- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
Selam bayanlar şimdi benim derdim arkadaşlarım dha dogrusu bir arkadaşım ya da hiç arkadaşım olmamış ben oyle zannetmisim 10 yillik arkadaşım cook zararını gördüm kötülüğünü gördüm ama safım dedim ya iste akıllanmıyorum gençtir cahildir yapmış dedim sanki ben 30 yasindaydm o onları yaparken hatta hoşlandığım çocukla görüşürken onu elimden aldi flaan takilmadim affettim 1 yil oldu bzm oraya yılan mi yılan sinai mi sinsi bir kadın geldi oyle böyle degil herkesi biribirine taktı çoğu aklı selim kişiler kendine slm bile vermz oldu 1 yil içinde bende bu kişiler arasındaym konuşmuyorum zamanında konuştum hata ettim pismanim bilemeyiz kimin ıyi kimin kötü olduğunu alnında yazmıyor ki neyse benim bu dostum dediğim kisi de bir samimi bir samimi hayır benim kustugumle kusmez zorunda değil tabiki zaten benim tanidiklarim icnde konuşmadığım tek insan o kadın birde arkadşım da kendisini kotulerdi dedikoduucu fesat diye ne olduda boyle samimi oldular yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor arkadaş olacak şahıs ile yok tam tersi durum onda olsa ben selam dahi vermem kıza kendi kızkardeşi de söyledi zaten ben olsam senin hatrına konusmam sonuçta 10 yıllk arkadaşlık daha dün ki tanıdığı bir insana degisilir mi dedi bende bir karar verdm bu zamana kadar taciz verdin bundan sonra verme seni saymayani sende sayma kes bütün ipleri dedim kararliyim da sonucta 3 günlük gelip geçici yilani bana değişti haksızmıyım cok sinir oluyorum