Sadece yazmak istedim..

Bak ben unuttum kinama duyari kasanlari. Gerci coktan evlendim de neyse. Benimki belki olur da okuyan birinin isine yarar cabasi. Keske dinleseler de hayatlarini mahvetmeseler.

Ha belki gercekten kinadigimi yasamadan olmeyeceksem sansimi deniyim. Yaziyorum kayitlara gecsin: Her hafta sonu maldivlere, her alisverise parise, her karnim aciktiginda baska ulkeye mi gidilirmis. Hem de ozel ucakla. Kiniyorum :KK70:
Seviyorum seni... :-):KK68:

Canım benim,iyi diyorsun da şu ana kuzusu dedikleri erkeklerin canına minnet ev ev üzerinde yaşama rüyası.
Kadınlar kabul etmeyecek işte.
Yoksa zaten beni anasının evinde oturmaya,o evde yemeğe,içmeye,uyumaya hatta sevişmeye zorlayan adamdan milyon defa kaçarım.
Sevişmek deyince hep merak etmişimdir nasıl sevişilir,nasıl banyo yapılır başkalarının evinde?

Ailesiyle yasamak isteyen erkekler cok itici bir kere. Boyle birine seksi gozuyle asla bakamam. Erkek dedigin tuttugunu koparir yahu anayla yasamak ne demek.

Bize misafir gelse bile sevismek falan dusunemiyoruz ki. Banyomuz ve yatakodamiz evin en dibinde oldugu halde. Misafir 1 sene kalsin 1 sene olmaz o derece. Kaldi ki evde sabah beraber kahvaltiya oturacagin yasli insanlar dun gece seks yaptigini biliyorken asla. Dusunsene cayini iciyorsun insanlarin kafasinda "bunlar dun gece seks yapti" :KK53:

Ailesiyle yasamak isteyen erkekler cok itici bir kere. Boyle birine seksi gozuyle asla bakamam. Erkek dedigin tuttugunu koparir yahu anayla yasamak ne demek.

Bize misafir gelse bile sevismek falan dusunemiyoruz ki. Banyomuz ve yatakodamiz evin en dibinde oldugu halde. Misafir 1 sene kalsin 1 sene olmaz o derece. Kaldi ki evde sabah beraber kahvaltiya oturacagin yasli insanlar dun gece seks yaptigini biliyorken asla. Dusunsene cayini iciyorsun insanlarin kafasinda "bunlar dun gece seks yapti" :KK53:
Ben de o kadar rahat kadınımdır ama yok rahat edemem,biliyorum kendimi.
Söylemesi ayıp bir sevişemem bir de tuvalete giremem... :KK23:
İğrencim,biliyorum... :bicak:

Ben de o kadar rahat kadınımdır ama yok rahat edemem,biliyorum kendimi.
Söylemesi ayıp bir sevişemem bir de tuvalete giremem... :KK23:
İğrencim,biliyorum... :bicak:

Aynen tuvalet bile sikinti yani. Dusunsene sen tuvaletten cikiyorsun arkadan kayinpeder giriyor ve kendi kendine diyor ki "hanim kizim da pek kokutmus" :D

Bak ben unuttum kinama duyari kasanlari. Gerci coktan evlendim de neyse. Benimki belki olur da okuyan birinin isine yarar cabasi. Keske dinleseler de hayatlarini mahvetmeseler.

Ha belki gercekten kinadigimi yasamadan olmeyeceksem sansimi deniyim. Yaziyorum kayitlara gecsin: Her hafta sonu maldivlere, her alisverise parise, her karnim aciktiginda baska ulkeye mi gidilirmis. Hem de ozel ucakla. Kiniyorum :KK70:

Bende kinim kinim kiniyorum
Hic uygun degil
Boyle hayat olmaz :D
Hele su seyma subasi denen
Tam intiharlik :D

Canım benim,iyi diyorsun da şu ana kuzusu dedikleri erkeklerin canına minnet ev ev üzerinde yaşama rüyası.
Kadınlar kabul etmeyecek işte.
Yoksa zaten beni anasının evinde oturmaya,o evde yemeğe,içmeye,uyumaya hatta sevişmeye zorlayan adamdan milyon defa kaçarım.
Sevişmek deyince hep merak etmişimdir nasıl sevişilir,nasıl banyo yapılır başkalarının evinde?
Yemin ederim aklimda bu vardi
Hadi dedim yazmiyim
Bende bunu merak ediyorum

Mobilya isi yapiolar kapi mutfak dolabi vs. Kendi isleri abisiyle birlikte calisiolar 2 aile degil 3 aile 4+1 evde kisi birlikte cikarioz

