• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece markalı ipek eşarp yada tivil satmak veya almak isteyenler...

Hadi bayanlar ekleyin de biraz eşarp alalim aaaaaaa ne bekletiyosunuz dolaplar yahu saka tabi bekliyoruz hanimlar esarppppp diye bagiriyoruz :27::37:ekleyin gayri hadi gayri nirdesiniz gadanizi aldiklarim:42::3::1::1::54:

Bebegim daha civil civil bisey olsun istiyorum daha yasi kucuk siyah beyaz agir gelir ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canm bende aker sifir sal var hic takmadim ve istediğin yasa uygun olabilir kadinsi değil renkleri canli bide armanda eşarp var oda temiz resimde biraz soluk cikmis istersen bide sayfamda su yeşilli puanli karaca marka var istersen onuda yuklerim düşünürsen yardimci olurum canm

Eklentiler

• $1399488227930.webp
    $1399488227930.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 69
  • $1399488310776.webp
    $1399488310776.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 68
  • $1399488335266.webp
    $1399488335266.webp
    33 KB · Görüntüleme: 57
Canm bende aker sifir sal var hic takmadim ve istediğin yasa uygun olabilir kadinsi değil renkleri canli bide armanda eşarp var oda temiz resimde biraz soluk cikmis istersen bide sayfamda su yeşilli puanli karaca marka var istersen onuda yuklerim düşünürsen yardimci olurum canm

Tatlim sari cicekli cok hosmus aslnda ama vakko ya da pierre cardin diye soz verdim:/

Son düzenleme:
Kahve krem olan sarar.(25 tl) Sarılı kahveli olan markasız 10tl,siyak kırmızılı olan vakko 30tl

Hanımlar ekledim bikaç tane eşarp ...beyendiğiniz olursa toplu alımlarda yardımcı olurum .....

kızlar elinde ipek eşarp olanlar buraya resim ekleyebilirmi..
diğer topiklerde kıyafetlerin arasında kaynıyor :)
burası sadece eşarp topiği olsa ne güzel olur, satmak isteyen almak isteyen kolayca ulaşır...
ben ipek eşarp sevenlerdenim...:34:
zevkime ve bütçeme uygun eşarplar gelir inşallah :34::34:

canım esarbına uyacak çok güzel birde kıyafet aldım her kullandıgımda seni hatırlıyorum iyiki seni tanıyıp sana güvenip esarbı almışım cok tesekkürler birkactanedaha esarp bulsaydık iyidi:27:

canım esarbına uyacak çok güzel birde kıyafet aldım her kullandıgımda seni hatırlıyorum iyiki seni tanıyıp sana güvenip esarbı almışım cok tesekkürler birkactanedaha esarp bulsaydık iyidi:27:

güle güle giy canım...
bende 3 tane eşarp kaldı onlarda bi satılsa keşke, hepsi yepyeni bir defa kullandım sadece....ama satılmadı...
bu kızları anlamıyorum sıfır ayarında markalı eşarpları bu kadar ucuz fiyata nerden bulabilirler ki...
üçte bir fiyatına veriyorum hala alan yok...mesela sana yolladığım vakkoyu bana satan kişi sezonunda 110 tl ye almış..düşünsene....
110 lira nerde 15 lira nerde...
diğerlerini de ucuz ucuz veriyorum da alan yok...
hakiki ipek markalı eşarpları piyasada 10 -15 liraya satılan sentetik eşarplarla aynı fiyata veriyorum...
ama yok işte alan..

güle güle giy canım...
bende 3 tane eşarp kaldı onlarda bi satılsa keşke, hepsi yepyeni bir defa kullandım sadece....ama satılmadı...
bu kızları anlamıyorum sıfır ayarında markalı eşarpları bu kadar ucuz fiyata nerden bulabilirler ki...
üçte bir fiyatına veriyorum hala alan yok...mesela sana yolladığım vakkoyu bana satan kişi sezonunda 110 tl ye almış..düşünsene....
110 lira nerde 15 lira nerde...
diğerlerini de ucuz ucuz veriyorum da alan yok...
hakiki ipek markalı eşarpları piyasada 10 -15 liraya satılan sentetik eşarplarla aynı fiyata veriyorum...
ama yok işte alan..

Son sayfaya ekle sene canim elinde kalanlari bir bakayim

$2014-02-26 13.57.11.webp$2014-02-26 13.57.49.webp
$2014-02-26 14.02.10.webp$2014-02-26 14.02.36.webp
$2014-05-01 23.37.12.webp$2014-05-01 23.37.44.webp

mavi desenli bir kez düğünde kullandım sadece bir iki saat kadar...vizyon marka...20 lira
bordo desenli iki kez kullandım.. bona sera marka...20 lira
ekose desenli pembe tonları....tekbir marka..burdan birinden almıştım... 15 lira...
çok çok pahalı eşarplar sezonlarında çok paralar ödeyerek almıştım ama üçte bir fiyatına veriyorum...
sudan ucuz daha ne olsun...
ütüsüz çektim kusura bakmayın..

Son düzenleme:
Back
X