sadece mide bulantisi gebelik belirtisi olurmu?

melekbal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
138
3
96
Adet oldum fakat adetim 1 hafta once geldi heray oldugu gibi...2 gun kanamam diger gunler kahverengi akinti geldi 3 gun daha.sobrasinda hergun mide bulantisi ve ishal geciriyorum.baska belirtim yok.sadece mide bulantisi gebelik belirtisi olablirmi?????

İshal bu sene çok yaygın. Zaten regl de olmuşssunuz korkmayın o sebeple. Yalız devam ederse doktora gidin ishalde su kaybı oluyor bünyeniz zayıf düşer. Geçmiş olsun.

gebe değilsiniz ama enfeksiyon kapmışsınız.
Son dönemde çok yaygın maalesef.
Önce kızım, eşim, babaanesi, iş arkadaşım, diğer arkadaşımın kızı, ve eşim ile kızımı hastaneye götürdüğümde konuştuğum tüm hasta ve hasta yakınları bu dertten mustarip.
Geç kalmadan bir doktora görünün muhtemelen hemen serum takılacaktır.
Geçmiş olsun.

gebe değilsiniz ama enfeksiyon kapmışsınız.
Son dönemde çok yaygın maalesef.
Önce kızım, eşim, babaanesi, iş arkadaşım, diğer arkadaşımın kızı, ve eşim ile kızımı hastaneye götürdüğümde konuştuğum tüm hasta ve hasta yakınları bu dertten mustarip.
Geç kalmadan bir doktora görünün muhtemelen hemen serum takılacaktır.
Geçmiş olsun.

Oylemiss heralde bende sasrdm hepsi ustusutegelince cok tesekkur ederim bugunde gecmezse giderim artk :((

Adet oldum fakat adetim 1 hafta once geldi heray oldugu gibi...2 gun kanamam diger gunler kahverengi akinti geldi 3 gun daha.sobrasinda hergun mide bulantisi ve ishal geciriyorum.baska belirtim yok.sadece mide bulantisi gebelik belirtisi olablirmi?????
bunu en iyi tahilille anlarsın tabi biz buradan olabilir ya da olamaz desek de.
mide bulantısı tek başına belirti değildir tabi.
Hem de başka rahatsızlıkların da varsa..

1 hafta yeterli bir zaman tahlil yapmayı düşünüyor musun?

mide bulantısı artı diare infeksiyon belirtisi gibi..geç kalmadan doktora görünmek lazım birde bol bol su içmeyi unutmayın ishalden ötürü fazlaca kaybediyorsunuz..bunların yanına bir de dehidrasyon eklemeyin durduk yere dikkat edin..doktora gidemiyorsanız da ishali önleyecek gıdalar tüketmeye çalışın derim ben..

HAHAHAHHA.GULDURDUNUZ BENI.ISHAL HAMILELIK BELIRTISIMI CNM YAAAAAA.MIDE BULANTISI ESLIGINDE ISHAL VARSA BASKA NEDENDENDIR.....

Yemek yedikten sonra mide bulantim oluyor daha cok beni suphelendiren adetiminde normalden kisa surmesi tabikide mide bulntisi ve ishal belirti degildir ama daha once gebelik yasanadgimdan bilmiyorum :( yinede tesekkuredern yarun tahlil yaptircam

Back
X