Amin canım inşallah bende senin gibi sorunsuz ve çok rahat geçiririm :)allah sağlıkla kavuştursun evladınla seni inşallah. ben 2012 yılında spinal sezaryen oldum. normal doğum için uğraştım olmayınca dr.um sezaryen dedi ve spinali anlattı ben kesinlikle komple bayılmak istiyorum dedim. dr.um da bu kararı sana bırakamam böylesi daha uygun demişti. o an her şey inanılmaz hızlıydı zaten. ben sedyede normal sandalyede oturur gibi oturdum. önümden biri beni komple kavrayacak sekilde sarıldı. derin nefes al dedi. nefes aldım. arkamda belimin üstüne doğru omuriliklerimi yoklar gibi sayar ggibi dokundu anestezi uzmanı. ve ben iğne olacağını bilmiyordum. bekle iğne yapıcaz dememişlerdi. kesinlikle iğneyi hissetmedim. ne girisini ne çıkışını hiçbirşeyi hissetmedim. kan alma damar yolu açma durumlarında fenalaşırım normalde. ama bu öyle olmadı. zaten iğne yapılınca saniyede önümdeki kişi bacaklarımı sedyeye kaldırdı biri beni yatırdı biri perde cekti önüme biri kolumu bağladı. inan ki her şey 2 dakika içinde oldu ve bitti. sonrasında da ilk gece ayağa kalkarken ve yatarken zorlandım . çok şükür güzel bir doğum oldu. doğum sonrası hafif bi sırt ağrısı hissettim kısa sürede toparlandım çok şükür. inşallah siz de sorunsuz atlatırsınız. nacizane tavsiyem, çok fazla o günü düşünüp bu güzel günlerinizi stresle geçirmeyin. bi şekilde olacak ve bitecek. rabbim hayırlısını versin
Rahat ol hissetmiosun bile. Zaten toplam 1 dk bile sürmüo doktorun yeri bulup iğne yapması. Ben sordum ne zaman yapıcaksınız iğneyi die doktor yaptım bile dedi ki ben canı tatlı bi insanım. Yani kan aldırmak damar yolu açılması galan çok daha ağrılı oluyor o kadar söyliyim. Sadece diyeceğim şu sezeryana alınmanız hazırlanmanız bebeğin çıkması odaya dönmeniz maksimum 40 dk lık mevzu o anların tadını çıkarın. Keyfini çıkararak yaşayın derim ben hep panik yaptım acaba nolcak öylemi böyle mi derken tam tadını çıkaramadım . ĞipişmanımArkadaşlar spinal sezeryan olucam 4 hafta sonra çok araştırdım çok fazla hikayeler okudum ama yinede kendimi tatmin edemedim bide birebir ağızlardan duymak istiyorum belden yapılan iğnenin verdiği acıyı falan detaylı yazarsanız çok sevinirim benim çok huylanan ve gıdıklanan biriyim özelliklede belimden çok huylanıyorum o yüzden kıpırdamaktan korkuyorum ve neler hissettiniz ne kadar sürdü herşeyi detaylı anlatırsanız çok sevinirim
İnşallah bende rahat atlatırım canım son 16 gün kaldı çok stresliyim heycanda varRahat ol hissetmiosun bile. Zaten toplam 1 dk bile sürmüo doktorun yeri bulup iğne yapması. Ben sordum ne zaman yapıcaksınız iğneyi die doktor yaptım bile dedi ki ben canı tatlı bi insanım. Yani kan aldırmak damar yolu açılması galan çok daha ağrılı oluyor o kadar söyliyim. Sadece diyeceğim şu sezeryana alınmanız hazırlanmanız bebeğin çıkması odaya dönmeniz maksimum 40 dk lık mevzu o anların tadını çıkarın. Keyfini çıkararak yaşayın derim ben hep panik yaptım acaba nolcak öylemi böyle mi derken tam tadını çıkaramadım . Ğipişmanım
Stres yapma hiç . Çok güzel heyecanlar. Bir daha yaşamak isterim. Önemli olan sonrası.İnşallah bende rahat atlatırım canım son 16 gün kaldı çok stresliyim heycanda var
Ben Allah a sukurler olsun tek bir agri aci sıkınti yasamadim okuyup etkisinde kalirsaniz psikolojik olarak yasayabilirsiniz hic korkmyin bas agrisi bile yasamadimArkadaşlar spinal sezeryan olucam 4 hafta sonra çok araştırdım çok fazla hikayeler okudum ama yinede kendimi tatmin edemedim bide birebir ağızlardan duymak istiyorum belden yapılan iğnenin verdiği acıyı falan detaylı yazarsanız çok sevinirim benim çok huylanan ve gıdıklanan biriyim özelliklede belimden çok huylanıyorum o yüzden kıpırdamaktan korkuyorum ve neler hissettiniz ne kadar sürdü herşeyi detaylı anlatırsanız çok sevinirim
