Yok özel laboratuvar da verdım saglık ocagı yarın sabah gel felan dedı ugraşamam onlaSağlık ocağında mı verdiniz. Bence var gibi ya tabi bende her zaman kötüyü düşünürüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok özel laboratuvar da verdım saglık ocagı yarın sabah gel felan dedı ugraşamam onlaSağlık ocağında mı verdiniz. Bence var gibi ya tabi bende her zaman kötüyü düşünürüm![]()
Bana göre var ama ne belirtisi bilmiyorumAyy inşallah vardır bizede umut olur belirtileriniz varmı hiç
Ay sonucuzu yazin mutlaka.ben daha onceden klomen denemistim.bu ilaci ilk kez kullandim ve vucudum daha cabuk tepki verip yumurtladi.klomenle doktor takibinde devam ettim git gel yumurtam cok yavas buyudu.pcos var bende kilo verdim biraz belki onun etkisi olabilir bilemiyorum ama bunda kendim ovulasyon testleriyle takibini yaptim.yumurtlamayida gordum ama olmadi bu ay.Nasip kismet artik valla bazi insanlar o kadar rahat hamile kalabiliyorki.sasiriyorum.Bana göre var ama ne belirtisi bilmiyorum![]()
Benimde sürecim çok guzel ilerledi ama sonuçtan emın degılım sorma bende şaşırıyorum ama bizim imtahınımız bu demekki napalımAy sonucuzu yazin mutlaka.ben daha onceden klomen denemistim.bu ilaci ilk kez kullandim ve vucudum daha cabuk tepki verip yumurtladi.klomenle doktor takibinde devam ettim git gel yumurtam cok yavas buyudu.pcos var bende kilo verdim biraz belki onun etkisi olabilir bilemiyorum ama bunda kendim ovulasyon testleriyle takibini yaptim.yumurtlamayida gordum ama olmadi bu ay.Nasip kismet artik valla bazi insanlar o kadar rahat hamile kalabiliyorki.sasiriyorum.
Rabbim insallah kucaklarimizi bebislerle doldurur.ben daha önceden bir dis gebelik gecirdim.birde tup bebek denedim bir kez dusuk oldu.simdi tekrardan tup bebek denemeye korkuyorum.o ilaclar o stres .yani olmayinca insan bunada basvuruyor tabiki ama zor gercekten ya. Allah imtihanimizi kolaylastirir insallah.Benimde sürecim çok guzel ilerledi ama sonuçtan emın degılım sorma bende şaşırıyorum ama bizim imtahınımız bu demekki napalım
Amin inşallah ben hiç gebelık yaşamadım 2 senedir ama rahım filmende tüp ve yapısıklık açıldı yumartam guzel buyudu rahım kalınlıgı iyiydi pregosteron verdım o bile guzel çıktı eşimdede bi problem yok sonuçları güzel aöa zamanı var demekki ya ne bilim valla bu teç çok yorucuRabbim insallah kucaklarimizi bebislerle doldurur.ben daha önceden bir dis gebelik gecirdim.birde tup bebek denedim bir kez dusuk oldu.simdi tekrardan tup bebek denemeye korkuyorum.o ilaclar o stres .yani olmayinca insan bunada basvuruyor tabiki ama zor gercekten ya. Allah imtihanimizi kolaylastirir insallah.
Valla sizi çok iyi anliyorum bende yaşadım aynısınıSynen oyle ıkı tane yaptım hemde belırgın cıkınca dedım hamıleyım hemen kana kostum sonuç hüsrandı
YaaBana göre var ama ne belirtisi bilmiyorum![]()
Zor bacım zorValla sizi çok iyi anliyorum bende yaşadım aynısını
Valla öyle Allah kolaylaştırsin bize inşallahZor bacım zor
İnşallah canımm bi ümit beklıyoruzYaainşallah vardır insallah
Keşke bana yakın bir özel laboratuvar olsa sağlık ocağı yüzünden gidip öğrenemiyorum öyle tiplerYok özel laboratuvar da verdım saglık ocagı yarın sabah gel felan dedı ugraşamam onla
Bende şuan beklemedeyim bende letu kulandim bu ay bekliyorum ama sancılarım var gelen giden sivilce çıktı söndü ama hala bı umut bekliyorum adet gününüİnşallah canımm bi ümit beklıyoruz![]()
Valla bende bilmiyodum oldugunu araştırınca buldum dıbımde varmışKeşke bana yakın bir özel laboratuvar olsa sağlık ocağı yüzünden gidip öğrenemiyorum öyle tipler
İlaç mi yapıyo acaba ya benım de aşırı derecede sivilce çıktır suratımda biri sönüyo başka bi yerde çıkıyoBende şuan beklemedeyim bende letu kulandim bu ay bekliyorum ama sancılarım var gelen giden sivilce çıktı söndü ama hala bı umut bekliyorum adet gününü
Valla ilactanda olabilir bilmiyorum sizde ağrı varmı peki sancı karın ağrısı gibiİlaç mi yapıyo acaba ya benım de aşırı derecede sivilce çıktır suratımda biri sönüyo başka bi yerde çıkıyo
Sonucunuzu merak ettimValla bende bilmiyodum oldugunu araştırınca buldum dıbımde varmış
Adet olcakmısım gibi agrım oluyodu sürekli sağlı soglu kasıklarıma kramp giriyodu hatta vajınaya kadar vuruyodu bugun hiç bişey yok anlamadım gögüslerim çok buyudu ve çok agrıyo bıde akıntım beyaz sesffafımsı akıntım varValla ilactanda olabilir bilmiyorum sizde ağrı varmı peki sancı karın ağrısı gibi
Valla bende çok merak edıyorumSonucunuzu merak ettim
İnşallah vardır yaaa ümit ediyorumAdet olcakmısım gibi agrım oluyodu sürekli sağlı soglu kasıklarıma kramp giriyodu hatta vajınaya kadar vuruyodu bugun hiç bişey yok anlamadım gögüslerim çok buyudu ve çok agrıyo bıde akıntım beyaz sesffafımsı akıntım var