• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece kendime anlattıklarım ama patlıyacağım

Canim benim hayatta hic ama hic birsey senin sagligindan önemli degil.
Is, güc, borc, para, pul bunlarin hepsi dünyalik seyler, gelip gecici hepsi.
Rabbim evinden huzuru ve bereketi eksik etmesin canim, insAllah yakin bir zamanda bütün sIkIntilarinizi asarsiniz.
Bunu Allah'in bir sinavi olarak gör ve sabret. Mükafatini mutlaka alacaksindir.
Ben bu günlerinizin gececegine ve rahata kavusacaginizada eminim;)

çok üzüldüm bacım ya
ama dua etki bir işiniz var
karı koca çalışıyorsunuz...
ne tavsiye edebilirim bilmiyorum
benim aklıma sadece
birinden 1-2 aylığına altın borç ile alsanız bankayı kapatsanız
sonra da kredi çekip o altının borcunu ödeseniz
nasıl olsa banka kredisi taksitli bir olay...

hafta sonu tatil olduğu için ancak yorumlaruınızı okuyabildim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
hepiniz beni anlamışsınız ve yanımda olmuşsunuz bu çevremde çokta görmeye alışkın olmadığım birşey inanın çok duygulandım .. sizin gibi birkaç kişi olsa çevremde sanırım daha güçlü olabilirdim bu geldi aklıma
tekrar tekrar desteğiniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim söyleyecek başka bişey bulamıyorum

zaman
evet gerçekten sadece zamana ihtiyacımız var biliyorum
ama işte geçen bu zamanda mücadele verirken bi anda çok çaresiz kalıyorsun mesela size bi örnek vereyim

kızım 16 aylık kabız oldu ve bakıcısı hastaneye götürdü dr ilaç yazmış reçeteyi verdi napıcamı bilemedim dedim bi kabız olmakla bu kadar ilaçmı verilir evde elma kaynattım mercimek çorbası içirdim 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim bakıcısıda hakeza dikkat etti 2 günde iyileşti ve normale döndü ama ben o ilaçları alamadığım için bunları yapmıştım Allah korusun daha kötüsü olsaydı napıcaktım işte bunları düşünüp kahroluyosun ve bu günler geçsin diye dua ediyorsun

ama Allah izin verirse 9.aydan sonra maaşımız bize kalıyor baya güzel bi bütçe yaptık çok eksilerdeyiz ama geçecek biliyorum

Anlasilan cok zor bi sinavdan geciyorsun uzuldum durumuna canim yalniz deglsin beterin beteri var..
insallah hersey en en kisa zamanda yoluna girer rahatlarsin canim sIkma kendini fazla..
sakin yalniz anlama basina gelmedi konusmasi kolay diye dusuneblirsin bende ayni sorunlar icerisindeyim belki birazcik senden daha rahatim azda olsa ama bende cok zor bi donemden geciyorum umarim biran once bu durumdan kurutlur ve rahat bir nefes aliriz ama en onemli si bu donemde esinin yaninda olmasi seninde cok sukur oyle bi sorunun yokmus canim dusuncesine birde esin yaninda olmasaydi destek olmasaydi vurdum duymaz olsaydi neyapardin dua etmeye devam et Allahim birgun sesimiz duyacak ...

benim eşim çok eğlenceli çok komik bir adamdır normalde ama bi bakıyorum tv karşısında tv seyrediyor ama aslında seyretmiyor kafasında napıcaz nasıl aşıcaz bunlar var biliyorum bi çay demleyip geliyorum gülümsüyorum oda gülümsüyor sonra tv de müzik programı açıyorum kızımla dans ediyoruz sonra bu kuş ne zamandır uçmadı babası diyorum kalkıyo kızımızı uçak yapıyor havalarda uçuruyor evde kaç kaç oynamaya başlıyoruz kızımız bizi koşturuyor
kızıma hiç yansıtmamaya çalışyoruz bu moral bozukluğunu
bunları yazarken bile aklımdan geçen
ALLAH SAĞLIK VERSıN SAĞLIĞIMIZA BıŞEY OLMASIN YARABBıM ıSYAN ETMıYORUM SADECE DERTLEŞıYORUM

tabiki dertlesmek rahatlamak demektir isyan etmek bize gore bisey degil eminim asacaksiniz bu durumu ayrica kiziniza belli etmemeniz cok guzelbisey yazik cocuk etkilenmesin ileride hep aklinda kalacaktir cunku bunlar gulumsemeye devam edin siz bu sadece bir sinav sonu gelecek bitecek :))
zor bir durum cok iiyi anliyorum gercekten ben oturmusum isyerinde isi biraktim kendi hesabimi yapiyorum taksitleri nasil oderiz neyapariz diye cok zor o yuzden cok iyi anliyorum seni

