İyi geceler kızlar. O kadar bunaldım ki sizlerle paylaşmazsam çatlıycam artık. Kızlar affedersiniz ama kendimi tam bir enayi gibi hissediyorum. Konuma geleyim. Geçen hafta içerisinde erkek arkadaşımla ayrıldık.o istedi yapacak bir şey yok deyip zor da olsa tamam dedim.sebebi onu çok kıskanmam bir de arama msj vs ile çok bunaltmammış. Ben onun yakın bir kız arkadaşıyla 2 yıl önce tartışmıştım, ben çok kıskancım kaldıramıyorum kız arkadaş olaylarını hep tartıştık bu nedenle.kızlar erkek arkadaşım öss dönemi menenjit geçirmiş ve össye girememiş hasta olduğu dönemde.onu arayıp soran sadece 2 kız arkadaşı olmuş sınıfından hala daha görüşürdü onlardan biriyle.benim bu tartıştığım kızla ben aralarını bozmuş olunca hep lafını etti bana o benim kaç yıllık arkadaşımdı en zor zamanımda hep o yanımdaydı vs diye.en son bu nedenle de tartışmıştık hala içime batıyo diye.ama ben istemedim yine de konuşmalarını.tartışma sırasında kızda bana laf söylemişti yani hakaret etmeden bayağı ciddi tartıştık.neyse biz ayrıldık ve ben bugün erkek arkadaşımın maillerine baktım( yapmamalıydım) bu kız facede erkek arkadaşımı eklemiş erkek arkadaşım da kabul etmiş.akşamdan beri kafayı yiyorum şimdi bunlar msjlaşmışlardır da ne demiştir benle ilgili kıza,o kız benden daha mı önemli vs diye kendimi yedim.ve işin en kötüsü kızlar bunu anlatacak bir tane arkadaş bulamadım! Benim zor zamanında halini hatrını sormayı eksik etmediğim dostlarım sevgilimden ayrıldığımdan beri birkere nasılsın demediler.o kadar kötü hissediyorumki şuan anlatamam.belki biriyle konuşsam şu face mezvusuna bile takılmıycam.böyle zamanlarda anlatmak çok iyi geliyor.ve gerçekten ağzımın payını aldım arkadaşlarımdan birine msj attım napıyosun diye naptığını yazmış sen nasılsın diye bile sormamış.ve erkek arkadaşım için de çok hatam oldu fakat onda da bir hatrım olmalıydı nasılki kaç yıllık arkadaşını hala silemedi beni nasıl sildi ya.işte tüm bunlardan dolayı kendimi enayi gibi hissediyorum kızlar o kadar üzülüyorumki anlatamam.
Sizlerden destek bekliyorum...

Son düzenleme: