bu başlıkla pek ilgilenen yok ama ben yine de yazıcam..hem derdimi paylaşmak hem de benimle aynı durumu yaşayanlara örnek olmak içinn.. dün dayanamayıp test yaptım..batım 4 hazirandı negatif çıktı.. ama bir aydır ağrı çekiyorum.. çatlatma iğnesinden beri belim ağrıyor..kesin hamileyim diyordum..dünkü test canımı sıktı ama henüz çıkmaz diye bugün kan testi yaptırdım..o da negatif belim kopacak gibi ağrıyordu..öğlen namazı zor kıldım..zaten kendi kendime hamile değilsem idrar yolu enfeksiyonu vardır diyordum..ama hiçbir şey çıkmadı ne bebek ne enfeksiyon.serum taktılar..ya bu derece psikolojik olamaz herade..adet olduğum olacağım da yok..çok üzgünüm..başa döndüm tekrar..
evet canım, insan bebek düşünürken hep aynı psikolojide oluyor galiba. adet mi oluyorum hamile miyim, bu ağrılar neyin belirtisi? gibi. biz de 9 aydır deniyoruz ama yok. eşimin ve benim testlerimiz temiz çıktı. bugün klomene başlattı dr bakalım sonuç ne olacak ama kafaya takmamak imkansız gibi görünüyor. bu da durumu daha da zorlaştırıyor
bnde bu ay ılk kez klomen kullandım 12 gun gıttım 20mm olmuş iğne vurulmadım bu ay bole denıyelım dedı doktor bugun adetımın 35. gunu oldu test yapmaya korkuyorum olumsuz çıkar dıye. klomen adet gecıkmesi yaparmı bılgı verebilirmisiniz
Merhaba testleriini biran önce yapmalısın cnm inşallah bebişin vardır Allah tüm azaları tamam olan sağlıklı hayırlı evlatlar versin sanada Klomen bende pcos olduğu için sanırım gecikme yaptı myom yaptıben de aynı şeyleri yaşadım ilk klomenimdi 3 adet 5 gün içtim 12. gün küçüktü yumurtalar fakat 16. gün büyüyüp çatlamıştı . 40. gün doktora gittim test 1.6 çıktı bekledik 1 hafta sonra 0.00 dı şuan söktürücü kullanıyorum
Allah yardımcımız olsun. İnşallah sevindirir Rabbimiz bizide Sabır sabır... ay İnşallah güzel haberler alasınamın cnm ya inş vardır sürekli kendımı adet olmuş gibi hissediyom psikolojım bozuldu. işte bende gecıktıgını düşünüyorum o yüzden hiç test falan yapmadım ayy rabbım sevındırsın hepımızı yaa bende 12 günümde gıttıgımde doktor ufak ufak kisler oluşmuş demişti ama bakalım artık hayırlısı
Allah yardımcımız olsun. İnşallah sevindirir Rabbimiz bizide Sabır sabır... ay İnşallah güzel haberler alasın
bende klomene başladım doktor tavsiyesiz bakalım olurmu bana yardım edin kızlararkadaşlar bu ay ilk defa klomen kullandım.günde iki kez.
12.gün takibe gittiğimde 17 mm bir yumurtam oluşmuştu.dr. Istersen yarın gel
iğne vuralım dedi.bende ilk ay olduğu için istemedim.dr. Iğne olmadan da hamile kalabilirsin.
Rahim duvarın iyi filan dedi.ama bende şimdi merak ediyorum iğnesiz hamile kalan varmı ???
Bende klomen kullanmaya başladım günde 1 tane içiyom ne kadar içmem lazım arkadaşlar birde eşimle ne zaman ilişkiye girmem lazım cevaplarınızı bekliyorum
var canım benim yengem öyle hamile kaldı, ben de iğne istemedim ama ne yazık ki bende kist yaptı ağrılardan ölüyorum sandım...
CANIM BEN DOKTORUMUN TAVSIYELERIYLE ADETIMIN 5. GUNU GUNDE İKİ TANE BIR SABAH BIR AKSAM İÇTİM 5 GUN BOYUNCA DEVAM ETTIM ADETINIMIN 12 GUNUMUAYENEYE GITTIM YUMURTALIGIM GELISMIİŞTİ HİÇ İGNE VURULMA DEDI DOKTOR BU AY VURULMADIK VE 13. GUNDE İLİŞKİ VERDİ Bİ GUN ARAYLA DEVAM EDIN DEDI BİZDE AYNEN OLE YAPTIK VE SUAN RABBİM NASİP EDERSE 5 6 HAFTALIK KADAR HAMILEYIM RABBIM İİSTEYEN HERKESE BU SEVINCI MUTLULUGU YASATSIN ARATMASIN umarım yardımcı olabılmışimdir
kızlarrrrrrrrrrrrrrr test yaptık hamileyimmmm çok şükürrrrrrrrrrrrr rabbım isteyen herkese nasip etsin inş. :)))
allah sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?