çalıştığım firmanın satınalmasına bakıyorum tedarikçilerin çoğu kendileriyle çalışmamız için nelerle geliyorlar inanamazsınız ama nefsime o kadar hakimimki hiç bi zaman hak yemiyorum daleveralar yapmıyorum yapsam kimsenin ruhu bile duymaz bazıları hediye pasta gibi şeyler gönderiyorlar tüm iş arkadaşlarımla paylaşıyorum akşam kafamı yastığa koyduğumda vicdanım rahat uyuyorum
hayat hep sınav ama bu sınavda da yenilmeyeceğim
bazen diyorum bi kul hakkınımı yedik bilmeden Allah bizi cezalandırıyor böyle bişey varsa napmak lazım acaba

Kul hakki yedigini dusunmuyorum sadece bir sinav bu canim ve herkez bir sinavdan geciyor
bence Allah bunu isyan etmeden gecebilecekmiyiz diye test ediyor.. sadece bir sinav bu gececek ben buna inaniyorum...

cnm okurken çook üzüldüm ama çok bir an yaşadıklarını yaşamış gibi oldum direncini kırma inanki hepimiz zamanında böle vadileler atlattık allah güç verir unutma kuluna taşıyamıyacagı derdi vermez bak 9cu ay diyorsun az sık dişini ne kaldıki inşallah bitecek sıkıntıların burdan yazarsın artık sıkıntım bitti mutluyum diye bizlerde seninle sevinir mutlu oluruz inşallah anladıgım kadarıyla çok güçlü bir kişiligin var tatir ediyorum allahım sana ve bebegine güç versin inşallah:1hug:

okurken çok duygulandım eşinizi sizi gülümseten olayları...sabır sabır sabır...şundan emin olun çok fazla kişide var sizin yaşadıklarınız.ama gectiğinde siz bile anlamayacaksınız.neler yaşamışız da gelmiş geçmiş diyeceksiniz.Allah o günleri eminim gösterecek size...bebişinizle eşinizle sürekli gülmeye çalışın bribirinize moral verin.ve içinize atmayın...
Allah dan kolaylıklar diliyorum size...

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun. seni çok iyi anlıyorum. bende aynı sıkıntıları yaşadım. bizde de destek yok. işte en acı olanı bu. olduğu hald kimse açmısın diye sormadı bize. eşim 2 ay işsiz kaldı. evde tüp bitti erzak bitti. tost makinasına yumurta kırıp pişirdim. dedim yeni yıl iyi geçecek. eşim iş buldu. memnun çok şükür. şu an taksitlerimiz var biraz birikmiş. şükür çalışıyoruz. eşime çok destek oldum. yıkılmayacağım dedim. en son dedim alyanslarımızı satalım. allah sattırmadı çok şükür.
bende 1 yıldır kıyafet almıyorum kendime. botlarım bile su alıyor yağmurda.
paran olmayınca arkadaşın da olmuyor çevrende. bizimde öyle şuan. işyerinden 1 arkadaşım var hep yanımda oldu. hiç sırtını dönmedi. diğerleri hep aynı kıyafetleri giyiyorum diye küçümseyerek bakıyor. umrumda değil.
birgün geçecek bunlar. güzel günler gelecek. kızına ciciler alacaksın. şöyle düşün nasıl olsa kıyafetler küçülüyor boşver. giyemeden kalıyor. sen alana kadar azcık büyür.
önemli olan eşinle el ele vermeniz.

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun. seni çok iyi anlıyorum. bende aynı sıkıntıları yaşadım. bizde de destek yok. işte en acı olanı bu. olduğu hald kimse açmısın diye sormadı bize. eşim 2 ay işsiz kaldı. evde tüp bitti erzak bitti. tost makinasına yumurta kırıp pişirdim. dedim yeni yıl iyi geçecek. eşim iş buldu. memnun çok şükür. şu an taksitlerimiz var biraz birikmiş. şükür çalışıyoruz. eşime çok destek oldum. yıkılmayacağım dedim. en son dedim alyanslarımızı satalım. allah sattırmadı çok şükür.
bende 1 yıldır kıyafet almıyorum kendime. botlarım bile su alıyor yağmurda.
paran olmayınca arkadaşın da olmuyor çevrende. bizimde öyle şuan. işyerinden 1 arkadaşım var hep yanımda oldu. hiç sırtını dönmedi. diğerleri hep aynı kıyafetleri giyiyorum diye küçümseyerek bakıyor. umrumda değil.
birgün geçecek bunlar. güzel günler gelecek. kızına ciciler alacaksın. şöyle düşün nasıl olsa kıyafetler küçülüyor boşver. giyemeden kalıyor. sen alana kadar azcık büyür.
önemli olan eşinle el ele vermeniz.

