- 9 Eylül 2009
- 447
- 67
- 643
- Konu Sahibi ankara_ankara
evet yeterlimi....2yıldır tanıdığım son 6aydırda çıktığım evlilik düşündüğüm insan...beni çok seviyo bende onu çok seviyorum,ama bizde bazı şeyler sorun oluyo.aramızda şimdiden konuşuyoruz nişan şurda düğün şurda şöyle böyle olur diye ve biz farklı şehirlerdeyiz ben ankara o bandırmada.düğünlerimizde 2şehirde olcak biri ankarada diğeri çorumda(ailesi akrabaları orada).ben istiyorumki 2 mekan tutulsun biri burda diğeri orda.ikisinide o tutsun istiyorum çünkü bizde adettir erkek tutar.ama o ben 2 tane tutamam diyo.zaten onların adetide 3gün sazlı sözlü yemekli bahçede yapılıyomuş genelde ve oda öyle istiyo. bende kapı önünde düğünmü olur diyorum.ve ayrılma noktasına kadar geliyoruz.ikimizde memuruz çalışıyoruz 1yıl daha bekleyelim diyorum maddi açıdan,ama yok onuda beklemiyo 2012 eylülde olsun istiyo.ev zaten kira olcak eşya borçları offf her şey sorun yaa ...... yani sırf bunlar için bir insan bırakılırmı? rahatlığa öyle bi alışmışımki borçtan para sıkıntısı olmasından korkuyorum yapamam diye düşünüyorum