gerçekten.
yalnız yaşadıklarınız bazen öyle bir duruma getiriyorki insanı sanki bütün ilişkilerde terk edilecekmişsin gibi saçma sapan bi düşünceye kapılıyor insan.bende bu kadar töleranslı olduğum halde bunları yaşadıysam nasıl davranmalıyım inan bilmiyorum.kendimi okuma yazma bilmeyen biriymişim gibi hissediyorum Allah kimseye böyle güvensizlik yaşatmasın.

sizi bırakmasının nedenleri mi bunlar...?
evlilikte istekler her zaman tek taraftan gelmemeli,
karşı tarafta her isteği yerine getirmemeli,
işte nasıl alıştırırsan öyle gider derler ya,sizinki de öyle olmuş sanırım...
bence boşanma davasını direk siz açın,
şimdi giden nişanlınız,nasılsa nikah var diyerek
sizden adım atmanızı bekleyecektir...
bence kararlı olun,nereden dönerseniz kardır diye düşünüyorum...

evet ilişkiler biter ve bitme nedeni bellidir ya sevginiz bitmiştir yada karşılıklı anlaşamadığını şeyleri dile getirir ve bu nedenlede bitirirsiniz.biten bir ilşki güveni alıp götürmez bu şekilde.ya bunların başına mı vurmak gerekiyo anlamıyorum ki istediği herşeyi sırf istiyor diye yapıyorsun ama yaptıklarını görmüyor daha fazla istiyor ve ne yaptın ki oluyo ya inanın bana içimdeki öfkeyi kırgınlığı ne ben anlatabiliyorum ne de anlatacak kelime var.ben artık böyle şeyler yaşamak istemiyorum ve bir ilişkide bir erkeğe nasıl davranılmalı konusunda kendimi değiştirmek istiyorum ben çok yumuşak başlı olmak is te mi yo ruuuummm nasıl yapıcam?

seni anlıyorum, biyerlerde yanlış yaptım, bocaladım, elimde tutamadim, idare edemedim bi erkegi diyorsun

ama emin ol hata sende degildi, sadece yanlis kisiyle birlikteydin
sen bu kadar ozelestiri yapacak biriysen, kolay kolay da yanlis yapacak biri degilsindir eminim
gidene dur deme

aslaaaaa bitti zaten 2 hafta falan oldu dava bitti.ben il,işkiye ilk başladım ne söylediysem aynen devam ettim yani herşey açık ve net bi şekilde işte en basiti bir ihtiyaç olmadığı sürece ayrı oturmak, bi karar verilecekse eşimle ben beraber karar vermek gibi bir çok şeyi baştan konuştuğumuz halde hiç biri olmuyo.öyle bir hale getirdi ki beni onun istekleri için çabalayan ama kendi isteklerini gözardı eden biri haline geldim.yaptığı yanlışları çooookılımlı halde söyledim bana büyütüyosun dedi ya bu nasıl bişey ya

evet ilişkiler biter ve bitme nedeni bellidir ya sevginiz bitmiştir yada karşılıklı anlaşamadığını şeyleri dile getirir ve bu nedenlede bitirirsiniz.biten bir ilşki güveni alıp götürmez bu şekilde.ya bunların başına mı vurmak gerekiyo anlamıyorum ki istediği herşeyi sırf istiyor diye yapıyorsun ama yaptıklarını görmüyor daha fazla istiyor ve ne yaptın ki oluyo ya inanın bana içimdeki öfkeyi kırgınlığı ne ben anlatabiliyorum ne de anlatacak kelime var.ben artık böyle şeyler yaşamak istemiyorum ve bir ilişkide bir erkeğe nasıl davranılmalı konusunda kendimi değiştirmek istiyorum ben çok yumuşak başlı olmak is te mi yo ruuuummm nasıl yapıcam?

ilişkide bir erkeğe nasıl davranırım sorusunu aklınızdan silin bence..
her erkeğe aynı şekilde davranılmaz...
bence öncelikle ona güvenin ve onu tanımaya çalışın...
birilerini mutlu etmek adına,size ters gelen hiçbirşeyi yapmayın...
bazı şeyler yaşanılarak öğreniliyor maalesef,önemli olan az zararla çıkmak bu işten...

