• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece kendime anlattıklarım ama patlıyacağım

utmeras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
121
0
96
İstanbul
Bugünü unutmamam gerekiyor
Hiç kimseyle Konuşamadıklarım
1,5 yıldır eşimin işsizliği ve başımıza gelen 15.000 tl lık borç... ben tek başıma savaş veriyordum ..2-3 aydır çalışıyor Alalha şükürler ama kredi çekemiyoruz kredi çekip tüm borçları kapatalım diyorduk malesef bankalar borçları görüyor ve kredi vermiyor hiç borcu zamanında ödeyemiyoruz ödeyemediklerimiz her ay katlanarak artıyor kimseden bir destek yok zorunda da değiller zaten biz yüzümüzü karartıp istedik yapacak bişey yok

Canım kızım herşeyin en iyisini hakediyorsun sen ama malesef senin için düşlediğim hiç bişeyi sana alamıyorum ama bigün gelecek ve alacağım şu günleri ne zaman ne şekilde aşacağız bilmiyorum ama alacağım bigün en güzelini hemde .... bakıcının parasınıda ödeyemedim 2 aydır kadın yüzüme bakıyor onlarda zor durumda ama neyseki sana aşık bu benim içimi rahatlatıyor.... şuanda cebimde sadece 30 kuruş var ve evdeki sütün sadece 1 gün idare edecek umarım baban bişeyler ayarlıyabilir yada avans talebim kabul edilir oda kabul edilmez müdür yok ve gelmeeycek onun imzası olmadanda hiç birşey onaylanmaz

İnsanlara hiç kötülük yapmadım ben hep yanlarında oldum iyi şekilde yönlendirdim aramda herkezle iyi çalıştığım yerde ama çok garip bugün yemeğe giderken beni çağırmadılar oysaki aynı kişiler aynı yere gidiyorlar 1 kişi onlara pc den davet göndermiş ben yokum aralarında o kişiyle hiç bi ortak noktam yok ama ben her yemeğe çıkışımda onada diyorum gel istersen diye bizim kızlarda gittiler bi tanesi sen yalnız kaldın dedi gelsene dedi yok dedim ben davet edilmediğime göre özel bi sebebi olması lazım ama yalnız kaldım

Başım devamlı ağrıyor doktor ofisine gittim ağrı kesici bitmiş

1 yıl önce su aldım 2 damacana 10 ar milyon depozito vermiştim geri verip en az 20 tl depozitoyu geri alırım diye düşünüp aradım bana depozito kartı sordular yok dedim o zaman 4 Tl öderiz dediler ısrar ettim yok bişey değişmedi 8 tl verecekler 12 tl zarar yine

Daha önce çok olmasada düğünde takılan herşeyi bozdurmuştum borç ödemek için ama bana geçen hafta bozdurduğum bebeğim doğduğumda gelen tek hediye olan annemin nazarlığını satmak kadar koymamıştı ..tek parmağımda annanemin yüzüğü var ölsemde satmam diyordum annanemden kalan tek hatıra napsam bilmiyorum

Kilo veremiyorum kendimi beyenmiyorum

İyi 3 arkadaşım var onlarda ayrı şehirdeler

Herşey kötü ağlamak istiyorum ama kalabalık içinde ağlayamıyorum yalnızım hemde çok

CANIM BENİM YA OKURKEN DERTLENDİM.. İNANKİ HERKESİN Bİ GEÇİŞ Bİ ZOR DÖNEMİ OLUR. İSYAN ETME ASLA ALLAHA ŞÜKÜR ET . BAK YAVRUN SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR EŞİN DE BAŞLAMIŞ CALIŞMAYA. HERŞEYİN İLACI ZAMANDIR. ZAMANLA HERŞEY YOLUNA GİRER BU DA SENİN İMTİHANIN ÖYLE DÜŞÜN. EŞİNDE SENDE BİRBİRİNİZE DESTEKSİNİZ NE GÜZEL. HİÇKİMSEYİ NE YAPTIKALRINI TAKMA KAFANA YETERKİ MORALİNİ SAĞLAM TUT GERİSİ KOLAY . UNUTMAKİ ALLAH KİMSEYE KALDIRAMAYACAĞI YÜKÜ VERMEZ. DUALARIM SENİNLE CANIM BENİM ÜZME KENDİNİbilmiyorumkismile

Depresyona girmişsin. Biraz da kocan düşünecek ama. Tüm yükü ve sıkıntıyı alma omuzlarına. Umarım en kısa sürede düzelir, düzeleceğine inan lütfen.

