Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Sadece kreşe götürüp almak için bakıcı abla-teyze

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

uras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
74
13
96
İstanbul
Kartalda oturan sabah 7 de gelip çocuğu 8.30 da okula götürecek yada servise bindirek bir bayana ihtiyacım var. İş bu kadar. Akşam saatleri için belli değil belki o zamanda okuldan 6.30 da alınması gerekebilir. Var mı bu işi yapacak tanıdığı olan yada yapmak isteyen? Çalıştığım için hiçbirşeye yetişemiyorum :(

istanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir... acilll hemen gidebilceğim işler arıyorum..

Merhaba
İnanın bu işlerden çok muzdaribim ben de kızım anaokuluna başlamadan birkaç saat oyun grubuna göndemek istemiştim bakıcı eşlik edecekti.tabii epey zaman önce. O zaman ne servis otokoltuklu taksi bulabildim.
şimdi ise büyüdü tüm gün okulda 2 saat okuldan alacak ödev yaptıracak birilerini arıyorum epey uğraştım yok ama birkaç gün önce bir site gördüm twitter hesabında görebilrsiniz detayları ..umarım işinize yarar. bende mailimi bıraktım heyecanla bekliyorum dönüşlerini https://twitter.com/GorevAdamim

Son düzenleme:
Back
X