• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sadece paylaşmak....

cenera

allahım ailemi koru..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
1.484
756
133
Benimde derdim var şuan o kadar kötüyüm ki... çaresiz dert yok derler ama sanki tüm yollarım bağlandı en dipteyim eskiden taktığım şeyler ne anlamsızmis.....
Sormayın ne diye anlatmayı bile beceremem sadece içinizden bu satırları okurken rabbim den feraha çıkmamızi isteseniz yeter hemde nasıl yeter birinizin duası kabul olsa....
Her gecenin sabahı her kışın baharı varmış bekliyorum tek yapabildiğim bekliyorum Rabbim aydınlığa ve bahara kavuştursun darda olan derdi olan herkesi....

Anlat hele belki çözüm buluruz. Kanser misin ?

Ne derdin varsa bosver ani yasa.Hepimiz olecez..Dertler,sikintilar bir imtihan.Sabirli ol.

Benimde derdim var şuan o kadar kötüyüm ki... çaresiz dert yok derler ama sanki tüm yollarım bağlandı en dipteyim eskiden taktığım şeyler ne anlamsızmis.....
Sormayın ne diye anlatmayı bile beceremem sadece içinizden bu satırları okurken rabbim den feraha çıkmamızi isteseniz yeter hemde nasıl yeter birinizin duası kabul olsa....
Her gecenin sabahı her kışın baharı varmış bekliyorum tek yapabildiğim bekliyorum Rabbim aydınlığa ve bahara kavuştursun darda olan derdi olan herkesi....

Kardeşim allah yardımcın olsun, senin yanında olsun, mucizeleri senin olsun inşallah.

Nedir derdin.olumden baska herseye care var insallah rabbim feraha cikartir.
Derdini anlattirsan paylasiriz belki bir fikir verebiliriz

Allah yardimciniz olsun.
Ölümden başka herseyin çaresi var:dua:

Allah yardimciniz olsun
Insallah en kisa surede dertleriniz yok olup gider
Bol bol dua edin, hayirlisiyla bu zor zamanlarinizda gecer insallah

Amin, Allah yardimciniz olsun.
Hersey imtihan, bu dert dediginize de zamani gelince 'bunu mu takmistim' diceksiniz.

Okuyup dua eden yazan herkese teşekkür ederim inanıyorum ki dualarınız sayesinde bi gelişme oldu inşallah hayırlı ve bizi mutlu edecek bir gelişme olur bu.... Herşeyden önce cansaglıgı önemli hepimizin sevdiklerimiz için tek isteğimiz.... Ama bazı dertlerde sadece sabır gerektiriyor yapacak bişey kalmıyor gecsede bitsede bunumu dert etmişim diyeceğim bişey değil.... Her zaman ailemizde izi kalacak.. Yine bugünümüze şükür Allah tüm kapıları birden kapatmazmis lütuflarini güzelliklerini bereketi mutluluğu hepimizin üzerine yağdırsın....

Back
X