birbirimize gerçekten çok yakın şeyler yaşamışız
alyanslarımız satılalı çok oluyor dediğim gibi rahmetli annanemin anneme verdiği ondanda bana geçen bir yüzüğüm var onu takıyorum kalan tek şey bu maddi yönden çok değerli değil ama manevi yönden çok çok değerli onuda eğer doktora gidilmesi gerekebilecek gibi durumlarda ancak satarım diye düşünüyorum
kendime ve eşime bişey almayalı benimde uzun zaman oldu kızıma bayramda kışlık botunu aldım bayramda ailelerimiz ayrı şehirde olduğu için malesef gidemedik üzüldüler tabi bizde üzüldük buruk geçirdik ama sahile gittik yürüyüşlere gittik filma ldık evde film seyrettik kendimizce güzel zaman geçirmeye çalıştık
arkadaşlara gelince aynen öyle çok bunalıyorum nefes alamıyorum bazen ama kıskandığım için değil zamanında en güzelinide giydim en güzel yerlere gittik şimdi hiç biri gözümde değil herkez güzel olanı yaşasın fakat sırf hava atmak için 24 saat bahsettikleri konular beni bunaltıyor gülüp geçiyorum
zaten genelde insanlar karşısındakinin güçsüz olduğu konuları bildiklerinde yada tahmin ettiklerinde daha çok egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar en azından benim çevremde böyle insanlar azımsanacak kadar değil
iyi tarafı mesafeliyim hiç birşeyimi kimseye anlatmam herkezi dinlerim ne düşünüyorsam onu söyler doğru yönlendirmeye çalışırım

iyiki varsınız yanımda olduğunuz için çok teşekkürler hepinizin yorumlarını okurken gözlerim doluyor sanki bunları biri bildiğinde anlattığımda çok gizli bir sırrı anlatmışımda rahatlamışım üzerimden bi yük gitmiş gibi hissediyorum

Allah kolaylık versin canım.. hepimiz zaman zaman böyle sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz.. inş. kısa sürede herşey çözülür,yoluna girer..

şu anda rahata eren bir çok insan zamanında senin yaşadığın sıkıntıları yaşamıştır. ben de evliliğimin ilk yıllarında yüzüğümü de sattım... evimin arkasında bo bahçede kendi başına yatişen otlardan yemek yaptım...
ev sahibimin sabahleyin sobasını boşaltırken üst üste döküldüğü için yanamayan sokağa boşaltığı kömürlerini kimse görmesin diye gece ayıklayıp poşetleyip yaktığım çooook olmuştur...
ama Rabbime sonsuz şükürler olsun ki şimdi yakacağımı da yiyeceğimi de rahatlıkla karşılayabiliyoruz.Rabbim bize bu imkanı şükrolsun ki verdi...inşallah bu sorunlarınız zamanla çözülür rahata erersin...
Allaha emanet ol... sağlığına dikkat et
hayatta en önemli 2 şey vardır o da huzur ve sağlık
gerisinin hepsi boş...paran da olsa huzurun ve sağlığın olmadıkdan sonra hiç bir şeye yaramıyor hiç bir anlam ifade etmiyor...

SUnu dusunsenize birde cok paramiz olup mutsuz olsak hergun kocana azar isitip dayak yesek hic huzurumuz olmasa ki busekilde yasayan insanlar var canim.. birgun bitecek ben inaniyorum kizlar sakin pes etmeyin bu dunyaya inat yasama dahada SIKI sarilmak gerek !

SUnu dusunsenize birde cok paramiz olup mutsuz olsak hergun kocana azar isitip dayak yesek hic huzurumuz olmasa ki busekilde yasayan insanlar var canim.. birgun bitecek ben inaniyorum kizlar sakin pes etmeyin bu dunyaya inat yasama dahada SIKI sarilmak gerek !

çok büyük konuşmayayım ama öyle bi durumda buraya açtığım konuda söyleyeceğim şey kocam bana dayak atmaya kalktı kafasında cam şişeyi kırdım evden kovdum tüm parasını hesabıma geçirdim falan diye yazardım heralde

ama şuanki durumumda pes etmemi kavga etmemi huzursuzluk çıkarmamı gerektirecek bi durum yok evet birgün bitecek kocama aşığım bana karşı çok çok iyi inşallah hep öyle olur kızımda hakeza dediğin gibi bu dünyaya inat yaşamak lazım verdiğin güç için sağolasın dert görmeyesin

çok haklısın bacım
biz öyleydik
karnımız açtı yol paramız yoktu el ele gezerdik

Back
X