arkadaşlar belki söylerken çok tuhaf gelebilir size ama inanın bana bazen konuştuğum insanlar işte şunu yaparsan erkeğe böyle olur şöyle olur gibi cümleler kuruyorlardı ben öyle değilim sadece o değil her insan için içimden geliyorsa ve bu o kişiyimutlu ediyorsa yapmayı çok isterim bazı şeyleri ya bu gerçekten basit insan özelliğimidir? kendi istekleri için çabalamak mı güçlü kadın durumudur?
sebebini bildiğiniz bişey belki bu kadar yıpratmaz ama neden diyip cevapsız kaldığınızda kahrolmak var ya!!!Allahım ben kafayı yycem ya!

Ama siz bütün suçu kendinize yüklüyorsunuz ve
cezasını veriyorsunuz,yine kendinizi üzerek...
güçlü kadın bencil kadın değildir bana göre,
her durumda ayakta kalabilen,mantıklı düşünüp kararlar verebilen vs...kadındır...
cevapsız sorularınız çoksa ve muhatap bulamıyorsanız
bence kendinizi fazla yıpratmayın,demek ki
sizi haketmiyormuş o kişi...

Birbirinizi demek hic anlamamissiniz iliski suresi boyunca..
Daha dogrusu iletisim sorunu olmus..
Eger sebepsiz ayrildiysa gercekten, onunuze bakin derim..
Insan merak ediyor biliyorum, ama madem giden gitmis.. daha fazla vakit kaybetmeyin..
Zaten haksizliga ugramissiniz, daha fazla vakit kaybedip sizde haksizlik etmeyin kendinize..

Of of... Benimde nikahım vardı nişanlımla düğünüme 5 ay kala bitti saçma sapan bir şeyi bahane ederek bitirdi..neymiş ben tartışma esnasında beyfendiye ayrılalım demişim de unutamıyomuş..yaşamadığım evliliğin ardından boşandım çok tuhaf ya..çok canı yanıyo insanın..ama hayat herşey insanlar için..8 ay geçti aradan ben hala sudan çıkmış balık gibiyim..allah sabır versin canım sana seni çok iyi anlıyorum..öyle zor kii..senağlama

nediyeyim benimde başımda böyle bi nşanlı var önce kendi istedi aile beni sebeb başka memlekette olmam nedeniyle istemedi sonra kendi memlekelerinde kız aradılar benimgibisini bulamadıklarını söylediler şimdi beyfendiyle konuşmuyoruz bana cok acı veriyor veben sizin ne acı çektiğinizi anlarım

ha belki yaza düğün yapacaklar ama kalbim kırgın kırıklığın acısını anlatamam

arkadaşım bence eşin seni hiç anlama çabasına girmemiş ben öyle anladım adına üzüldüm seni haketmeyen bir adama vakit harcamışsın.bazı evliliklerde görüyorum bunu kadın sanki adamla değil adamın ailesi ile evleniyor ve bu durumda bence kadın çok yıpranıyor.çünkü omzuna binen yük artıyor...bazı insanlar evliliğin bir kadının bir yuvanın sorumluluğunu almanın ne demek istediğini anlamıyor maalesef ve hayatlarına giren yada soktukları kadınların hayatını alabora etmekten çekinmiyor çünkü bu sorumluluğun ne demek olduğunu o kadının ona emanet olduğunu bilmiyor..bundan sonraki yaşantında Allah yardımcın olsun hep mutlu olursun inşallah

bence adam seni bunaltıp senin ayrılmanı istemiş.nikahlı bir ilişkiyi bitirmek sonrasında da sancılı bir dönem getirir bence o bunu senin üstüne yıkmaya çalışmış sonra baktı ki sen her şeye bir şekilde evet diyorsun başka çaresi kalmadı ve ayrıldı.
hiç kimse senden daha kıymetli değildir.böyle bi sondan sonra arkasından oturup 5 dk düşünmeye bile değmez.

Back
X