Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba illaki haptan sonra çatlatma iğnesi yapılması gerekiyor muBen şu an yumurta takibi aşamasındayım çarşamba kontrolüm vardı 13 mm olmuştu cumartesi tekrar kontrolüm var. Letuya etkili bir ilaç diyolar inşallah bizlere şans getirir![]()
Ben Letu ile beraber inositol takviyesi kullanarak hamile kalmıştım. Yumurtam kendiliğinden çatladığı için çatlatma iğnesine gerek kalmamıştı.Kizlar aranızda sadece letu hap kullanıp çatlatma iğnesi yaptırmadan hamile kalanlar var mı acaba tek hapın faydasıni görenler oldu mu acaba
Letü gerçekten iyi ben de kullandım şuan halen devam ediyorum bu ay 28 adet kullanmamı söyledi yumurtam gayyet iyi büyümüştü göbek aşısı yerine bana bebek tutunması işin progestan verdiKizlar aranızda sadece letu hap kullanıp çatlatma iğnesi yaptırmadan hamile kalanlar var mı acaba tek hapın faydasıni görenler oldu mu acaba
Hayr eger letüden önce yaptıysan tekrar vermez çünkü o Kia yapabilirAcaba illaki haptan sonra çatlatma iğnesi yapılması gerekiyor mu
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın Progestan kullanmaya ne zaman başladınız. Letuyu kullandığınız kaçıncı günü başladınız. Fitil olarak mı kullanıyorsunuz ve kaç kg dı dozu . Hamilelik oldu muLetü gerçekten iyi ben de kullandım şuan halen devam ediyorum bu ay 28 adet kullanmamı söyledi yumurtam gayyet iyi büyümüştü göbek aşısı yerine bana bebek tutunması işin progestan verdi
Canım mesela ben letuya döngünün 9ç günü başladım geç denk geldi. 16. Gün yumurtam 18mm idi 18. Günü toplam 3 yumurta vardı o gün doktor iğneyi vur dedi 22. Günde duphaston hap a başla dedi. Yani çatlatma iğnesinden 4 gün sonra bebek varsa tutunsun diyeRahatsız ediyorum kusura bakmayın Progestan kullanmaya ne zaman başladınız. Letuyu kullandığınız kaçıncı günü başladınız. Fitil olarak mı kullanıyorsunuz ve kaç kg dı dozu . Hamilelik oldu mu
Doktorumuz ofis histeroskopi yaptı mı size nasıl bir İşlemCanım mesela ben letuya döngünün 9ç günü başladım geç denk geldi. 16. Gün yumurtam 18mm idi 18. Günü toplam 3 yumurta vardı o gün doktor iğneyi vur dedi 22. Günde duphaston hap a başla dedi. Yani çatlatma iğnesinden 4 gün sonra bebek varsa tutunsun diye
Ultrasonla bakıldı hsg çekildim histeroskopi yapılmadı ne demek istedin canımDoktorumuz ofis histeroskopi yaptı mı size nasıl bir İşlem
ofis h/s histeroskopi kamera ile rahimin içinin incelenmesiymiş ilk gittiğim doktor buna ve amh değerime bakmadı ama bu ay ki gittiğim doktor bunları istediUltrasonla bakıldı hsg çekildim histeroskopi yapılmadı ne demek istedin canım
Anladım canım yok ben hist olmadım ama bakılsın sana işte ne güzel bir şey var mı yok mu çıkar ortayaofis h/s histeroskopi kamera ile rahimin içinin incelenmesiymiş ilk gittiğim doktor buna ve amh değerime bakmadı ama bu ay ki gittiğim doktor bunları istedi
İnşaAllah hepimiz güzel sonuçlar alırız hayırlısıyla kolaylıklaAnladım canım yok ben hist olmadım ama bakılsın sana işte ne güzel bir şey var mı yok mu çıkar ortaya