- 3 Nisan 2014
- 36.273
- 148.032
- 798
- Konu Sahibi artikzamanigelmisti
bu çocukla evlenmeyin.
ona ne.
aileme sen anlatırsın ne.
çocuk gibi.
ona ne.
aileme sen anlatırsın ne.
çocuk gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesi çünkü beni tanıyor ve “hanım hanımcık aile kızı” olarak görüyor. Bilmiyorlar ki ben aileme rağmen böyle oldum, kendi ahlaki doğrularıma tutundum.aileme sen açıklarsın ne demek
neden birilerine bir şeyleri açıklamak zorundasınız
ailemle görüşmüyorum bitti
bu kimi ilgilendirir
o denyonun yapacağı şey ailesiyle görüşmüyor siz de konuyu açmayın bizi ilgilendirmez demek değil mi
bence aileniz sevgiliniz hepsini çıkarın hayatınızdan
benim ailemle aram kötü değil ama yalnızlık kadar güzel bir şey yok bence hayatta
yalnızlık öcüymüş gibi anlatılıyor bu forumda anlamıyorum
bence siz biraz kafa dinleyin
Bu adamdan olmaz, arkanızda duracak ne cesareti var ne de yükünüzü paylaşacak sevgisi.Düzeni bozulacak diye aklı çıkıyor, suya sabuna dokunmadan yaşamak istiyor.Büyük suç günah mı hayır onun doğrusu bu ve bu doğru sizin yanlışınız.Nişanı atın,herkesi engelleyin, sırtınıza kambur olmuş kim varsa hepsini hayatınızdan çıkarın,bariz belli size bir faydaları olmayacak hatta zaman içinde yine kırıldığınız yerden kıracaklar.Gerekirse tayin isteyin hiç kimsenin bilmediği yerde sıfırdan başlayın, numaranızı değiştirin....Ailesi çünkü beni tanıyor ve “hanım hanımcık aile kızı” olarak görüyor. Bilmiyorlar ki ben aileme rağmen böyle oldum, kendi ahlaki doğrularıma tutundum.
Bu algının kırılmasıyla mücadele edemeyecek. Ben anladım.
Bir haftadır konuşmuyoruz. Evimde çeyiz niyetiyle beraber aldığımız eşyalar bana bakıyor, ben onlara. Kimseyi kaybettiğim için üzülmüyorum hele ki bana hakettiğim değeri göstermeyenleri. Ama üzülüyorum elimde değil.Bu adamdan olmaz, arkanızda duracak ne cesareti var ne de yükünüzü paylaşacak sevgisi.Düzeni bozulacak diye aklı çıkıyor, suya sabuna dokunmadan yaşamak istiyor.Büyük suç günah mı hayır onun doğrusu bu ve bu doğru sizin yanlışınız.Nişanı atın,herkesi engelleyin, sırtınıza kambur olmuş kim varsa hepsini hayatınızdan çıkarın,bariz belli size bir faydaları olmayacak hatta zaman içinde yine kırıldığınız yerden kıracaklar.Gerekirse tayin isteyin hiç kimsenin bilmediği yerde sıfırdan başlayın, numaranızı değiştirin....
Üzülmek zaten normal olan değil mi? Asıl anormal olan sizi üzecek insanları hayatınızda tutmak...Bir haftadır konuşmuyoruz. Evimde çeyiz niyetiyle beraber aldığımız eşyalar bana bakıyor, ben onlara. Kimseyi kaybettiğim için üzülmüyorum hele ki bana hakettiğim değeri göstermeyenleri. Ama üzülüyorum elimde değil.
Ailenizi silin.
İlk zamanlar “biz senden çokuz, sokaklara düşeceksin bize muhtaç olacaksın, bu kapıya geldiğinde seni almayacağız” diyorlardı. İnanın tek bir kez bile cevap vermedim o mesajlara, aramalara.Ailenizi silin.
Para para bu nedir? Sanki evlatları değil çalışanları hatta köleleri gibiymişsiniz.
Eski konunuzu şimdi okudum,sizi sevdikleri yada özledikleri hatta pişman oldukları için çağırdıklarını düşünmüyorum.
Nişanlınız konusunda da neyi dert ettiğini anlamadım,sizi kimsesiz kabul edip öyle devam etsin. Bu aile düğün zamanı bile hayatınızda olmamalı. Tam ne ölüme ne ölüne denecek cinsten hepsi. Görüşmemelisiniz her ne olursa olsun. Tamamen hayatınızdan çıkarın. Telefonlarını engelleyin hayatınıza devam edin. Ne halleri varsa görsünler.
2 çocuk annesi bir ablanız olarak yazdım size bunları. Çocuk sevgisi böyle birşey değil inanın
Her ne yaparlarsa yapsınlar koşulsuz sevdiğiniz,arkasında durduğunuz her seferinde affettiğiniz insanlar çocukları oluyor insanın. Kırılmıyorsunuz. Ne bileyim ufacık canları acısa,üzülseler derinden üzülüyorsunuz vs. Aileniz para uğruna insanın düşmanına yaşatmak istemeyeceği korkunç şeyler yapmışlar size,üstelik kardeşleriniz dahil hepsi bencil ve nankör. Kıymet bilmiyorlar. Parasız kalmışlar belli ki,altın yumurtlayan tavuğa muhtaçlar. Çalışıp çabaladığınız ne varsa yine onun peşindeler emek hırsızları. Yazıklar olsun.
Sakın sakın görüşmeyin. Hayatınıza bir daha sokmayın bu parazitleri.