Yaa ne güzel inşallah bende sizin gibi sıkıntısız atlatırım sabah 8 de alıcaklar doğuma çok stresliyimBen Allah a sukurler olsun tek bir agri aci sıkınti yasamadim okuyup etkisinde kalirsaniz psikolojik olarak yasayabilirsiniz hic korkmyin bas agrisi bile yasamadim
Canım oldu mı doğumun? Sağlıklısınızdır inşallah merak ettim bende spinal sezeryan olacağımYaa ne güzel inşallah bende sizin gibi sıkıntısız atlatırım sabah 8 de alıcaklar doğuma çok stresliyim
Evet canım çok şükür dün aldık kucağımıza inan çok güzeldi herşey çok korkarak girdim ama iğneyi yapmışlar benim habetim bile olmadı obkadar anlamadım sonrasında hemen uyuştuğum için zaten doktor geldi yüzüme baktı gülümsedi bi baktık ki bebek çıkmış çok rahat bir doğum şekli bence :) 2 saat gectikten sonra once bir bacagimi sonra digerini hissetmeye basladim ama hemen hareket ettiremiyosun tabl zamanla sonra cok az agrilar oldu zaten devamli agri kesici yapiyorlar hic korkulacak birsey yok ben cok memnun kaldim :)Canım oldu mı doğumun? Sağlıklısınızdır inşallah merak ettim bende spinal sezeryan olacağım
Çok sevindim sağlıkla anne babasıyla büyüsün inşallah darısı basımaEvet canım çok şükür dün aldık kucağımıza inan çok güzeldi herşey çok korkarak girdim ama iğneyi yapmışlar benim habetim bile olmadı obkadar anlamadım sonrasında hemen uyuştuğum için zaten doktor geldi yüzüme baktı gülümsedi bi baktık ki bebek çıkmış çok rahat bir doğum şekli bence :) 2 saat gectikten sonra once bir bacagimi sonra digerini hissetmeye basladim ama hemen hareket ettiremiyosun tabl zamanla sonra cok az agrilar oldu zaten devamli agri kesici yapiyorlar hic korkulacak birsey yok ben cok memnun kaldim :)
Insallah canim sagol :)Çok sevindim sağlıkla anne babasıyla büyüsün inşallah darısı basıma
Canım spinal sadece belden iğneyle uyusuyosun epidural de aynı tek farkı iğnenin ucundan kafeterya kıl gibi birşey oluyor o orda kalıyor oradan ameliyattan sonrada ilaç vermeye devam ediyorlar ama spinalde sadece iğne yapıyorlar . Ve ben çok korkak biriyim ama ameliyat anı harikaydı hiçbir şeye değişmem şuan 15 günlük oldu bende sıfır göbek çocuk durduğuna inanmıyor kimse hamilelikten önceki kiloma inmeme 3 kilo kaldı şiddetle tavsiye ederimHayırlı olsun canım spinal ile epidural arasındaki fark nedir acaba .. Neden spinal i tercih ettiniz
Kaç kilo almıştın canım az alanların hemen gidiyor zatenCanım spinal sadece belden iğneyle uyusuyosun epidural de aynı tek farkı iğnenin ucundan kafeterya kıl gibi birşey oluyor o orda kalıyor oradan ameliyattan sonrada ilaç vermeye devam ediyorlar ama spinalde sadece iğne yapıyorlar . Ve ben çok korkak biriyim ama ameliyat anı harikaydı hiçbir şeye değişmem şuan 15 günlük oldu bende sıfır göbek çocuk durduğuna inanmıyor kimse hamilelikten önceki kiloma inmeme 3 kilo kaldı şiddetle tavsiye ederim
11 kilo almıştım doğum esnasında 4-5 kilo gittiKaç kilo almıştın canım az alanların hemen gidiyor zaten
Çok ideal almışsın benim 6 haftam var ama 15 kg aldım şimdiden11 kilo almıştım doğum esnasında 4-5 kilo gitti
Hiç canını sıkma canim bunları düşünerek ne kadar düşünmez kafaya takmadan o kadar yolunda gidiyor herseyÇok ideal almışsın benim 6 haftam var ama 15 kg aldım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?