Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah bebeğini sana bağışlasın canm çok haklsın aklımdan çıkarmya çalışıorum umarım başarırım bunu
canm hangi merkeze yaptırdın tüp bebeği ve doktorun kimse acaba araştırıyorumda şuaralar
bizde şaşırmış durumdayız artık ne yapacağımızıSorunumuz aynı canım.bızde 8 yıllık evlıyız.1. tupte hıc tutmadı.2.tupte tedavı sırasında sayı 7 mılyon hareket yuzde 50 ıdı morfolojı genelde 1-2arası cikiyor ve cok sukur once Allahın yardımı sonrada deneyimlı bır embriyolojı laboratuvarı sayesinde Hamıleyım cok sukur ben fulya tup merkezine gıttım 2.de eger ımkanın varsa fazla yıpranmadan oraya gıt derım.bırde gıtmeden 3 ay oncesınden keçiboynuzu kullanmanı tavsiye ederim Rabbım tez zamanda bebegıne kavuştursun ınsallah
bizde şaşırmış durumdayız artık ne yapacağımızıen tedavide acıbademde oldum ama o da olmadı embriyolarımız kaliteli olmuyo bizim...sizin embriyolarınızın kalitesi nasıldı peki:26:
kızlar moral için yazıyorum çünkü zamanında benim de morale çok ihtiyacım oluyordu
7 yıllık evliliğimin ve 4 tüp bebek sonucunda ikiz oğluşlarım kucağımda dün doğum günümdü her doğum günümde iyice mutsuz olurdum şmdi çooook şükür uykusuz gecelerim yorgunluğum hepsi mutluluk veriyor
inşallah sizlerinde şükredeceğiniz günler yakındır güç toplayıp yola devam edin kızlar nolur bu sıkıntılar geçecek buna inanın
yarın üçüncü evlilik yıldönümüm
umarım bu ay hamile kalırım
bu ay presed kullandım
bide mekkeden bi meyve geldi gebe kalamk içinmiş üç kat kabuğu tahta rengi ama taş mübarek matkapla zor kırıldı üç ayrı kabuğu var en son içinden beyaz çekirdek çıktık kaynattım onu soğudu sürahiye süzdüm her sabah aç karna bi bardak içiyorum
gelişmeleri yazıcam innş bu ay müjde vercem
bide her akşam belime sıcak su torbası koyuyorum
üç gün de bi ilişki
amin inşallah allah dualarımızı kabul eder inşallahkızlar moral için yazıyorum çünkü zamanında benim de morale çok ihtiyacım oluyordu
7 yıllık evliliğimin ve 4 tüp bebek sonucunda ikiz oğluşlarım kucağımda dün doğum günümdü her doğum günümde iyice mutsuz olurdum şmdi çooook şükür uykusuz gecelerim yorgunluğum hepsi mutluluk veriyor
inşallah sizlerinde şükredeceğiniz günler yakındır güç toplayıp yola devam edin kızlar nolur bu sıkıntılar geçecek buna inanın
umutsuzluk yok ...
benim 3. denemede oldu, şu an hamileyim ...
ilki tutmadı, ikinci düşük oldu ( hem de ikizdi)
şu an 6 aylık hamileyim...
bir kere bu iş olmayacak fikrini çıkarın kafanızdan ...
tıp o kadar ilerledi ki, artık erkekler çocuk doğuruyor :)
moralinizi bozan, sürekli çocuk ima eden insanlarla da görüşmeyiverin bir süre ...
ben çocuğu olan arkadaşlarımla görüşmüyordum ve çok da iyi hissediyordum kendimi :)))
merak eden olursa, tedavilerimin hepsi, bursa acıbademde oldu ...
zırt pırt merkez de değiştirmeyin, bırakın doktorunuz sizi ve yumurtalarınızı tanısın ...
yoksa hep sil baştan başlarsınız sürece ...
yarın üçüncü evlilik yıldönümüm
umarım bu ay hamile kalırım
bu ay presed kullandım
bide mekkeden bi meyve geldi gebe kalamk içinmiş üç kat kabuğu tahta rengi ama taş mübarek matkapla zor kırıldı üç ayrı kabuğu var en son içinden beyaz çekirdek çıktık kaynattım onu soğudu sürahiye süzdüm her sabah aç karna bi bardak içiyorum
gelişmeleri yazıcam innş bu ay müjde vercem
bide her akşam belime sıcak su torbası koyuyorum
üç gün de bi ilişki
Bana da kayınvalidem getirdi umreden ama o beyaz çekirdeği ağzında eritmen gerekmiyormuş kime verdiyse hamile kaldı da ben bi türlü eritmedim cok sert ağzımda yara çıktı bıraktım su an evde var uç tane daha,kaynaıp içmek daha rahatmış öyle yapayım
Cnm annem umreye gıttıgınde bana o meyveden getirdi dıştan kecı Boynuzu gıbı kokusu. Kıramadıgım için yemedım.akıntını takip et şeffaf yumurta akı gıbı olunca o gun ve ertesi gun ılışkıye gır.adak ada.bol bol dua oku ınşallah tez zamanda hayırlı haberlerini verirsin
ben kaynatıp suyunu içtim bikaç gün ama sürahide duruyodu ben çaptım yere döküldü
bende de üç tane kaldı kırması çok zor ya biz matkapla zor kırdık
eşimde hasta grip oldu kır diyemiom
bu ay topik bal tarçın çörek otuyapıorum
topik açtım bal tarçın çörek otu geri sayım başlasın
beklerim canım
bizimki bu arada sebepsiz infertil
ÇARESİZ HİSSEDİYORUM YİNE ADET OLDUM
IKI SEFERDİR ERKEKN ADET OLDUM SANKİ GÜN SAYMADIM AMA ÖYLE GİBİ
aralığın 12 evlilik yıldönümüm 3 yıl bityor ve hala bebeğiim yok
sebepsiz infertil bir sürü yumurtalma takibi hap iğne sites bi aşılma artı 15 kilo eksi bebek
offffff
bu ay dedim belki olmuştur ama olmuooo benm bebeğim olmuyo işte
kafam dağılsın die dikiş kursuna başladım haftada 3 gün ama yine aklımda olmuoooooo
yeni arkadaşlar iyi geldi ama kocakarı muhabbeti yapanlar var yine hele bitanesi 4 5 kez sordu ya bıktım
herşeyi bırakıorum gercekten ama çok yoruldm pisiklojim altüst tarifi yok anlatamam
artık destek te aramıorum bıraktım tüp bebek tarihim 2014 haziran anca para biriktircez yani o zmana kadar ümitlenmek yokkkkkk
kızlar şu sümüklü böceğin hikayesi nerede yazıyor bulamadım sitede bir türlü yazarsanız nerde olduğunu çok sevineceğim. Herşey gönlünüzce olsun.sümüklü böceğin hikayesi çok duygulandırdı beni ağlayarak odkudum
bende çok düşündüm evlatlık almayı ama ne eşim ne etrafım kesinlikle onaylamaz bunu
önümüzde tüp bebek var inş kendi kanımdan canmdan bi evladımız olur
kızlar şu sümüklü böceğin hikayesi nerede yazıyor bulamadım sitede bir türlü yazarsanız nerde olduğunu çok sevineceğim. Herşey gönlünüzce olsun.