- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
- Konu Sahibi aquarius24
-
Evet dogru soyluyor. Ben de kimseye gidip karin/kocan seni aldatiyo demem aldatilirsam da bunu elalemden duymak istemem. Milleti madara etmenin ya da millete madara oldugunu dusunmenin bir manasi yok. Biri aldatiyosa zaten ayni evde yasadigi insan illa ki bi sekilde anlar bunu. Luzumsuzluga gerek yok.selam herkeze.. Burda bir sürü kadiniz vede birbirinden farkli..ben genel olarak bir konuda fikrinizi merak ettim..
Simdi evli bir bayan cikip diyorki mesela: "ben birinin esinin kötü bi aliskanligini görsem yada esinin onu aldattigini bilsem gidip o kisiye söylemem yuvasi yikilmasin diye"
Ve sizde biliyorsunuzki bunu diyen kadin esi tarafindan aldatilmis ama bilmiyor..sizce bu kadin bunun farkinda ve baskalarindan duymaktanmi korkuyor? Yada kisaca karismayin banami diyor? Vede dogru bi düsüncemi dedikleri?
oha noldu sonra, eminmiydin?ben söylerim.
söyledim de..
arkadaşım karının yanında bi adam var dedim..
sonra
olaylar..
olaylar..
olaylar..
arkadaşım geldi eşiyle diğer adamı gördü..oha noldu sonra, eminmiydin?
yani adam iki defa aldatildi ve kadini affetti oylemi? yada ben mi yanlis anladim kafam basmadi bir an.arkadaşım geldi eşiyle diğer adamı gördü..
ayrıldılar geri barıştılar.
sonra tekrar aldatıldı tekrar terk etti ve şimdi yeniden barıştılar..
aynen öyle oldu canım..yani adam iki defa aldatildi ve kadini affetti oylemi? yada ben mi yanlis anladim kafam basmadi bir an.
Bazıları farkında bilerek devam ediyor görmemezliğe duymamazlığa geliyorselam herkeze.. Burda bir sürü kadiniz vede birbirinden farkli..ben genel olarak bir konuda fikrinizi merak ettim..
Simdi evli bir bayan cikip diyorki mesela: "ben birinin esinin kötü bi aliskanligini görsem yada esinin onu aldattigini bilsem gidip o kisiye söylemem yuvasi yikilmasin diye"
Ve sizde biliyorsunuzki bunu diyen kadin esi tarafindan aldatilmis ama bilmiyor..sizce bu kadin bunun farkinda ve baskalarindan duymaktanmi korkuyor? Yada kisaca karismayin banami diyor? Vede dogru bi düsüncemi dedikleri?
selam herkeze.. Burda bir sürü kadiniz vede birbirinden farkli..ben genel olarak bir konuda fikrinizi merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?