• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sadece mesajlaşmak isteyen erkek?

bilgin100

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
124
37
43
Kocaeli
merhaba. yaklaşık 5 aydır biriyle konuşuyorum. görücü usulü tanıştırıldık.

sorun şu ki, beni hem aramıyor hem görüşmek, buluşmak istemiyor. sadece yaptığı sürekli mesaj atmak...

bunu ona sorduğumda, konuşmak, buluşmak istemiyor musun? diye soruyorum, istiyorum diyor. ama ben aramasam yada ara demesem 1-2 hafta hiç aramıyor. zaten ne zamandır görüşemedik. farklı şehirlerdeyiz ama mesafe çok fazla değil. istese gelebilir yani. kendisi memur. o kadar yoğun olduğunu sanmıyorum.

bu hal normal mi sizce? seven insan sadece mesajla yetinebilir mi? sevgisinden şüphe etmek istemiyorum ama aklıma başka neden gelmiyor :(

çekiniyor utanıyor da ondan aramıyor ,ondan buluşmak istemiyor olabilir mi?
ya da korkuyor ciddiye binerse iş diye mi acaba??

Sadece mesajlasarak nasil tanisacaksaniz.
Ne ariyor ne soruyor ne bulusmak istiyor, iciniz ölmüs sanki. Görende 40 yillik evli sanar.
Siz inanmak istemeyebilirsiniz ama adam sizi sevmiyor, büyük ihtimal yasi gelmiş, aile baskasi var, evlenmek icin evlenme yolunda.

merhaba. yaklaşık 5 aydır biriyle konuşuyorum. görücü usulü tanıştırıldık.

sorun şu ki, beni hem aramıyor hem görüşmek, buluşmak istemiyor. sadece yaptığı sürekli mesaj atmak...

bunu ona sorduğumda, konuşmak, buluşmak istemiyor musun? diye soruyorum, istiyorum diyor. ama ben aramasam yada ara demesem 1-2 hafta hiç aramıyor. zaten ne zamandır görüşemedik. farklı şehirlerdeyiz ama mesafe çok fazla değil. istese gelebilir yani. kendisi memur. o kadar yoğun olduğunu sanmıyorum.

bu hal normal mi sizce? seven insan sadece mesajla yetinebilir mi? sevgisinden şüphe etmek istemiyorum ama aklıma başka neden gelmiyor :KK43:
sevmiyor. yolver.

ciddi bir ilişkiye cesareti yok...

kısacası bu...eger ciddi olsa ve hoşlantı falan olsa mutlaka bir şekilde gelir görür mesaj yazan adam arayıp nasılsın der.

telde konuşurken görünmüyor nasılsa dimi

aramıyorsa da bırak mesaj falan atma kendini gelsin bir yaptığının farkına varsın...

Sadece mesajlasarak nasil tanisacaksaniz.
Ne ariyor ne soruyor ne bulusmak istiyor, iciniz ölmüs sanki. Görende 40 yillik evli sanar.
Siz inanmak istemeyebilirsiniz ama adam sizi sevmiyor, büyük ihtimal yasi gelmiş, aile baskasi var, evlenmek icin evlenme yolunda.
aynen bende bugünlerde bunu düşünmeye başladım. şimdi böyle olan 5-10 yıl sonra hiç çekilmez :(

aynen bende bugünlerde bunu düşünmeye başladım. şimdi böyle olan 5-10 yıl sonra hiç çekilmez :KK43:
Bunda düsünecek birsey yok ki, gayet acik ortada adamin sizi sevmedigi.
Siz sizi sevmeyen biriyle evlilik yoluna girmeye emin misiniz bunu sorgulayin bence.

ondan bi cacık olmaz.. aramayın sormayın.. sonucta mesajla nerye kadar devam edıcekki.. anlasılan ona en kolayı ne gelıorsa onu yapıor..

Back
X