canım ınan Çok ÜzÜldÜm okurken kÖtÜ oldum.hayat bazen hep negatıf yÖnlerıyle gelır.
Umarım en kısa sÜrede rahata kavuŞursun allah kızına uzun ÖmÜrlerversın

yazdıklarınız için çok teşekkürler
hayatın hep negatif yönlerini yaşadığım bi dönemden çıkamıyorum eşim işe yeni girdiği için onunda yapacağı ekstra hiç birşey yok iş bulmadan öncede işe giriyordu fakat ya maaşını alamadığı yada o işe girdikten 1-2 ay içerisinde kriz nedeniyle ücretsiz izne çıkarılıyordu haaa ondan önce kendi iş yeri kapandı evlendiğimizde oldu bu altınlarda zaten o zaman gitti

şükürler olsunki sağlığımız yerinde bebeğim gülüyor

asla para kavgası çıkmadı evimizde bizim ne ben YOK dedim ne eşim vazgeçip içine kapandı bunları konuşamamaın sebebide zaten budur bazı şeyler dile dökülürse ardı gelecek bi ateş bekliyor sadece o bana bişey söylicek ben geri cvp vericem onun yerine çaba gösterip önümüze bakıp birbirimize sarılmak biliyorum ama bu haldeyim işte

Canım hepimizin zaman zaman böyle zor dönemleri olmuştur.
Umarım en kısa zamanda ve yara almadan atlatırsınız

Sen yalniz degilsin kocan var ,birbirinize destek olup bugünleri atlatirsiniz insallah...
borcu krediyle kapatmak daha cok borca neden oluyor alamamandada bir hayir var demekki...önemli olan esinle ortak kararlar alabilmeniz harcamalarini iyicene kis insallah sana kat kat geri gelir...

bizimde boyle bır donemımız olmustu, ramazanda tost yapıp oruc tutup ıftar etmıstık. evde baska hıcbısey yoktu. bozduracak altında kalmamıstı. şimdi çok şükür ben calısmaya basladım. durumumuz cok cok ıyı esımle ıkımızde cok ıyı kazanıyoruz.Allah yardımcınız olsun
bebek olunca hersey daha zordur tahmın edebılıyorum

Sen yalniz degilsin kocan var ,birbirinize destek olup bugünleri atlatirsiniz insallah...
borcu krediyle kapatmak daha cok borca neden oluyor alamamandada bir hayir var demekki...önemli olan esinle ortak kararlar alabilmeniz harcamalarini iyicene kis insallah sana kat kat geri gelir...

haklısın

sadece harcamaları kısacak hiç bi yerimiz yoktüm parayı borca yatırıyoruz kızımın ihtiyaçları için biraz para ayırıyoruz

mesela
ekmeği evde kendim yapıyorum
sadece kızım için sebze meyve yoğurt alıyorum et olayı kurbandan gelen etleri kıyma haline getirmiştim et ihtiyacını ordan karşılıyorum
kendimiz için genelde köyden gelen şeylerle pilav fasülye çorba gibi şeyleri ağırlıklı yapıyorum heryerden herşeyden kısıyorum anlayacağın
uzun zaman oldu kıyafet vs almıyorum çevremdekiler devamlı bana alışveriş merkezlerini öneriyor ve ordan çıkmıyor ben eskilerle idare etmekten hiç gocunmuyorum

umarım bunları acındırmak .. vss için yazmadığımı anlıyorsunuzdur ben kimseyi sıkmamak boğmamak ve üzememek için çevremde konuşamıyorum o yüzden yanlış anlaşılmak istemem

bizimde boyle bır donemımız olmustu, ramazanda tost yapıp oruc tutup ıftar etmıstık. evde baska hıcbısey yoktu. bozduracak altında kalmamıstı. şimdi çok şükür ben calısmaya basladım. durumumuz cok cok ıyı esımle ıkımızde cok ıyı kazanıyoruz.Allah yardımcınız olsun
bebek olunca hersey daha zordur tahmın edebılıyorum

canım Allah bozmasın umarım daha güzellerinide yaşarsın

benim tek duam sağlığa bişey gelmemesi

allah kolaylık versin. bu devirde herkesin borcu var zaten. borçsuz kimse yok. eninde sonunda geçer bu dönemlerde, şükredin ki ikinizin de işi var. az da olsa ödenir. allah nerden nasıl bir kapı açar bilinmez, siz ona güvenin ... ama parasız olması açısından devlet hastanesinin psikiatri bölümüne gidip destek almanızda fayda var bu zor dönemi atlatabilmeniz için.