İşte yüz bulmuşlar siz para gönderince. Kim ne koparabilirse modundalar. Aile yok ortada zaten. Aile olsalar evlatlarına bunu yaşatmazlardı. Vicdan yapacak,üzülecek bir durumunuz yok herşeyinizi almışlar ,fisiksel,ruhsal ,maddi ve manevi. Bir canınızı almamışlar ki onada niyetlenmişler belki kurtarılmasanız ellerinde kalacaktınız.İlk zamanlar “biz senden çokuz, sokaklara düşeceksin bize muhtaç olacaksın, bu kapıya geldiğinde seni almayacağız” diyorlardı. İnanın tek bir kez bile cevap vermedim o mesajlara, aramalara.
Zaman geçti, belki aptallık diyeceksiniz ama arada anneme harçlık yolladım küçük kardeşime de. Utanmaz kızkardeşlerim benim burnumun kırıldığını bile bile gidip estetik oldular. Bana görüntülü arayıp gösterdiler. Kimse neye ihtiyacın var diye sormadı. Aileyi bir arada tutan, herkesin ihtiyacını düşünen bendim. Şimdi herkes birbirinden bencil yaşıyor, bu yüzden geri döneyim istiyorlar. Geri dönmeyince de ailemiz sizin yüzünden dağıldı diyor annem bile. Senin doğurduğun insanlara ben iyiliğimden ablalık ettim. Ama mecbur değildim. Ne desem az. Ama gerçekten bu altın yumurtlayan tavuk kısmı doğru. Okuduğum için beni dövdükleri halde insanlara hava atarlardı burslu okuduğumu. İşimi, kariyerimi anlatırlar, benden para ve fikir beklerlerdi. Tepe tepe kullandılar beni 25 yaşıma dek. Artık kullanılacak bir durumum kalmadı, takıntı haline getirdiler.
Çok güzel yazmışsınız ama o kafada biri için siz 3-4 beden fazlasınız .Aileniz kafasında biri sadece bir iki açık renk katılmış ruhuna ama özü aynı bencillik tonunda ,herşeyi sizden bekleyecek ,asla taşın altına elini sokmayacak işler istediği gibi gitmediğinde tüm suçu size atacak .Her koşulda çabalamak zorunda olan hep siz olacaksınız.....Herkese merhaba yeniden,
Dün genel ruh halimi düşünerek şu mesajı attım. Sonra telefonumu rahatsız etme moduna aldım. Çok defa aradı ama ben konuştuğumuzda beni suçlayacağını, “ne yapmaya çalışıyorsun” diyeceğini biliyorum. Ki zaten öyle bir mesaj da attı.
Kocam olmasını istediğim insanın ne olursa olsun yanımda olmasını istiyorum. “Aileme sen anlatırsın, bunlar bize de musallat olur, ben kararlarının kesin olduğuna inanmıyorum” diyerek bana çözüm değil problemle, güven değil belirsizlikle gelmesini istemiyorum. Çünkü ben her koşulda “evet” demiştim sana. “Sen ailenden ayrılıp kendi işini kurdun, bak bu yüzden zorlanıyorsun” demedim. Seni anladım. Sana destek oldum. İsterdim ki sen de benim kararlarıma saygı duy. “Kimseye ihtiyacın yok, artık ben varım” demeni isterdim. Demedin. Ben arada kalacağım dedin. Benim eşime hayat iyi davranmamış, onu sımsıkı sarayım demedin. Aileme sen anlatırsın, bir de onların karşısında yansın canın dedin. Bana bile utanıp anlatmamışsın, bir de ailemin karşısında gururun incinir mi demedin. Ben gerçekten sevildiğime inanmıştım. Ben gerçekten yanımda olursun sanmıştım. Çünkü insanın içinden refleks olarak gelmez mi koruma isteği? Beni yarı yolda, yalınayak bıraktın. Artık biliyorum ki, sevgiyi hak etmek için çabalamam gerekmiyor; birinin bana inanması için üstüm başım kan revan oluncaya dek acı çekmeme gerek yok.
Yanımda duracak olan, zaten dimdik durur.
Tereddütsüz. Şartsız. Ama’sız.
Yarın yolun yarısında düzenim bozulacağına şimdi bozulsun dedim. Mutlu muyum değilim, ama bu konu 2 aydır gündemde ve ben çok yoruldum.Çok güzel yazmışsınız ama o kafada biri için siz 3-4 beden fazlasınız .Aileniz kafasında biri sadece bir iki açık renk katılmış ruhuna ama özü aynı bencillik tonunda ,herşeyi sizden bekleyecek ,asla taşın altına elini sokmayacak işler istediği gibi gitmediğinde tüm suçu size atacak .Her koşulda çabalamak zorunda olan hep siz olacaksınız.....
Yeni bir başlangıç lazım size Önümüz Sonbahar çoğu insan doğanın solması gibi görse de ben çok severim .Doğanın tüm yükünden kurtulduğu hafiflediği bir zaman gibi gelir bana sizde bu sonbaharda tüm yükleri atmış gereksiz yaprakları dökmüş sadece kendine fayda sağlayan doğa gibi yeniden başlayınYarın yolun yarısında düzenim bozulacağına şimdi bozulsun dedim. Mutlu muyum değilim, ama bu konu 2 aydır gündemde ve ben çok yoruldum.
Çok teşekkür ederim çok incesinizYeni bir başlangıç lazım size Önümüz Sonbahar çoğu insan doğanın solması gibi görse de ben çok severim .Doğanın tüm yükünden kurtulduğu hafiflediği bir zaman gibi gelir bana sizde bu sonbaharda tüm yükleri atmış gereksiz yaprakları dökmüş sadece kendine fayda sağlayan doğa gibi yeniden başlayın![]()