- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Arkadaşınız için üzülme kelimelerinin yerine sürekli kullanıp atmalarından, orasını burasını ellemeye çalışmalarından bahsetmeniz pek bir itici geldi bana...
Kızın annesi-babası yok mu?
Hastaneye kaldırılırken sebebi ögrenilmiyor mu?
bence bu arkadaşının saflığından değil de salaklığından kaynaklanıyor insan hiç mi ders almaz hatalarından.sen bu zamana kadar elinden geleni yapmışsın uyarmışsın fayda etmediği gibi seni de zarara sokacak.böyle biriyle arkadaş olunca çevre hemen senin de onun gibi olduğunu da düşünebilir.sen ne kadar da ona anlatsan yaşayıp görmek istiyor böyle birisi bende de vardı anlatırdım anlatırdım tamam haklısın dikkat etcem derdi sonra yapacağını yine yapardı.en son bıraktım ne halin varsa gör dedim şimdi benim içim de daha rahat en azından gözüm görmüyor kulağım duymuyor.böylelerini yalnız bırakacaksın hayatın sillesini yemedikçe akıllanmaz onlar
aslında açıkça anlatsan ona yani kıskançlıktan yapmadığını onu gerçekten sevdğini değer verdğiini böyle davranmaya devam ederse çok üzüleceğini filan seni dinler mi bilmiyorum yani kendisi de bu durumdan kurtulmak istiyor mudur acaba yoksa memnun da olabilir bazıları cidden böyle yaşamayı seviyor çünkü ağırbaşlı olmak filan bunlar hoşlarına gitmiyor maleseff... eğer imkanın varsa düşündüklerini anlat derim eğer hemen kavgaya çevirirse sen bilirsin ben uyarıyorum seni dersin inşallah sözünü dinler ama dinlemezse de yapcak bişey yok kii
aynen yine bildiğini okuyor. sonra dönüp dolaşıp sen haklıydın söz bundan sonra dinleyeceğim beni uyar diyor. sonuç..
ya duyduğuma göre şöyle bi olay var babasının eksikliğini çeken ve ya onla sorun yaşayan kızlarda böyle şeyler oluyomuş.yani babasından bulamadığını bi erkekten bekliyo.ilgi sevgi şefkat.o farkında değildir dışardan bakamıyodur.sen söyleyince uyarınca ya da hatasını biliyodur belki ama vazgeçemiyodur seviyodur.bu işler zor ya..napsak ki :S
Arkadaşın ilgi delisi olmuş.
Muhtemelen ailesinden yeterli ilgi ve sevgiyi görmüyor.
Kullanılmıyor bence,kullanmak karşılıklıdır.Kendisi de çocukları kullanıyor bir anlamda.
Ders alsaydı bunca maceradan ders alırdı.Korkarım fena kayaya çarpana kadar devam edecek.
o sene sınıfta kalmıştı bir de. çok kötü bir dönem geçirdi çünkü ilk erkek arkadaşıydı bir çocuk bir sene çıktılar çok üzülmüştü. annesi biliyordu. babası burada değil yani yurtdışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?