Ergenlige kadar mi :KK70:
Sizin hayat sartlarindan haberiniz yok galiba isterseniz cocugu emekli etsin sonra calissin anne :KK66:

İş tecrübem olduğu için çalışan anneleri de gördüm.
İdarecim zorluk çekmişti çocuğun kişiliği yüzünden.
Ama kardeşimin sınıf arkadaşı var mesela çocuk 2. sınıftan beri eve kendi gidip gelir kahvaltısını yapar vs.
Çocuğun mümkün olabilecek her iki kişiliğini baz alarak yorum yaptım.
Benim görüşüm dediğim gibi keyfi yazmıştım yorumumda da.
Hayat şartları çoğu zaman buna müsaade etmiyor zaten.

ahahah bende bende son yazdıklarını o kadar kınıyorum ki, ben hayatta yapmam onları çokta büyük konuşuyorum, kayıtlara geçsin lütfen:KK71::KK70:

Haklisiniz ama iste dusunmeden verilen kararlarin bedellerini oduyorum demk ki ... Gulunc bi haldeyim farkindaym

Haklisiniz ama iste dusunmeden verilen kararlarin bedellerini oduyorum demk ki ... Gulunc bi haldeyim farkindaym
Estağfurullah.
Çalışmayı düşünmez misin?
Bak çocuğun da okula başlayacakmış,bakım yükü azalır.

ya senin konunu hatırlıyorum nickinden değil ama profil resminden burada en az 50 farklı kadın sana bu şekilde evlenmemeni yazdı
ben bekar olduğum halde biliyorum dört arkadaşım vardı acele edip aileyle beraber evlenen
ikisi boşandı ikisi boşanmanın eşiğinden döndü şimdi ayrı evde oldukları halde huzursuzlar ilişkileri bir türlü iyileşmedi

bunu başka bir konuya da yazmıştım bir komşu ablamız vardı
kadına iki sene içinde kendi evimizi satın alırız kira da oturmayız demiş kocası
akrabaları da yazık yaşlı insanlar şunun şurasında yaşayacakları kaç yıl deyip kadını ikna etmişler kadın evlendiğinde kayınpederi 70 yaşındaymış adam 95'ine kadar yaşadı yani kadın 25 sene onlarla aynı evde yaşadı hala kayınvalideyle duruyor yaş 50 kadın 60ların üstünde duruyor

kısacası hata etmişsin her hareketine başka insanların karar vereceği bir hayata kendini sokmuşsun
tek yapabileceğin bebeğini biraz büyütüp şe başlayıp gerekirse tüm maaşını kiraya vermek eğer kabul etmezlerse de boşanma aşamasına gelmek belki kocana dank eder

Çok zor bir arada yasamak bilirim 3 sene bitirdim ama gelde bana sor içimi

Yine senin evi ayırma gibi bi dusunceniz varmış ve paradan kaynaklı en azından geçte olsa cikarsiniz sabret biraz kolayca olmuyo hic bisey

ya senin konunu hatırlıyorum nickinden değil ama profil resminden burada en az 50 farklı kadın sana bu şekilde evlenmemeni yazdı
ben bekar olduğum halde biliyorum dört arkadaşım vardı acele edip aileyle beraber evlenen
ikisi boşandı ikisi boşanmanın eşiğinden döndü şimdi ayrı evde oldukları halde huzursuzlar ilişkileri bir türlü iyileşmedi

bunu başka bir konuya da yazmıştım bir komşu ablamız vardı
kadına iki sene içinde kendi evimizi satın alırız kira da oturmayız demiş kocası
akrabaları da yazık yaşlı insanlar şunun şurasında yaşayacakları kaç yıl deyip kadını ikna etmişler kadın evlendiğinde kayınpederi 70 yaşındaymış adam 95'ine kadar yaşadı yani kadın 25 sene onlarla aynı evde yaşadı hala kayınvalideyle duruyor yaş 50 kadın 60ların üstünde duruyor

kısacası hata etmişsin her hareketine başka insanların karar vereceği bir hayata kendini sokmuşsun
tek yapabileceğin bebeğini biraz büyütüp şe başlayıp gerekirse tüm maaşını kiraya vermek eğer kabul etmezlerse de boşanma aşamasına gelmek belki kocana dank eder
Ben suan dusunuuorum ne kadar sabredebilirim diye ama sanirim sabir tasim catlamaya basladi . daha dun kaynim uyardi her halta karisma ota bocege atlama die bugun yine aynini yapio kaynanam . dayanamiorum ama bole giderse bosanmanin esigne bizde gelcez

Back
X