- 9 Eylül 2009
- 447
- 67
- 643
- Konu Sahibi ankara_ankara
-
hayır sevılmekde önemli... tabıkı fedakarlık guven ve saygı onun için çaba sarfetmede önemlı bu yorumu baslıga göre yapıyorum konuyu okumadan aklıma gelenı yazmak ıstedım
sevgide sorunumuz yok o da bende sevgimizden eminiz canım ama ben fedakar biri değilim galibaokadar inadımki biranda herşeyden vazgeçebiliyorum herşeyi silebiliyorum bu da sadece bana zarar veriyo tabi
bizde iki yerde yapıcaz bi yerde kına gecesini yapıcaz diğer yerde düğünümüzü ama ben burdada bir kına gecesi yapmak istiyorum o yüzden burdaki yapıcamız kına gecesini biz karşılarız bütün masarafları o tarafa yüklemek tabiki olmaz ayrıca ikinizde çalışan insanlarsınız neden kafanıza takıyorsunuz ki... herkes bişeyleri borçla harçla yapıyo ediyo siz ilk raund da havlumu atıcaksınız sevginize sahip çıkmıcakmısınız?
lüx bır hayatım vardı ailem hıc zorluk görmedı abımin iş yerı babamın emeklı maası ve ben rahat buyudum paranın degerı yoktu gözumde ve suan herseyı kendım yapan sıkıntılı bır dönemdeyım ama bunu ben istedım pişmanmıyım hayır... evıme bırseyler yaptırdım 5 tl kalmıyor cebımde bazen ama kocamın sevgısını hıssedınce sarılıp böyle kalbımde atesler alınca ne para oluyor gözumde nede bırsey borcmus paraymıs hep gelır gıder dunyalık ısler sunu düşün sen ahiretlik olsun eşin... öldüğünde ALLAH RAZI OLSUN KARIMDAN BANA COK IYI KADINLIK YAPTI DERSE CENNET KÖŞESİ SENIN DİYE BIRSEY OKUMUSTUM BI YERDE DÜŞÜN ASLINDA hersey parapul değil fedekar ol fedakar olsun... ben gezmekden vazgecerım eşimde gecer bız bu zorlukda bile kalkmıs sehır dısı gezmıs insanız düşün. cok zengınle evlenırsın hıc borcsuz evlenırsın bırgun pat dıye aşa düşersın hıc belli olmaz. sevgını para ile ölçme hıc borcdanda kork ama vazececek kadar deil...
Örf ve adetlere bağlı iseniz herkes kendi memleketinde kendi örfünü adetini uygulamalı bence..kendi tarafınızda kına veya düğün istiyorsanız bence bunu erkek tarafına yıkmamalısınız ki iki düğün birden yapmak hiç kolay değil.
öyle deme canım yaa( sevgime tabikide sahip çıkıcam ama istiyorumki benimde isteklerimi yapsın.zaten eşyaları birlikte ödeyeceğiz, ailem burada bir kına gecesi bir düğün olsun istiyo öyle olursa kınayı tabikide ben karşılarım, ama erkek arkadaşım 2 düğün salonunu ben karşılayamam diyo bende o yüzden bekleyelim 2013 ü diyorum onuda istemiyo (
bence fazla uzatma gerek yok uzatmaya millet eğlenicek die ne gerek var onların orda salon turulmuyosa hiç de tutturma o parayla başa bir ihtiyacınızı karşılarsınız bir borcunuzu kapatırsınız boşuna masraf yani.. sonrasınıda düşün bizde 2 düğün yapıcaz dediğim gibi bizimde bir tanesi memlekette olucak dışarda olucak yani ben gerek görmüyorum.
öyle evet düşündüğün zaman böylesi mantıklı ama ankaradan oraya gidenler herkes konuşur laf eder durur bizim buralarda hep düğün salonlarında olur akrabalarınki hep öyle oldu, şimdi herkes yadırgayacak bende o yüzden istememiştim yani kendim için değil başkaları için istiyorum maalesef(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?