sadece ölmek istiyorum...

Bu yüzden ölmek mi istiyorsun ! Yazık o canına emin ol hayat bir erkek için heba edilmeyecek kadar kıymetli.
ağlıyorum..yarısı içime akıyor gözyaşlarımın.
ilk tanıştığımız zamanlarda beni seven bana değer veren adam yok artık...
güya sözleşmiştik bu yarıyıl tatilinde nikah yapacaktık..şimdi bana söylediği "kendimi evliliğe maddi manevi hazır hissetmiyorum" oldu.4 ay sonra garanti ve iyi getirisi olan bir işe başlayacak.
yazma bana dedim.
tamam sana 1 hafta yazmicam dedi.
önceden olsa dayanamazdı şimdi dayanıyor...
ben de dedim ki "1 haftadan sonra da yazma.benimle sadece eşyalarını gönderceğim adresi söylediğinde iletişime geç."
öylece kaldı... ses seda yok..
kızlar yok olup gitmek istiyorum bu dünyadan tek bir zerrem izim kalmasın istiyorum...
zaten öncesinde evlenip ayrılmıştım ben...
inancım kalmadı.nerde yanlış yaptım...
bundan sonra ne yapayım...
sadece ağlıyorum.

saçmalama canım yaa... hayat her gün yeniden başlar diye bir şarkı vardı.. kendini spora ve müziğe ver... canlanacaksın bir kaç güne. inan bana... dertleşmek istersen gel yaz buraya, bir daha o adama da dönme, bırak gitsin...

Elin adami sizinle evlenmiyor diye ölmek mi istiyorsunuz? Sozundede durmayabilir ayrica fikirleride degismis olabilir nolmus yani yapmayim lutfen ergen gibi yok olmak falan :confused:

güya sözleşmiştik bu yarıyıl tatilinde nikah yapacaktık..şimdi bana söylediği "kendimi evliliğe maddi manevi hazır hissetmiyorum" oldu.4 ay sonra garanti ve iyi getirisi olan bir işe başlayacak.
yazma bana dedim.
ben de dedim ki "1 haftadan sonra da yazma.benimle sadece eşyalarını gönderceğim adresi söylediğinde iletişime geç."
kızlar yok olup gitmek istiyorum bu dünyadan tek bir zerrem izim kalmasın istiyorum...
sadece ağlıyorum.
Canim hayatinda ille biri olmak zorunda degil, bak keyfine ya bosver, daha once tecruben de olmus ne uzuyorsun kendini?

Dünya ondanmı ibaret ? yokmu başka hiç bir amacın ? o olmasa,da olur 1 yıl öncesne kadar yoktu senin duygularına önemsemeyen insanlar için deymez . Allah yar ve yardımcın olsun canım

Son düzenleme:
Kendinizi ona anlatmak zorunda hic hissetmeyin oda uzulsun vs uzulse ne olacak ?uzmesi gecmeyecek sadece biraz iciniz rahatlayacak o kadar bunu dusunmeye bile degmez en guzel intikam onemsememektir maj beklemeyin pisman olmasiyla ilgilenmeyin kismet degilmis diyip kapatin gitsin sozde kolay geliyordur bize uzuluyorum ne yapayim diyebilirsiniz ama bizde bircok insanla karsilasiyoruz bazen bizde hatalar yapabiliyoruz ya da haksizlikliga ugrayabiliyoruz herkes yasar bunlari ama her birine takarsak yandik 1 seneniniz almis ya omrunuzun sonuna kadar olsaydi ya evlilik yapsaydiniz? Gercekten her serde hayir vardir ,karar degiatirmesi kirici olmus tamam ama emin degil kendinden ama siz eminsiniz boyle evlilik olmazdi zaten zor olurdu karsilili sevmek sevilmeyi hak ediyorsunuz onun icin herneyse diuip devam edin yolunuza bosverin gercekten bir muddet uzulur sonra duzelirsiniz onuda Allaha azzevecelle havale edin kapansin gitsin

şu cümlelerin o kadar sığ ve düşüncesizce söylenmiş önyargılar içeriyor ki..ben her tznıştığım insana potansiyel evlilik gözüyle bakmam.hayatıma giren ve evlenelim diyen kendisiyd.yüzük bile aldı taktı.yarıyıl tatilinde nikahlanalım dedi.şimdi dönmüş erteleyelim diyor.hazır hissetmiyorum diyor.beni anlamanı beklemiyorum.umarım sen böyle bişey yaşamazsın.
kaç yaşındasın sen. yazdığın cümleler bile sıkıntılı. bu kaçıncı ilişkin. konu ben değilim sensin. ve evet yazdığım cümlenin arkasındayım. bu forumda biraz daha takıl. önceden söz verip neler neler yapan insanlar var. dar açıyla dünyaya bakma

hayır sözünde durmadığı için bir önceki konumu okursanız daha detaylı anlayabilirsiniz.değişti.önceden böyle değildi.
Bir erkek için mi ölmek istiyor sunuz. Bukadar mı değersiz görüyor sunuz kendinizi. Yapmayın allah aşkına. Eğer sizi oyaladığgni düşünüyor iseniz yol verirsiniz. Cokta gerekir ise sabaha kadar aglarsınız geçer.

yazma bana dedim.
sadece ağlıyorum.
bir sevgili için intihar edeceksen durma et..
bu tavsiyem sana mantıklı geldi mi?? gelmemiştir çünkü senin niyetin de mantıklı değil.
evlenmek istemeyen adamın boynuna yuları geçirip zorla mı oturtcaksın nikah masasına.. hadi oturttun diyelim o evlilikten hayır gelir mi??
hadi öldün diyelim böyle adam senin arkandan kaç gün ağlar/yanar??
var git işine gücüne bak.. dünyada son adam bu mu?? evlenmezsen dünyanın sonu mu??
bu sorulara cevap bul öyle devam et hayatına..

Ölmeyi bayılmak sananlara öyle bi sinir oluyorum ki...keşke isteyen ölse hayata sıkı sıkı bağlı kalanlar istemeden bu dünyadan göçmese

Back
X