hiç yanlış anlaşılır mıyım diye düşünmeyin. dertlisiniz ki yazmışsınız. anlattıkça rahatlarsınız.

bu bborçların olmasının sebebide eşimin iş yeri kapanırken olan vergi borçları ssk borçları muhasebeci parasını alamayınca beyaname vermemiş haberimizde yoktu ödenemeyen kredi kartları .. falan yeme içme ve gezmeylede olmadı borçlarımız

bide arkadaşlarım uzaklaşıyorsa benden haklıda buluyorum bazı konularda
onların konuştukları konulara çoğu zaman uzak kalıyorum
gittikleri sinemalar, tiyatrolar ,alışveriş merkezlerindeki turlar ,evlerine aldıkları ,eşleri ile olan yaşamları

ne yorum yapabiliyorum nede anlatabiliyorum basit konular değil belki ama bana şuanda sadece boş geliyor

haklısın

sadece harcamaları kısacak hiç bi yerimiz yoktüm parayı borca yatırıyoruz kızımın ihtiyaçları için biraz para ayırıyoruz

mesela
ekmeği evde kendim yapıyorum
sadece kızım için sebze meyve yoğurt alıyorum et olayı kurbandan gelen etleri kıyma haline getirmiştim et ihtiyacını ordan karşılıyorum
kendimiz için genelde köyden gelen şeylerle pilav fasülye çorba gibi şeyleri ağırlıklı yapıyorum heryerden herşeyden kısıyorum anlayacağın
uzun zaman oldu kıyafet vs almıyorum çevremdekiler devamlı bana alışveriş merkezlerini öneriyor ve ordan çıkmıyor ben eskilerle idare etmekten hiç gocunmuyorum

umarım bunları acındırmak .. vss için yazmadığımı anlıyorsunuzdur ben kimseyi sıkmamak boğmamak ve üzememek için çevremde konuşamıyorum o yüzden yanlış anlaşılmak istemem

Anliyorum seni,herkes bu dönemlerden geciyor ...
senin yapmis oldugun kisintilar yerinde ...yinede düsün baska kisinti yapicak yerler varmi ...Allah kolaylik versin insallah kolay atlatirsin bu dönemi...

Herkesin böyle durumları oluyor. Kendinizi yalnız hissetmeyin nasıl olsa bugünlerde geçecek. Allah çocuğunuzu analı babalı büyütsün. Daha kötü durumda olan ailelerde var. Belki de bu sayede gerçek dostlarınızı ve sahte insanları da ayırt ettiniz.

bide arkadaşlarım uzaklaşıyorsa benden haklıda buluyorum bazı konularda
onların konuştukları konulara çoğu zaman uzak kalıyorum
gittikleri sinemalar, tiyatrolar ,alışveriş merkezlerindeki turlar ,evlerine aldıkları ,eşleri ile olan yaşamları

ne yorum yapabiliyorum nede anlatabiliyorum basit konular değil belki ama bana şuanda sadece boş geliyor

iste bu kisima dikkat etmen gerekir ,bunlara simdilik ara vericeksin durumun düzeldiginde yine sosyal aktivitelerini yapabilirsin...zor oluyor biliyorum ama inan bunlari yaptigin müddetce Allah kolaylik veriyor ...Burda takip etmissen bircok arkadasimiz bu durumda idi ama atlattilar insallah sende toparliyacaksin,sagligina dikkat et ...

yazdıklarından çok etkilendim,.yinede ALLAHA şükür et,.HER KIŞIN SONU BAHARDIR..güzel günler seni bekliyo,eminim çok yakında,.ALLAH İzniyle..:1hug:

allah büyüktür sabirli olun bu bir sürectir mutlaka düzelicektir durumunuz dua edin allah rISKINIZ icin ediceginiz duayi kabul edicektir allah yardimciniz olsun

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım, bi o kadar da benim borcum var, üstelik ben bi de yalnızım, tek başıma savaşıyorum her şeyle. Anne, baba, kardeş yok, koca yok, ev kira, bi de çocuk. Çok zor. Ama umudumu yitirmiyorum, er ya da geç yoluna girecek, girmek zorunda, her inişin bi çıkışı vardır, Allah çalışacak güç kuvvet sağlık versin yeter ki... napalım.. çalışa çalışa bitireceğiz bi şekilde.

allah yardımcın olsun canım...
çok zor tabii ki, umarım en kısa zamanda düzlüğe çıkarsınız..
demrecixin yazdıkları çok hoş, inşallah sen de bir süre sonra öyle güzel mesajlar yazarsın buraya..

Back
X